vor Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-))))) http://xs512.xs.to/xs512/07060/IMG_0674.JPG A jak víš, že jsou zlaté a ne pozlacené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 V patek mi dorazily uzasny divery! CONTINENTAL Gulf Stream, vyrobeno cca 1969. testovano na 5ATM, prumer 37mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Eleganzza! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 dik! cifernik je jako novy a ma neuveritelnou svitivost(!), akorat luneta je trochu jeta a pouzdro osoupane (mosaz) - nekdo se ho snazil lestit a na par mistech ho mirne prolestil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Pomůže mi někdo, prosím, s identifikací mých prvních, v obchodě koupených, PRIMek? Tak se mi zalíbily, že jsem si je okamžitě musel koupit. A myslím, že teď mám na dlouho pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Jsou-li to orig. Prim, měl by k nim být návod k použití + záručák a na tom je uvedeno typové číslo řady. Je tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-))))) http://xs512.xs.to/xs512/07060/IMG_0674.JPG A jak víš, že jsou zlaté a ne pozlacené? vyrazeno na pouzdre zespodu - jsou od dedy pritelkyne - ten je koupil v Rusku - nebylo co privezt tak si privezl zlate hodinky z nejakeho shopu pro cizince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumeles Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak ja jsem si po dloujem badani a koumani...poridil svoje prvni automaty Mam je teprve 14 dnu, tak jsou v zabehu, ale libi se mi cim dal tim vic. Krasne tikaji a vterinovka jde pekne plynule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Koumelesi, dobře jsi udělal. Líbí se mi celkem ciferník - má něco do sebe. Na kolik tě vyšli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumeles Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Dik :-) Ten cifernik me dostal na prvni pohled, je krasne rozdelenej. Ve vnitrnim kruhu je jemne vroubkovani jako na desce, nebo CD a v tom vnejsim kruhu je to jemne vroubkovani rovnobezne z rucickami Kupoval jsem je u zivyho hodinare, chtel jsem si ten nakup uzit. Puvodni cena byla 9neco(mozna uz k 10 )ale usmlouval jsem ho na 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Hezký hodinky. Kolik je průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumeles Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 vic jak 40 nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak jsou po dloůůůůhém čekání doma. Většina z Vás je zná a tak je to nošení dříví do lesa. Inhed po zkrácení tahu (opravdu na tom nic není, stačila mi tupá jehla a malinký kladívko) mě popadla můza a tak jsem je vyfotil. Jsou opravdu skvělý, na váhu jsem zvykl z Aviatorů IV, takže nic novýho, jen ta vodotěsnost mě pokouší k většímu blbnutí viz. foto (Pan Rolex promine :-) ). Po kliknutí vetší velikost. Kubson je jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 pekne foto a samozrejme aj hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Moc povedené foto a dobrý výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Moc pěkný fotky monster ve vaně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Ták, už jsou vykoupaný a teď pořádně nasvítit a do postýlky Bude to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Jasně, že bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Fakt super, téměř profesionální fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 vynikající!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se