PinkyCZ Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 Linea se mi líbí, asi jako jediný z modelů prim... a u té 40ky jsme měl obavy aby to nebylo moc na společenské hodinky... teď určitě ne, čím větší budík na zápěstí tím lépe, ale co za pár let ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_H Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 Tak se jdu taky pochlubit novyma hodinkama. Po dlouhem vahani jsem si poridil tyhle Aquaracery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 aquaracer : quartz ? proc quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_H Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 Protoze hraju golf a podnikam i jine aktivity, pri kterych by mechanicke hodinky dostavaly dost zabrat. K obleku a na bezne noseni mam IWC, tyhle jsou na vikendy. Puvodne jsem si chtel poridit Kirium, jenze se pry prestaly delat a tak jsem sahl po techto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 Protoze hraju golf a podnikam i jine aktivity, pri kterych by mechanicke hodinky dostavaly dost zabrat. K obleku a na bezne noseni mam IWC, tyhle jsou na vikendy. Puvodne jsem si chtel poridit Kirium, jenze se pry prestaly delat a tak jsem sahl po techto. Ufff...ja nevedel, ze by mechanicke hodinky byly takto citlive. Ale asi jsou me Seiko vyimka:) (http://www.chronoguy.com/horology/seiko/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 Specialni foto pro PinkyCZ modelku s hezkou rukou jsem nesehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 31. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2006 no golf automatum fakt dobre nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PinkyCZ Odesláno 1. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2006 No nejen automatum... psal jsem ve fóru ruských hodinek své zkušenosti s Aviatorama, cal. 31681. Standardně mi dělají +20s za den (zanedlouho je nechám seřídit). Ovšem, po jedné osmnáctce za cca 4,5 hodiny najednou -25s... takže jsme pojal podezření že odstředivá síla ve švihu jim moc nesvědčí.... tak neím jak by takové letecké hodinky dopadly na ruce sportovního pilota - akrobata :-) Bobe, díky za to foto! Modelce bys tyhle hodinky musel asi připnout na stehno, protože její ruka by pod nimi zanikla ;-) Jinak chlupy slušný, koukám že nejsem sám :-D. Skoro bych založil vlákno "jaké hodinky se hodí na chlupatou ruku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 1. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2006 Tak jsem si k Aviatorum koupil dalsi reminek....na leto je mi kozeneho lito a Seika (SKZ207K) s kovovym tahem mi zabavila pritelkyne....ale slusi ji....ten kus oceli vypada u slecny rozkosne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 bondovsky reminek dobry !!!! akorat bys k nemu mel mit submariner jako conery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 bondovsky reminek dobry !!!! akorat bys k nemu mel mit submariner jako conery Hehe, mas pravdu, on k nim mel Rolexky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 Tak mi konecne prisli titanove Samurai od Higuchiho. Snad budem spokojny...stale mam vnutorny rozpor, ci som radsej nemal ist do Breitling Avenger Seawolf - mam od znameho dost dobru cenovu ponuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 pred 14 dny mi prisly tyhle BWC (nerez, safir nahore i dole, stribrny cifernik, 7750) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 panove tak jsem asi spravne nepochopil jak vlozit obrazek :-( je nekdo z vas schopen mi poradit? dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 C:HonzaHODINKYBWC_zadek.jpg hezký link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 zkus dát "zaslat odpověď " a tam budeš mít možnost vložit obrázek(y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 2. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2006 to Ondraj: Dik! jsem zvedav jak to zafunguje. nekdy mam o sve pocitacove gramotnosti dost silne pochybnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepso Odesláno 25. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2006 Moje nové Low-Cost Seiko SNK135. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Tak tady jsou moje nové Monstra,mám je na ruce cca.4hoďky a první dojmy? PARÁDA ! dát sem obrázek přímo je asi nad moje síly,zkoušel jsem už snad všechno tak alespoň link: http://xs.to/xs.php?f=100_0185.jpg&h=xs105&d=06352 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 2Qvido: příště ten obrázek zmenši na ňáký rozumný rozlišení,tohle je velký jak prase. Jinak jak to nahraješ na xs.to,..dáš pravý tlačítko myšidla a "Kopírovat adresu odkazu" a tady to pak jen hodíš v tomhle tvaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se