Ciferník Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 VS: Hezké! Strojek je nějaká "lidovka", nebo něco onačejšího? A ještě mě zaujaly ty Tissoty uprostřed nahoře - velmi elegantní klasika, je to chrom nebo ocel? (na obecný kov to nevypadá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 VS: Hezké! Strojek je nějaká "lidovka", nebo něco onačejšího? A ještě mě zaujaly ty Tissoty uprostřed nahoře - velmi elegantní klasika, je to chrom nebo ocel? (na obecný kov to nevypadá) Strojky nejsou nijak zdobené. Tissot jsou chromované. Vlastně to nejsou přírůstky. Jenom jsem je nechal postupně všechny vyčistit a seřídit. Zlaté Omegy mají nové sklíčko a ručičky. Všechny šlapou jak hodinky, kromě toho stříbrného budíku, ty asi opravit nepůjdou. Funguje jenom zvonění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Nejsou to sice moje poslední hodinky, ale líbí se mi a velice rád je nosím. Ale už se těším na leden - měl bych mít konečně Breitling Superocean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Nejsou to sice moje poslední hodinky, ale líbí se mi a velice rád je nosím. Ale už se těším na leden - měl bych mít konečně Breitling Superocean. http://xs110.xs.to/xs110/06514/gant.jpg už se nemůžu dočkat až budeš taky v klubu Superoceanistů!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Nejsou to sice moje poslední hodinky, ale líbí se mi a velice rád je nosím. Ale už se těším na leden - měl bych mít konečně Breitling Superocean. http://xs110.xs.to/xs110/06514/gant.jpg už se nemůžu dočkat až budeš taky v klubu Superoceanistů!!!!! To midloch: kdybych nebyl bl.... tak jsem je už mohl mít. Volal jsem p. Foldešovi a budou až po novém roce :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matu Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2006 Jsou krásný! Čistá krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Tak jsem vyleštil jedny Primky z půdy. Sice malý, ale milý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Tak jsem vyleštil jedny Primky z půdy. Sice malý, ale milý. To je nádhera, dokonce ten zelený řemen tomu sedí fantasticky. Dělal jsi něco s ciferníkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Nový sklíčko, přeleštěný. Ciferník je takovej lesklej(jako smaltovanej) a u toho jsem jenom setřel trochu prach vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Nejsou to sice moje poslední hodinky, ale líbí se mi a velice rád je nosím. Ale už se těším na leden - měl bych mít konečně Breitling Superocean. http://xs110.xs.to/xs110/06514/gant.jpg už se nemůžu dočkat až budeš taky v klubu Superoceanistů!!!!! To midloch: kdybych nebyl bl.... tak jsem je už mohl mít. Volal jsem p. Foldešovi a budou až po novém roce :-( Tak ho určitě moc pozdravuj!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Tady jde hlavně o nový ručky,chtěl jsem větší kontrast.Původní byly lesklý chrom. Jeden nejmenovaný hodinář(mechano ) mi je k mé velké spokojenosti vyměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Ještě foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Tak se musím pochlubit, jsem nadšenej Prim diplomat za 300, Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 22. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 predstavuji svuj novy casomeric- BLYSSA, swiss,nerez,ETA,ca 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 Tak tady je muj dnesni predvanocni prirustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 kde ja je uz videl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 kde ja je uz videl? Jeste jednou dekuji! Po zasahu kouzelnych ubrousku od Kamila je sklicko naprosto bez skrabancu - tyto ubrousky vrele doporucuji. Dal jsem si na remen motylovou sponu Hirsch a... Omegy sly do supliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackbiker Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Dle hesla není důležité vyhrát, ale zůčastnit se, jsem si pořídil na běžné nošení tyto Prim50. Díky Watch fanovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 blackbiker: velmi pekne, slintam a zavidim len ta chlpata ruka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatros Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Dostal jsem dvoje hodinky po dědovi ,jedny neznám vůbec (Volha) a druhé Prim cca 30 let staré - oboje jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se