Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Safi, nevím, soudím, že asi ne, ale budou to teprve mé druhé hodinky na kovovém tahu, to přežiju :) Jo, vypadá to, že to ten stejný typ, já je ovšem koupil z Německa od prvního majitele, dle popisu náležitě opečovávané (reference 100% positiv :) )

Odesláno

Můj poslední přírustek, po koupi vypadaly dost hrozně, ale díky mechanovi teď vypadají moc pěkně a jdou přesně.

Mají Unitas. Co jim říkáte ?

Odesláno
a na kolik takova pracicka vyjde? (oprava, prebrouseni, vycisteni, vylesteni ..?)

popravdě úplně přesně nevím, měl jsem u mechane dvoje hodinky a platil jsem to dohromady, takže přesně nevím kolik bylo za které

Odesláno
Můj poslední přírustek, po koupi vypadaly dost hrozně, ale díky mechanovi teď vypadají moc pěkně a jdou přesně.

Mají Unitas. Co jim říkáte ?

mistr mechano odvedl opravdu pěknou práci :cool:

Odesláno
Dnes mi FedEx dovezl od Jeziska :D ... bohuzel mi jsou zabaveny do stedreho dne :( ... ostatni dojmy az posleze!

tak to už se nemůžeš dočkat co :)

jsou opravdu nádherné gratuluji

Odesláno

To Skeleton - tak to tedy FAKT GRATULUJU!!!!!! ;) Hodnej Ježíšek!

Odesláno
Dnes mi FedEx dovezl od Jeziska :D ... bohuzel mi jsou zabaveny do stedreho dne :( ... ostatni dojmy az posleze!

I ten kufírek je k zulíbání..

Gratuluju.. Zrovna tenhle model bych si taky nechal líbit..

Odesláno

uff uff ... mám jedny kapesní omegy, ale ... no prostě nešlo napsat "taky" mám jedny kapesní omegy ... náááádhera ...

Když na ně tak koukám, ty moje docela vypadají jako "chudý příbuzný" jsou hodne podobné, jen ten materiál, jen ten materiál ... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...