Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Čistě teoreticky - na kolik tak asi by mě v Eltonu mohla vyjít "renovace" - chtěl bych jen pouzdro a jinak by na to nemuseli šáhnout..?

Cenu nového pouzdra sport Igen by měla být 3.017,- korun českých...

Odesláno
Díky - a to jde u Eltonu normálně objednat a koupit?

Je to cena, kterou udávají při renovaci u nich, no myslím, že by klidně šlo se s nimi domluvit, aby ti prostě pouzdro poslali... Minimálně za pokus to stojí... :smile_anim:

Odesláno
Je to cena, kterou udávají při renovaci u nich, no myslím, že by klidně šlo se s nimi domluvit, aby ti prostě pouzdro poslali... Minimálně za pokus to stojí... :smile_anim:

Jestli se nepletu, tak pokud tam nepošleš hodinky na renovaci (nebo aspoň na seřízení/vyčištění), tak ti nepošlou ani korunku, natož celé pouzdro.

Odesláno
Jestli se nepletu, tak pokud tam nepošleš hodinky na renovaci (nebo aspoň na seřízení/vyčištění), tak ti nepošlou ani korunku, natož celé pouzdro.

Taky si myslím. No nic, zkusím tam příležitostně zavolat a domluvit se. Nechám to po svátkách, teď je všude blázinec.

Odesláno

Musíš je tam poslat a oni ti vymění jen pouzdro, udělají co chceš.Mám je po renovaci a jsou moc krásné.Na velikost si taky zvykám, ale spíš mi připadá, že dnes ta velikost je přehnaná. Sporty jsou na ruce akorát.

Odesláno

Tak a je to tu. Moj prvy hrdy prispevok do sekcie o ktorej som vzdy snival a ticho zavidel.

Po mesiaci od zalozenia topicu s prosbou o pomoc s vyberom, 48 postoch v nom a 1733 zhliadnuti

( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9584 ) som dnes definitivne nasadil na ruku moju novy pychu. :crying_anim:

Certina DS First C633.7184.42

F-0047-2.jpg

F-0042-2.jpg

F-0034-2.jpg

dalsie foto na: http://s275.photobucket.com/albums/jj306/ba-tutti/

Odesláno

Veľmi pekné hodinky, gratulujem! Šikovne vymyslený kompromis medzi eleganciou a určitým športovým nádychom... skvelá voľba! A Tvoju radost plne chápem, ja sa už týždeň vytešujem z nádherných Seiko Spirit :)

PS: Aj Ty už plánuješ, ktoré budu ďalšie? :rolleyes:

Odesláno
Tak jsem si dal lahev vína a pustil jsem se do vyšší hodinařiny. Sundání ručiček šroubovákem, jejich vyleštění a hlavně jejich úspěšné natlučení. S výsledkem jsem celkem spokojen. Ten aligátoří řemen je ovšem stále dražší než dvoje primky, které na to byly potřeba. Možná by se to dalo i někam nosit ale ta velikost 38 je pro mě hroznej nezvyk, nevím.. Čistě teoreticky - na kolik tak asi by mě v Eltonu mohla vyjít "renovace" - chtěl bych jen pouzdro a jinak by na to nemuseli šáhnout..?

ahoj,

moc pěkná práce. Předpokládám že pouzdro je pokovená mosaz?

Odesláno
Tak a je to tu. Moj prvy hrdy prispevok do sekcie o ktorej som vzdy snival a ticho zavidel.

Po mesiaci od zalozenia topicu s prosbou o pomoc s vyberom, 48 postoch v nom a 1733 zhliadnuti

( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9584 ) som dnes definitivne nasadil na ruku moju novy pychu. :crying_anim:

Certina DS First C633.7184.42

F-0047-2.jpg

F-0042-2.jpg

F-0034-2.jpg

dalsie foto na: http://s275.photobucket.com/albums/jj306/ba-tutti/

Pěkný model, hlavně se mi líbí ta plastická luneta.

Odesláno
ahoj,

moc pěkná práce. Předpokládám že pouzdro je pokovená mosaz?

To Safi: Dík, taková blbost a jsem na to docela hrdej.. :) Njn, je to chromovaná mosaz - v relativně nic moc stavu.. A docela se dá zvyknout i na tu velikost, já je do tý zotavovny snad fakt pošlu. Zvláštní je, že by mi šlo jen a jen o to pouzdro - ciferník s jeho patinou bych rád nechal, jak je, dýnko asi taky, korunku taky..

To Filini: Gratulace, ty vystřižený se mi tolik nelíbily :), tohle je o moc lepší. Moc pěkný hoďky.

Odesláno

Dorazivší nové hodinky Stowa Antea KS. Tímto děkuji členovi jménem Cecil za jejich zaslání ke mě. Moje hodinky z nějakého nepochopitelného důvodu dorazili z Ebay do Opavy a jeho balíček zase ke mě do Prahy:-)

Oboje objednáno a realizováno mnou :suicide_anim:

post-236-1198281354.jpg

post-236-1198281448.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...