Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viděl jsem je naživo (bodejť taky ne, když jsem "ten kamarád", co to tak trochu spískal ...) a jsou opravdu nádherné ... a to odečítání času je rachot ... málokdo chodí na oběd v šest ráno ... :)

Odesláno

2 Jakubisko nevím dělaly se ještě hnědé tzn. že je jich celkem 6 typů na neděli bych si musel vzít něco jiného :lol:

2 Pepik nevím kde jsi na to přišel, žádné své hodinky jsem nepořídil přes aukro. Tu sbírečku co je na fotce už takhle mám necelý rok.

Odesláno

Neodolal jsem, pravděpodobně nějaký garážový model... National Watch (není to Elgin ENWC) ale jsou super!

průměr 38,5 mm

tl. 8,5 mm

Odesláno

nebud skromny, jsou pekne ,ale jestli ti pripadaji jednodussi tak mohu vzit tempery

a troch je poladime. hahahahahahaha LONG

Odesláno

tempery budu potřebovat na ciferník, ručky jsou ocel, tak půjdou nad sporák a pouzdro do niklu. (už se koupe v kyselině)

Odesláno

Dnes mi došli skeletonové Molnije. Dám sem fotku z webu, nemám foťák. Sú úchvatné :) , trochu horšie spracované (dosť veľká vôľa v pohybe korunky), ale fungujú. A jak hlasno tikajú... paráda :)

Odesláno
  grga_pitic napsal:
ty hodinky jsou moc hezke, gratulace - jinak jsem asi 10 minut zkoumal co jsou to za cigara (jsem zavily kurak :-))) ale napis na papirku je nejak blbe citelny :-)))

Tady se budeš těžko chytat..........

Odesláno
  grga_pitic napsal:
ty hodinky jsou moc hezke, gratulace - jinak jsem asi 10 minut zkoumal co jsou to za cigara (jsem zavily kurak :-))) ale napis na papirku je nejak blbe citelny :-)))

domácí výroba, černej Samson a dutínky Silver Tip s uhlíkovou vložkou. Povýšil jsem hulení cigár na obřad s přípravou vlastních cigaret. To pouzdro na cigára není jen dekorace.

Odesláno
  hciq napsal:
  grga_pitic napsal:

domácí výroba, černej Samson a dutínky Silver Tip s uhlíkovou vložkou. Povýšil jsem hulení cigár na obřad s přípravou vlastních cigaret. To pouzdro na cigára není jen dekorace.

ja se snazil o totez, bohuzel jsem balil nejak pomalu a vzdycky v nejnevhodnejsim okamziku mi cigara dosly :-))))

Odesláno
  mechano napsal:
  grga_pitic napsal:

?

Odesláno
  grga_pitic napsal:
  mechano napsal:
  grga_pitic napsal:

?

myslel se značkou cigaret.

Odesláno
  grga_pitic napsal:

grga_pitic: Ha ha, tak tohle mě dostalo grgo, protože já jsem dopadl úplně stejně. Napřed jsem koukal na hodinky a pak dlouho studoval značku cigaret :) Taky závislák:D

Odesláno
  31682 napsal:
  Lovap napsal:
Dnes mi došli skeletonové Molnije.

Hezké hodinky. Můžeš k nim napsat něco víc? Třeba velikost, materiál, cenu nebo nějaké odkazy.

Odkaz: http://www.ruwatch.com/cgi-bin/shop/cart.p...r=M%2dTU%20sk02

Kupoval som to tam, cena 149 Euro + 15 Euro poštovné. Mal by to byť nerez, aspoň teda vrchná a spodná strana tak vyzerajú (z boku vyzerajú ako sendvič :) ) medzi tým je to leštené (čo je to za materiál neviem). Ako som napísal pekne nahlas tikajú, ale pocit z nich je taký "fórový" ak som správne pochopil ten český výraz. Nemyslím vonkajšie spracovanie, ale pocit napr. pri manipulácii s korunkou, naťahovanie hodiniek a podobne. No čo, ruský stroj :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...