ludvik Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 Outdoor ? Dnes je mi to už jasné, Monnstery v akejkoľvek farbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aton Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2007 2Aton: Já používám na vodu a na hory Seiko 5 Sports. Vzhledem k ceně se o ně nemusím moc bát a zatím plní funkci prefektně. Outdoor ? Dnes je mi to už jasné, Monnstery v akejkoľvek farbe Pánové, to jsou pěkný tipy. Seiko 5 Sports Atlas/Black Dial vypadaj báječně. A Black Monster nebo Orange Monster jsou skutečně pořádnej kus hodinek. Zařazuji do seznamu kandidátů. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 tak doufam ze se mi podari vlozit photo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 na fotce mozna nevypadaji dobre, ale mam z nich radost, mam k nim novy remen a presnost bych rekl ze velice slusna -20 sekund / tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 koupil jsem manzelce od popshopa omegy - takhle vypadaji po vymene reminku za kovovy tah, nechal jsem vylestit sklicko, vymenit pero a jsou jako nove:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Tak jsem tady a tady je muj uskutecnenej sen.Nejak jsem tomu propadl.Nerikam kvuli vam chi ale inspirace je tady az az.Takze si za chvilku pojedu koupit i ty omegy James Bond. Jak jsem tady pochopil tak hodinek neni nikdy dost....preji Vám všem krásný den a chválím Vás za fakt pěkný web.Kdyz jsem poprve zacal uvazovat o takto pro me drahých vecech,myslel jsem si ze jsem magor,ale to jsem jeste nevedel ze zdaleka nejsem sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Podle počtu fotek , do z magoreniaaaa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aton Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Tak jsem tady a tady je muj uskutecnenej sen.Nejak jsem tomu propadl.Nerikam kvuli vam chi ale inspirace je tady az az.Takze si za chvilku pojedu koupit i ty omegy James Bond. Jak jsem tady pochopil tak hodinek neni nikdy dost....preji Vám všem krásný den a chválím Vás za fakt pěkný web.Kdyz jsem poprve zacal uvazovat o takto pro me drahých vecech,myslel jsem si ze jsem magor,ale to jsem jeste nevedel ze zdaleka nejsem sam. To je replika Breitling Aeromarine Super Avenger, ne? Docela povedena. Jen skoda, ze nepouzili na pouzdro stejne leskly kov jako maj originaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Přesně tak,ja to replika a na vic z titanu proto se vubec nelesknou mrchy........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Navic když by tam použili lesklý kov tak uz by to nebyla replika ale originaly a ty bych si nikdy nekoupil protoze replika je lepsi........................................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 že jo? nejdříve jsem uvažoval že tam vyfotim jenom tu krabičku protože se mě líbí víc než ty hodinky,ale na druhou stranu když už tam ve vnitř byli tak jsem je blejsknul taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Chlapi. Tak je to nadhled a jemná ironie nebo to jsou fake? Už se v tom nevyznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No fake bych nerekl ze to je podle te faktury z obchodu,ale nadruhou stranu kdyz jim to udela radost jako me kdyz jsem si je koupil tak at se pobavi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No fake bych nerekl ze to je podle te faktury z obchodu,ale nadruhou stranu kdyz jim to udela radost jako me kdyz jsem si je koupil tak at se pobavi ne? Tak to máš recht . Dík za vysvětlení a za pohodové reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Moc hezké, jaká byla cena-pokud to není nějáko tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aton Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No fake bych nerekl ze to je podle te faktury z obchodu,ale nadruhou stranu kdyz jim to udela radost jako me kdyz jsem si je koupil tak at se pobavi ne? Tak je to replika nebo ne? Ja mel pochybnost a podle nahlednuti na breitling.com a porovnani obrazku jsem dosel k zaveru, ze to replika JE. Tak nas nenapinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No replika to neni,kupoval jsem je v Plzni u Altmana a cena je 62 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Problem je mozna v tom ze kazdy fotak má jiné barvy,pokud se nezdaji nejake barevne kombinace,jinak ty hodinky se jmenuji Chrono Avenger a nikoliv Super Avenger a je to trosku jiná řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Super Avenger me prisli dost velke jelikož mam malou ruku a tohle je výborný střed který mě zaujal.Mrkni na Chrono Avenger a nenajdeš rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aton Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Super Avenger me prisli dost velke jelikož mam malou ruku a tohle je výborný střed který mě zaujal.Mrkni na Chrono Avenger a nenajdeš rozdíl No, pekny! Tak gratuluju. A omlouvam se za zpusobeny zmatek. :-D Breitling je znacka, ktera me dost zajima. Jak jsou na tom ted hned po koupeni s presnosti? (slysel jsem, ze po nekolikamesicnim zabehnuti mechanickych hodinek, se muze presnost menit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se