Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
To grga: Musím říct, že i když mě pěkně sereš tou hovadinou v podpisu, tak toto je paráda..

To zavani rasismem :D

Diky, splnil jsem si jimi jedno prani :)

To YPO. jj to je treba vedet - minule jsem sel pri uplnku na autoradia a malem me chytili :D

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odesláno
To zavani rasismem :D

Diky, splnil jsem si jimi jedno prani :)

To YPO. jj to je treba vedet - minule jsem sel pri uplnku na autoradia a malem me chytili :D

GRGO - ty tvoje kecy mě serou! Kvůli tobě mě totiž bolí bránice. Ale smích prodlužuje život, tak bych ti vlastně měl poděkovat :thumbsup_anim:

Od kterýho gadži sis "koupil" ty Longíny? Vsadím se, že tvou jedinou investicí do Longín byl jen boxer a motýlek, popřípadě břitva :thumbsup_anim:

Pěkný hodinky to jsou, ale poněkud mimo můj vkus. Ať slouží cigáne! Konečně chápu, proč si chudý cigán potřebuje "pořídit" Longíny. Aspoň budeš vědět, kdy se venku setmělo a můžeš vyrazit do "práce". A až budeš nalitej v nonstopu tak poznáš, že je den a máš jít domů.

Odesláno

Longiny jsem "koupil" od jednoho podnapileho pana na Stodolni, na oplatku ode me dostal krasnou rezbu ve stylu "Lakatosovy skoly" kolem celeho krku. Chtel jsem neco jeste blyskavejsiho, ale nakonec jsem se rozhodl pro tyto. V nejhorsim si na ne povesim nejaka zrcatka :D

Odesláno (upraveno)

dnes mi prisli hodinky LACO ETA 2824-2 Automatik Ref. 860884, Series 0. Winner of the "Goldene Unruh 2001" B)

prosim Vas, kde kupit letecky remen, podobny originalu LACO, kedze ten co mam na hodinkach mi je tesny? :rolleyes:

dik.

post-2289-1196095420.jpg

post-2289-1196095465.jpg

post-2289-1196095510.jpg

post-2289-1196095582.jpg

post-2289-1196095619.jpg

post-2289-1196095839.jpg

post-2289-1196096098.jpg

Upraveno uživatelem jovani
Odesláno
Dnes dorazily :D PS. nema k nim nekdo podrobnejsi manual ? To co k nim je je sice peknba knizecka, ale jinak nic moc. Diky za pomoc.

Tie Longiny su krasne !!!

:cheers: ...Gratulujem !! :cheers:

Odesláno (upraveno)
Tak dnes mi došli monstery:

Monstery mi nahradili Mondaine, ktoré som nosil dennodenne 14 rokov a sú zošúchané do ,,krvi,, Za dodanie Monsterov vďaka Kubsonovi :smile_anim: a samozrejme ,,vírusu ,, zvaného CHRONOMAG.

post-2313-1196196412.jpg

post-2313-1196196429.jpg

Upraveno uživatelem Bak
Odesláno
Dnes dorazily :D PS. nema k nim nekdo podrobnejsi manual ? To co k nim je je sice peknba knizecka, ale jinak nic moc. Diky za pomoc.

sú naozaj nádherné :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak jsem za pomoci Kobliha a Mechana zpatlal jednoručky.

Tak už jsou hotové. Super! Vypadají pěkně. Jakpak jsi vyrobil číselník? Z čeho je udělanej?

Odesláno
Tak jsem za pomoci Kobliha a Mechana zpatlal jednoručky.post-271-1196238414.jpg

Olala PARADA :D

Ja mam olsove ruce, ale chci se zeptat Vas nebyla by chut vytvorit si vlastni limitku chronomag mimo PRIM ? takrikajic svepomoci ? :D

Odesláno
Olala PARADA :D

Ja mam olsove ruce, ale chci se zeptat Vas nebyla by chut vytvorit si vlastni limitku chronomag mimo PRIM ? takrikajic svepomoci ? :D

Svoji troškou bych přispěl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...