Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006

Tak ty jsou překrásný můj velký sen. Gratuluji a tiše závidím. jfk

Návštěvník Snow
Odesláno

na ktery eterna LE? zalinkuj...

Bohužel nemohu najít, vzteky jsem ho vymazal, aukce byla na BRD ebay

Odesláno

Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily

user posted image

Odesláno

Ještě pokus o poslání fotky

Moc hezká sbírka to by člověk nevěřil jak pěkný řemínek udělá krásný hodinky smile.gif.

Odesláno

Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily

http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg

Vážně jsou moc hezký. Já je od včerejška taky vlastním, akorát ve velmi špatném stavu.

Odesláno

http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg

Ty mi přišly ve středu v super stavu. Zatím jsou na ozdravném pobytu, ale v pondělí už budou. Když jsem viděl ty Okean, tak začínám uvažovat, že jim pořídím moderní dvojče smile.gif

Odesláno

uz je sice nejaky patek mam ale vcera konecne prisel ciselnik po renovaci....miluju tyhle art deco modely....foceno jeste pred uplnou kompletaci...

Odesláno

Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006

Pěkný, trochu se blíží tvýmu avataru smile.gif . Odkud je máš?

Koupeny minulý týden na AZWatch.

Oceány jsou skutečně moc pěkné. A majitel AZ Watch velmi sympatický člověk. Takže gratuluji ke koupi!

Jediné, co mi na nich maličko vadí, je ta luneta. Jak cinká při prudším pohybu. Ale to dělají všechny ruské s touhle vnitřní lunetou, jak jsem zjistil sad.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...