Pavel K. Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Podle vlastností obr. to fotil Nokií E72-1.Slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 já se s tím nijak nepáral. Služební mobil. E72. Místo automatiky nastaveno Makro, zaostřilo a cvak. Podle mě to je hrozné, je to jen dokumentační foto. Howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Tak som si urobil na Vianoce radosť novými Tissot-mi T-Touch Expert v oceli ... poctivých 184 g (po úprave ťahu). možnosť rýchleho predĺženia ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Ty Seika jsou opravdu moc pěkné. Já snad začnu nosit jenom vintage Seika. Momentálně mám na ruce už tři dny tuhle krásu: A před chvílí jsem na Ebay vyhrál po lítém boji nádherné "UFO" s úžasným originálním tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Jsem sám komu ty Breitlingy připadají jak nevkusna čína? Věry sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 A když se podíváš na skutečnou nevkusnou čínu, ta ti připadá jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Některé falsy a značky rádoby luxusu snad jistě ještě hůře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Jsem sám komu ty Breitlingy připadají jak nevkusna čína? Věry sorry... No zacinas dost nevkusne a drzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Některé falsy a značky rádoby luxusu snad jistě ještě hůře... Je pravdou,že Braitle,až na nějaké vyjímky,nejsou můj šálek kávy,ale srovnávat je s čínou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Dobře tak za činu se omlouvám.Ty hodinky mi přijdou takové ""cukrlatkove" snažící se na sebe až moc upozornit.Trošku mi to přijde jak 80' 90' kýč...Pokud vím tak Breitling je znám spojením s avionikou...co má společného zlata barva a spoustu různorodých detailů s leteckými hodinkami?Podle mě by to měla být snad jen jednoduchost a konzervativní střih jako v případě Archimede Pilot nebo aspoň nějaká střízlivost barev a snaha extrémně neupoutat v případě nejakych moderních pilotek... Asi mám jinou představu jak by měli vypadat letecké hodinky a ta se neřídí tím jestli je nebo není napsáno na ciferniku Breitling.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 No zacinas dost nevkusne a drzo... Když jdu do kina a film se mi nelíbí tak v půlce odejdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Pokud vím tak Breitling je znám spojením s avionikou... Myslis s nejakym radarom, gyroskopickym stabilizatorom, alebo fly-by-wire? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) Já se Svovíka mírně zastanu Možná to řekl necitlivě ve vlákně kde se spíš navzájem chlubíme, ale Brajtle mě právě tou "zdobeností" a samozřejmě i tím, že je má na pazouře každej řidič který v rychlém Transitu rozváží zeleninu, opravdu trochu... trochuuu, jak to jen říct.. pouťově? Z části je to vina jejich barokního designu (některých modelů jako B for B ) a z části za to nemůžou, protože je falšuje kdejaká m..ka Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 No ono asi kazdemu sa paci nieco ine. Ale v zivote by ma napriklad nenapadlo povedat ze B-uhren su pre tupych bombardakov. Aj ked ich napodobeniny nosi vela ludi...Ale v zasade rozumiem aj tvojim argumentom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) No ono asi kazdemu sa paci nieco ine. Ale v zivote by ma napriklad nenapadlo povedat ze B-uhren su pre tupych bombardakov. Aj ked ich napodobeniny nosi vela ludi... Ale v zasade rozumiem aj tvojim argumentom Já nemluvil o lidech co je nosí, ale jak na mě ty hodinky působí A pokud mě označíš za tupého bombarďáka tak mě to vlastně ani vadit nebude Ale vážněji: Brajtle jsou pro mě nestravitelné, s vyjímkou jediného modelu, a je to právě z toho důvodu, že na mě působí moc barokně, přezdobeně, okázale.. nevím jak to říct přesně, ale snad si rozumíme Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Jasne, kazdy ma inak nastavene esteticke citenie. Ale keby moj 9. prispevok bol o tom, ze napr. Rolex "stoji za starou backoru" tak by som si to tu asi pekne vyzral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 No hlavně že si mě zdrbal za překlep ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Jsem sám komu ty Breitlingy připadají jak nevkusna čína? Věry sorry... No ono je to mozna tim ze jsi je nevidel lepe nafoceny nebo v realu, tyhle konkretni na teto fotce se mi take nelibi ale urcite by jsem nasel spoustu ktere by jsem rad nosil a vsude s nima machroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovík Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Omlouvám se že sem to napsal do tohoto vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Brajtle jsou hnusný, nabubřelý a načančaný hodinky pro libový frajery, zakomplexovaný nýmandy a vulgární primitivy.......Jenže ty hodinky mají špičkovou kvalitu a já mám mezi kamarády spoustu bezva kluků, kteří je z ruky nesundaj. A není jich málo. Kozatá baba na fotce je také něco jiného, než ta samá v reálu. A brajtle na obrázcích nikdy nebudou takové, jako ve skutečnosti. Takže bych to Sovíkovi odpustil, viděl je jen na malé a nepříliš povedené fotce, možná, kdyby je držel v ruce, tak by změnil názor. Já jsem je taky neměl rád a pak, když se mi omylem dostal jeden kus do ruky, byl jsem ztracen a musel jsem je mít i za cenu rizika prodeje manželky do otroctví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se