jacob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 děkuju děkuju taky mi dělají mooc velku radost... dostal jsem je k narozeninám kráné překvapení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 to jacob: mam ty same, ale nejak nevim - prvni tyden jsem z nich byl nadseny, ale ted nejak nevim - nejsem si jisty jestli jsem nepodlehl Bond legende (nakonec zvitezily pred Longines master collection, ale nevim jestli jsem neudelal chybu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 já jsem měl ještě Omega Seamaster model 2254.50.00 to jsou ty černé i s černou lunetou, ale tyhle nové se mi líbí více... ty Longines jaký to je stroj? nemodifikovaný ETA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Každopádně jsou nádherné, moc Ti je závidím, Jacobe. Jak vypadají na ruce? Já mám tyto, Oris 7465 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 na ruce vypadají velice slušně!! ty tvoje Orisi jsou hodně pěkné, mě na nich hodně fascinuje to zadní víko, ale zjistil jsem že na ty moje moje černé Omegy jak jsem psal tak to průhledné víko jde taky ale prý to sníži vodotěsnost z 300m na 50-100m... tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Já si je každopádně do bazénu brát nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 tak to je rozumné... já jak mám ty omegy ten model 2254.50.00 tak mi asi po 3 měsících nošení vypadl z lunety ten fosforový kamínek to mě celkem zklamalo, ale jinak jsem maximálně spokojen s obouma modelama i když ten 007 edition mám teprve krátce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Já koupil tyhle stolní hodiny. Minulý týden. Jasně, asi vypadají trošku jako kýč, ale prostě jsem je v tom bazaru plném lidí, co zastavují snubní prsteny a televizory, nechtěl nechávat. Chudinky malé tikající. Vysoké jsou cca. 20cm a jsou v super stavu. Rok výroby netuším. Značka Majak. Tikají jako zběsilé a už jdou na jedno natažení více než 7 dní (jsem zvědav, jak dlouho jim to ještě vydrží) a jsou (kupodivu) naprosto přesné (alespoň co mohu posoudit, protože vteřinovou ručičku nemají). Nevýhodou je, že jsou docela těžké a manželka mi slíbila, že pokud nepůjdou brzo z domu, že mi je hodí na hlavu. A díky festovnímu provedení se obávám, že to bude bolet a povolí spíše moje hlava, než to sklo kolem Takže je asi brzo přesunu do sekce "Prodám" či "Daruji za odvoz do dobrých rukou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 ...Takže je asi brzo přesunu do sekce "Prodám" či "Daruji za odvoz do dobrých rukou" Tak ty jsou brutální. Aji bych je bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 držím palce, ať ty nádherné hodinky zase "oživnou" v plné kráse! Tak už ožily :-) mám je už po renovaci na ruce :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 to " safi : budou asi moc hezké, pošli foto, jinak držím palce, aby Ti sloužily k plné spokojenosti to mechano : klobouk dolů, podle popisu a fotek stavu hodinek to musela být pořádná práce, jsi Pan hodinář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 ...Takže je asi brzo přesunu do sekce "Prodám" či "Daruji za odvoz do dobrých rukou" Tak ty jsou brutální. Aji bych je bral... Jestli se poznáme v naší "skvělé" kantýně na obědě, tak se můžeme domluvit Ale už teď mi srdce krvácí... Snad ještě žena vyměkne a dovolí mi nechat si je... Bože, bože... To jsou náhody Teď budu ve firmě koukat všem na ruku a přemýšlet, kdopak se asi pod tvým nickem schovává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Přiznávám se ke kvarckám. Mám je 2 měsíce a pořád mě těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Nestyď se, vždyť jsou docela hezké, jen ten číselník je poněkud přeplněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 ...Teď budu ve firmě koukat všem na ruku a přemýšlet, kdopak se asi pod tvým nickem schovává Chtěl jsem tě sice dlouho napínat, ale jsem dobrák. Tak aby jsi mohl v klidu spát: nekoukej, nejsem váš zaměstnanec a na Pekařské mě neuvidíš. Jenom tam pár lidí znám. ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Přiznávám se ke kvarckám. Mám je 2 měsíce a pořád mě těší. Vypadají dobře. Klidně bych je nosil a quartz by mi ani nevadil. Hezké sportovní hodinky to jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 to " safi : budou asi moc hezké, pošli foto, jinak držím palce, aby Ti sloužily k plné spokojenosti to mechano : klobouk dolů, podle popisu a fotek stavu hodinek to musela být pořádná práce, jsi Pan hodinář Z vnějšku žádná viditelná změna:-) ale na strojku a na přetěsnění se odvedl pořádný kus práce. Rozdíl mezi zvukem a pocitem při natahování hodinek před renovací a po renovaci je velmi výrazný. Hacking se nepodařilo opravit, protože schází součástka. Ale jinak všechny funkce hodinek šlapou tak jak mají. Součástí renovací bylo i seřizování na vibrografu s následujícími výsledky: čelem dolů +15 čelem nahoru +16 korunkou dolů -5 korunkou nahoru +0 Nechám je tři mesíce zaběhnout a pak se bude znovu seřizovat. Chtěl bych se časem dostat na +-5 sec. Tak uvidíme zda-li bude odchylka konstantní. Ano, ještě jednou PANU HODINÁŘI děkuji :-) Osobně mi to přijde na skoro 40-ti leté hodinky celkem slušné. Máte někdo podobně staré hodinky? (pro srovnání) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 ...Teď budu ve firmě koukat všem na ruku a přemýšlet, kdopak se asi pod tvým nickem schovává Chtěl jsem tě sice dlouho napínat, ale jsem dobrák. Tak aby jsi mohl v klidu spát: nekoukej, nejsem váš zaměstnanec a na Pekařské mě neuvidíš. Jenom tam pár lidí znám. ;o) Tak to už mohu jít v klidu spát a přestat si lámat hlavu Fakt jsem byl docela zvědavý, který kolega chodí na chronomag. "Dobrou noc, strýčku Fido." "Dobrou noc, děti." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 to " safi : budou asi moc hezké, pošli foto, jinak držím palce, aby Ti sloužily k plné spokojenosti to mechano : klobouk dolů, podle popisu a fotek stavu hodinek to musela být pořádná práce, jsi Pan hodinář Z vnějšku žádná viditelná změna:-) ale na strojku a na přetěsnění se odvedl pořádný kus práce. Rozdíl mezi zvukem a pocitem při natahování hodinek před renovací a po renovaci je velmi výrazný. Hacking se nepodařilo opravit, protože schází součástka. Ale jinak všechny funkce hodinek šlapou tak jak mají. Součástí renovací bylo i seřizování na vibrografu s následujícími výsledky: čelem dolů +15 čelem nahoru +16 korunkou dolů -5 korunkou nahoru +0 Nechám je tři mesíce zaběhnout a pak se bude znovu seřizovat. Chtěl bych se časem dostat na +-5 sec. Tak uvidíme zda-li bude odchylka konstantní. Ano, ještě jednou PANU HODINÁŘI děkuji :-) Osobně mi to přijde na skoro 40-ti leté hodinky celkem slušné. Máte někdo podobně staré hodinky? (pro srovnání) Chronograph Suisse, okolo roku 1948 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drives Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 Zdravím a taky přispívám trochou do mlýna. Prim po renovaci v Eltonu už v roce 2006... no tohle (Casio) jsem si pořídil než jsem přišel na chronomag... a teď čekám na... Seiko 5 Divers Automatic SKZ211K Automatic Calibre: 7S36 ( SKZ211 ) hodiny mi objednal Afrikab za což mu děkuji. Fotky přidám až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se