Skeleton Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 moje první automaty http://www.pspc.cz/images/seiko52.jpg Tak a nakaza se rozjizdi! ... jinak pekne, decentni!
xmenm05 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Seiko, ona a on. Hauuuuuúúúú ... proč mi to děláte ...
Watch fan Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Taky se musim pochlubit. Mel jsem takove svycarske chudinky, mosazne omlete pouzdro, proste nehezka hodinka . Pouzdro jsem vylestil, dal naniklovat, nove sklo, korunka a jsou z nich vcelku vintage krasavci
jfk Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 Tak ty jsou překrásný můj velký sen. Gratuluji a tiše závidím. jfk
ego alter Odesláno 11. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2007 PRECISTA 300 DIVERS WATCH! MAM Z NICH RADOST!DIKY, VIKTORE.
vor Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 Pěkný, trochu se blíží tvýmu avataru . Odkud je máš?
vor Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 PRECISTA 300 DIVERS WATCH! MAM Z NICH RADOST!DIKY, VIKTORE. No Precista krásná klasika, super vypadají i s tím bondem.
ego alter Odesláno 11. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2007 MALEM BYCH ZAPOMNEL- ORIS AUTOMATIC!DIKY,POPSHOPE!
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 na ktery eterna LE? zalinkuj... Bohužel nemohu najít, vzteky jsem ho vymazal, aukce byla na BRD ebay
Jindra Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily
falkkon Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Nechtěl jsem to sem dávat po jednom kousku,tak až teď.
jfk Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Ještě pokus o poslání fotky Moc hezká sbírka to by člověk nevěřil jak pěkný řemínek udělá krásný hodinky .
vlasta66 Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 Pěkný, trochu se blíží tvýmu avataru . Odkud je máš? Koupeny minulý týden na AZWatch.
vlasta66 Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg Vážně jsou moc hezký. Já je od včerejška taky vlastním, akorát ve velmi špatném stavu.
VS Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg Ty mi přišly ve středu v super stavu. Zatím jsou na ozdravném pobytu, ale v pondělí už budou. Když jsem viděl ty Okean, tak začínám uvažovat, že jim pořídím moderní dvojče
tictackate Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 uz je sice nejaky patek mam ale vcera konecne prisel ciselnik po renovaci....miluju tyhle art deco modely....foceno jeste pred uplnou kompletaci...
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 Pěkný, trochu se blíží tvýmu avataru . Odkud je máš? Koupeny minulý týden na AZWatch. Oceány jsou skutečně moc pěkné. A majitel AZ Watch velmi sympatický člověk. Takže gratuluji ke koupi! Jediné, co mi na nich maličko vadí, je ta luneta. Jak cinká při prudším pohybu. Ale to dělají všechny ruské s touhle vnitřní lunetou, jak jsem zjistil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se