martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 ze zacatku jsem z toho mel taky obavu, ale po case to cloveku ani neprijde... takova mala premie pri koupi byl pasek, standardne byva u tohoto modelu takovy hnedy z hoveziny - pusobi na me trochu vojensky (ale je tradicni - jsou to puvodne holt letecke/vojenske hodiny) - tady u techto si puvodni majitel koupil modry z krokodyla - a musim rici, pusobi hodne elegantne. Staly hodne, ale kdykoliv se na ne behem dne podivam, zvedne mi to naladu.:-)
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 kdykoliv se na ne behem dne podivam, zvedne mi to naladu.:-) Tomu rád věřím :-)
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 pravda, pravda, ...:-) nekde ten utok na penezenku kompenzovat musim:-) jsem levak, hodinky na prave nosim uz od detstvi. Rezerva chodu je 7 dni (resp. 8 negarantovana).... jen nerozumim co mas presne na myslis tim, at to vyzkousim..
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Šel bych do nich taky, vlastně řeším jen malý detail, kde na ně vzít
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 jsem obeti narustajici zavislosti..., kdyby mi nekdo pred tremi lety rekl, ze da 10k Kc za hodniky, tak bych rekl na co? pak zacne clovek okukovat vyklady u nas v zahranici, listovat si v katalozich, cist timezone... a vysledkem jsou tyto - z racionalniho hlediska - ciste neracionalni nakupy:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Rezerva chodu je 7 dni (resp. 8 negarantovana).... jen nerozumim co mas presne na myslis tim, at to vyzkousim.. Myslel jsem, že většinou člověk ty hodinky nenechá dojít k úplnému zastavení, když už se rezerva blíží ke konci, nevydrží a natáhne je. Měl jsem na mysli opravdu zkusit, jestli při plném natažení vydrží jít těch osm dní nebo trochu méně či více.
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 To je taková rezerva, že by mi to snad bylo jedno
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 kdyz je clovek denne nosi, takjsou plne natazene. rezervu maji sice dimenzovanou na 8 dni, ale automaticky zastavi po 7 dnech kvuli udrzeni presnosti chodu.
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Poněvadž když stojí, je to přesnější, než aby šly ještě jeden den trochu nepřesně. :-)
PinkyCZ Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 ...neni barbarstvi si davat na sportovni hodinky Aviator Strap? :D:D:D:D:D Náhodou tam vypadá nejlíp! Souhlas.... Mému nevkusu to také sedí :-D předevčírem dorazily a nebýt AfrikaB který mi pomohl s rychlou úhradou když jsem se sám zasekl, tak jsem se snimi neshledal... A těším se na Vaše podnětné připomínky na téma chlupaté ruce, hehe.... PinkyCZ
afrikab Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Uz jsi se naucil ovladat kompas....ktery se mi porad na ruce otaci?
PinkyCZ Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Jasně, dokonce to tu na fóru jednou bylo s fotokopií z orig. manuálu... Hodinová ručička směrem na slunce. Rozdělíš vzdálenost mezi hodinovou a 12kou napůl. - Pokud je dopoledne, rozděluješ po směru hodinových (část která zbýva do poledne), po poledni tu která už od12té uplynula. Na tu rozdělenou přetočíš S a voila....na opačné straně máš sever... je to jen na hrubo a nějak v tom musí být vliv letního času. Každopádně já do lesa bez GPS a buzoly navyrážím ale jako nouzovka je to dobré. Pokud tedy namáš na ruce digitálky, LOL. Pinky Ehm, pohledal jsem a zde to je... http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=547&p=2 A tři pohledy na druhý kousek který se svezl s předchozími.... SNKA01, kalibr 7S26
VS Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Postup je správný, ale funguje jen, když máš na hodinkách normální místní čas a ne debilní výmysl Hitlera a komančů zvaný letní čas.
Ondraj Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Pridavam svuj prirustek IWC BP, dlouho jsem se odhodlaval k jeho koupi... az jsem to nakonec nevydrzel. A delaji mi velkou radost.:-) Aktuální model není zdaleka tak pěkný jako tento. Ty nové bych ani nechtěl. Začínám být např. přímo alergický na to, když nějaký subciferník "ukrajuje" část čísla. Ať tam to číslo radši nedávají vůbec, stačí index. Pak třeba nechápu tu díru na 9.
Kasper Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Aktuální model není zdaleka tak pěkný jako tento. Ty nové bych ani nechtěl. Začínám být např. přímo alergický na to, když nějaký subciferník "ukrajuje" část čísla. Ať tam to číslo radši nedávají vůbec, stačí index. Pak třeba nechápu tu díru na 9. Ale novy model ma lepsi strojcek
X-Bob Odesláno 30. července 2006 Nahlásit Odesláno 30. července 2006 Ve smyslu názvu vlákna se chlubím poté, co jsem konečně udělal foto
Návštěvník Kamil Odesláno 30. července 2006 Nahlásit Odesláno 30. července 2006 Tos udělal dobře s bílou vteřinovkou.
X-Bob Odesláno 30. července 2006 Nahlásit Odesláno 30. července 2006 Tos udělal dobře s bílou vteřinovkou. Kdepak jsem na to přišel? Víš, že už ani nevím? :D
PinkyCZ Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Odesláno 31. července 2006 X-Bobe, to je Linea 36? Měl bys foto na ruce prosíím??
X-Bob Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Odesláno 31. července 2006 Je to Linea 40. Když nezapomenu, udělám večer foto na ruce. Potřebuješ porovnat? Ad Linea 36 - tu jsem chtěl nejdříve.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se