Andreas.ks Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Čistě teoreticky - na kolik tak asi by mě v Eltonu mohla vyjít "renovace" - chtěl bych jen pouzdro a jinak by na to nemuseli šáhnout..? Cenu nového pouzdra sport Igen by měla být 3.017,- korun českých...
New Milis Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Cenu nového pouzdra sport Igen by měla být 3.017,- korun českých... Díky - a to jde u Eltonu normálně objednat a koupit?
Andreas.ks Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Díky - a to jde u Eltonu normálně objednat a koupit? Je to cena, kterou udávají při renovaci u nich, no myslím, že by klidně šlo se s nimi domluvit, aby ti prostě pouzdro poslali... Minimálně za pokus to stojí...
Skipi Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Je to cena, kterou udávají při renovaci u nich, no myslím, že by klidně šlo se s nimi domluvit, aby ti prostě pouzdro poslali... Minimálně za pokus to stojí... Jestli se nepletu, tak pokud tam nepošleš hodinky na renovaci (nebo aspoň na seřízení/vyčištění), tak ti nepošlou ani korunku, natož celé pouzdro.
New Milis Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Jestli se nepletu, tak pokud tam nepošleš hodinky na renovaci (nebo aspoň na seřízení/vyčištění), tak ti nepošlou ani korunku, natož celé pouzdro. Taky si myslím. No nic, zkusím tam příležitostně zavolat a domluvit se. Nechám to po svátkách, teď je všude blázinec.
pavel23 Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Musíš je tam poslat a oni ti vymění jen pouzdro, udělají co chceš.Mám je po renovaci a jsou moc krásné.Na velikost si taky zvykám, ale spíš mi připadá, že dnes ta velikost je přehnaná. Sporty jsou na ruce akorát.
Filini Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Tak a je to tu. Moj prvy hrdy prispevok do sekcie o ktorej som vzdy snival a ticho zavidel. Po mesiaci od zalozenia topicu s prosbou o pomoc s vyberom, 48 postoch v nom a 1733 zhliadnuti ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9584 ) som dnes definitivne nasadil na ruku moju novy pychu. Certina DS First C633.7184.42 dalsie foto na: http://s275.photobucket.com/albums/jj306/ba-tutti/
Andreas.ks Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Veľmi pekné hodinky, gratulujem! Šikovne vymyslený kompromis medzi eleganciou a určitým športovým nádychom... skvelá voľba! A Tvoju radost plne chápem, ja sa už týždeň vytešujem z nádherných Seiko Spirit PS: Aj Ty už plánuješ, ktoré budu ďalšie?
Ferdo Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Tak.A si v keli Ktore budu dalsie?
Filini Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Jednoznacne Hamilton - cenova relacia <600$ ale snad az o rok, verim si
Andreas.ks Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Jednoznacne Hamilton - cenova relacia <600$ ale snad az o rok, verim si Hmmm... I ja sa intenzívne zabývam otázkou majstra Jazzu..
Filini Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 hlavne ze "moju novy pychu" , madar uz to nevyeditujem
safi Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Tak jsem si dal lahev vína a pustil jsem se do vyšší hodinařiny. Sundání ručiček šroubovákem, jejich vyleštění a hlavně jejich úspěšné natlučení. S výsledkem jsem celkem spokojen. Ten aligátoří řemen je ovšem stále dražší než dvoje primky, které na to byly potřeba. Možná by se to dalo i někam nosit ale ta velikost 38 je pro mě hroznej nezvyk, nevím.. Čistě teoreticky - na kolik tak asi by mě v Eltonu mohla vyjít "renovace" - chtěl bych jen pouzdro a jinak by na to nemuseli šáhnout..? ahoj, moc pěkná práce. Předpokládám že pouzdro je pokovená mosaz?
safi Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Tak a je to tu. Moj prvy hrdy prispevok do sekcie o ktorej som vzdy snival a ticho zavidel. Po mesiaci od zalozenia topicu s prosbou o pomoc s vyberom, 48 postoch v nom a 1733 zhliadnuti ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9584 ) som dnes definitivne nasadil na ruku moju novy pychu. Certina DS First C633.7184.42 dalsie foto na: http://s275.photobucket.com/albums/jj306/ba-tutti/ Pěkný model, hlavně se mi líbí ta plastická luneta.
Filini Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Pěkný model, hlavně se mi líbí ta plastická luneta. Napis skor s vystuplymi popismi, bo to potom posobi ako keby bola z plastu
New Milis Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 ahoj, moc pěkná práce. Předpokládám že pouzdro je pokovená mosaz? To Safi: Dík, taková blbost a jsem na to docela hrdej.. Njn, je to chromovaná mosaz - v relativně nic moc stavu.. A docela se dá zvyknout i na tu velikost, já je do tý zotavovny snad fakt pošlu. Zvláštní je, že by mi šlo jen a jen o to pouzdro - ciferník s jeho patinou bych rád nechal, jak je, dýnko asi taky, korunku taky.. To Filini: Gratulace, ty vystřižený se mi tolik nelíbily , tohle je o moc lepší. Moc pěkný hoďky.
safi Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Napis skor s vystuplymi popismi, bo to potom posobi ako keby bola z plastu Sorry :-)
safi Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Dorazivší nové hodinky Stowa Antea KS. Tímto děkuji členovi jménem Cecil za jejich zaslání ke mě. Moje hodinky z nějakého nepochopitelného důvodu dorazili z Ebay do Opavy a jeho balíček zase ke mě do Prahy:-) Oboje objednáno a realizováno mnou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se