Petrando Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Za posledni ca mesic jsem si udelal 2x radost od dvou mistnich clenu. Oboji Hamilton a jsem nadsen. Jedny vetsi nez druhe ;-) 42 a 44 mm. Navy GMT 3T a Khaki X-Wind Automatic. Jsem nadsen, ale desim se az me to prejde ;-)
Conrad Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Finančně tragický,ale nádherný výlet do Plzně.Pro mne Breitling superocean heritage 46 mm ,ale to by ještě šlo,ale včera večer když jsme se na ně na netu dívali moje přítelkyně zahořela pro Breitling superocean heritage 38 mm a bohužel je měli obojí.Takže jsme jeli z Plzně jak Lauer a Hardy oba s heritage na rukou. Jinak pokud by jste se někdo rozhodl investovat do hodinek, vřele doporučuji firmu Altman v Plzni pan Foldeš vzorné, pozorné ,vstřícné jednání,příjemná prodavačka a dohoda o rozumné slevě možná. Nemá to chybičku za tu cestu se to bohatě vyplatí
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Finančně tragický,ale nádherný výlet do Plzně.Pro mne Breitling superocean heritage 46 mm ,ale to by ještě šlo,ale včera večer když jsme se na ně na netu dívali moje přítelkyně zahořela pro Breitling superocean heritage 38 mm a bohužel je měli obojí.Takže jsme jeli z Plzně jak Lauer a Hardy oba s heritage na rukou. Jinak pokud by jste se někdo rozhodl investovat do hodinek, vřele doporučuji firmu Altman v Plzni pan Foldeš vzorné, pozorné ,vstřícné jednání,příjemná prodavačka a dohoda o rozumné slevě možná. Nemá to chybičku za tu cestu se to bohatě vyplatí teda Conrade to je dost strohá informace - barva ,tah,fotky - aspoň těch menších ....... samozřejmě gratuluji
Tara Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 (upraveno) teda Conrade to je dost strohá informace - barva ,tah,fotky - aspoň těch menších ....... samozřejmě gratuluji Barva naděje tedy modrá u obou modelů, 46 na kůži- myslím že na hodinky pro chlapa se více hodí / i když se přiznám že zvažuji přiobjednání kovu/a nemají chybu, dámské na kovu-tedy hodinky a náramek pospolu BTW nemůžeš na mě chtít fotky kdy ž mám v jedné ruce sklenku Tarapacy a v druhé návod BTW /vím že tam není nic nového,ale je hezké si jej číst / A ještě ke všemu jsem zjistil,že jsem přihlášen na Tařiném počítači pod jejím nickem Upraveno 2. února 2008 uživatelem Tara
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Barva naděje tedy modrá u obou modelů, 46 na kůži- myslím že na hodinky pro chlapa se více hodí / i když se přiznám že zvažuji přiobjednání kovu/a nemají chybu, dámské na kovu-tedy hodinky a náramek pospolu BTW nemůžeš na mě chtít fotky kdy ž mám v jedné ruce sklenku Tarapacy a v druhé návod BTW /vím že tam není nic nového,ale je hezké si jej číst / A ještě ke všemu jsem zjistil,že jsem přihlášen na Tařiném počítači pod jejím nickem Zdravím paní Conrádovou a děkuji za informace
Tara Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 (upraveno) Zdravím paní Conrádovou a děkuji za informace Prý že není paní Conrádová, ale řádný člen chronomagu ( Longines Flagship chronograph, Breitling superocean heritage, Calvin Klein do společnosti jakési noname slušivé quarzt na kydání hnoje -Tara / A máš to Upraveno 2. února 2008 uživatelem Tara
NIGHTinGALE Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Prý že není paní Conrádová, ale řádný člen chronomagu ( Longines Flagship chronograph, Breitling superocean heritage, Calvin Klein do společnosti jakési noname slušivé quarzt na kydání hnoje -Tara / A máš to Ty Longines vypadaly skvěle. Dobře si je pamatuji. A ty modré oči rovněž. Velmi dobrá volba, Heritage ve 38mm eleganci ženy nezabijí, ale podtrhnou. Jsem si jist.
Peta-Biker Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Petrando : Gratulace k Hamiltonům , především k těm X-Windům , ty jsou vážně nádherné !!!
YasheQ Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Finančně tragický,ale nádherný výlet do Plzně.Pro mne Breitling superocean heritage 46 mm ,ale to by ještě šlo,ale včera večer když jsme se na ně na netu dívali moje přítelkyně zahořela pro Breitling superocean heritage 38 mm a bohužel je měli obojí.Takže jsme jeli z Plzně jak Lauer a Hardy oba s heritage na rukou. Jinak pokud by jste se někdo rozhodl investovat do hodinek, vřele doporučuji firmu Altman v Plzni pan Foldeš vzorné, pozorné ,vstřícné jednání,příjemná prodavačka a dohoda o rozumné slevě možná. Nemá to chybičku za tu cestu se to bohatě vyplatí Pekne v klidu dopij sklenku :-) a pak se prosim hod nejake foto tech Heritage 38, pokud mozno na pritelkyni ruce. Doma mam presne tyhle hodinky ( hnede, bo jaka je to barva ) na wish listu pro moji pritelkyni. btw. Mas jeste nejake zkusenosti s Altmanem v Plzni ? Byl jsem tam nekolikrat a z 90% jsem byl pro prodavacky vzduch a nabyl jsem dojmu, ze pokud nemam oblek od Huga a nemam zajem o koupi hodinek nad 50 TCZK, tak muj narok se minimalizuje na pocit byti sam v preplnenem kupe.
Conrad Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Pekne v klidu dopij sklenku :-) a pak se prosim hod nejake foto tech Heritage 38, pokud mozno na pritelkyni ruce. Doma mam presne tyhle hodinky ( hnede, bo jaka je to barva ) na wish listu pro moji pritelkyni. btw. Mas jeste nejake zkusenosti s Altmanem v Plzni ? Byl jsem tam nekolikrat a z 90% jsem byl pro prodavacky vzduch a nabyl jsem dojmu, ze pokud nemam oblek od Huga a nemam zajem o koupi hodinek nad 50 TCZK, tak muj narok se minimalizuje na pocit byti sam v preplnenem kupe. Foto dodám,ale pro Tebe. Spoj se, máš li vážný zájem přímo s panem Foldešem spojení je tel.:/fax: +420 354 430 128 info@altman.cz. Tuhle sobotu měli v prodejně v Plzni zavřeno kvůli řemeslnímkům,ale oprodavačka nás čekala, byla maximálně vstřícná a ochotná a nemělo to chybu.BTW byl jsem tam v džínách a kožené bundě
midloch Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 (upraveno) Foto dodám,ale pro Tebe. Spoj se, máš li vážný zájem přímo s panem Foldešem spojení je tel.:/fax: +420 354 430 128 info@altman.cz. Tuhle sobotu měli v prodejně v Plzni zavřeno kvůli řemeslnímkům,ale oprodavačka nás čekala, byla maximálně vstřícná a ochotná a nemělo to chybu.BTW byl jsem tam v džínách a kožené bundě Moc gratuluji oboum viz OZ... jste jedničky a vítejte v klubu Jinak pozdravujte ode mě pana Foldeše, přesně u něj jsem kupoval CSO a byl jejich první Breitling zákazník vůbec, naposled jsem ho viděl před 2 měsíci v Praze to mi předával prstýnek pro přítelkyni.... Upraveno 3. února 2008 uživatelem midloch
safi Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 (upraveno) Nový přírustek na cestě....měl jsem štěstí :-) Zatím více neprozradím :-) Upraveno 4. února 2008 uživatelem ¨safi
Xpak Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 (upraveno) Citizen Bullhead Chronograph Automatic, 23 Jewels + Hirsch Carbon Tec dále u "japonců": http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10782 Upraveno 4. února 2008 uživatelem Xpak
Jivl Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Zakoupil jsem gril na hodinky:) Hezké, gratuluji. Cena, značka, koupeno kde?
Conrad Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Zakoupil jsem gril na hodinky:) Budeš spokojen mám stejný zcela bez problémů a byl jediný který umožňuje bud 4 menší nebo 2 větší hodinky díky uspořádání výřezů,na jiných jsem to neviděl.
Kalifx Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Hezké, gratuluji. Cena, značka, koupeno kde? Cena 199 euro +19 posta, značka je Rothenshield (nevím co je zač, dělá i nějaký bizarní hodinky, ale maj velkej výběr winderů a to rozhodlo) a zakoupeno zde http://www.timeshop24.de/ Ve středu v noci placeno PayPalem, ve čtvrtek ráno akceptováno a odpoledne odesláno. Dnes ráno jsem to přebral... Jednání s prodejcem rychlé a korektní (v angličtině) vše je výborně zabaleno, ale přišlo mně to do práce, takže jsem ještě nezkoušel funkčnost. Večer to nahodím. Doufám, že to hned nebudu muset posílat na reklamaci Zajímavý je, že ačkoli to odesílal přes DHL, tak v Chebu to stejně přebrala na jejich vyměňovací poště Česká pošta. Pěšky jako za vozem Ale tentokrát proběhlo samotné doručení zcela v pořádku.
Well Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Nový přírustek na cestě....měl jsem štěstí :-) Zatím více neprozradím :-) To se těším, co na nás Safi vytáhneš za luxusní Seika .
Andreas.ks Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Zajímavý je, že ačkoli to odesílal přes DHL, tak v Chebu to stejně přebrala na jejich vyměňovací poště Česká pošta. Pěšky jako za vozem Ale tentokrát proběhlo samotné doručení zcela v pořádku. To bude možná tím, že pokud vím tak v Německu před nějakým časem proběhla fůze DHL a Deutsche Post... Takže to prodejce možná posílal "obyčejnou poštou"..
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 malý testík kdo pozná můj nový přírůstek ? --------- odměna žádná není
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se