Luk Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Moc děkuju, už tu trávím příliš moc hodin. Proč je to tak navykove??? vydrž za půl roku se dostaneš do klidnější fáze- soužití s chronomagem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Moc děkuju, už tu trávím příliš moc hodin. Proč je to tak navykove??? No jo, muzi jsou porad jako mali kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenek Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Moc děkuju, už tu trávím příliš moc hodin. Proč je to tak navykove??? vydrž za půl roku se dostaneš do klidnější fáze- soužití s chronomagem. No já jsem chronomagu propadl zhruba před tím půl rokem a diagnoza je spíš horší :-) Chtěl jsem nějaký hezký starý primky a tak jsem to tu začal číst a od tý doby už mám troje. A velký Primky cal. 50 denně nosím do práce. Mám teď v práci něco do činění s Italama a Ti na ně koukali dost hladově :-) svět malinkých strojků je prostě fascinující ... čeněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Moc děkuju, už tu trávím příliš moc hodin. Proč je to tak navykove??? vydrž za půl roku se dostaneš do klidnější fáze- soužití s chronomagem. No já jsem chronomagu propadl zhruba před tím půl rokem a diagnoza je spíš horší :-) Chtěl jsem nějaký hezký starý primky a tak jsem to tu začal číst a od tý doby už mám troje. A velký Primky cal. 50 denně nosím do práce. Mám teď v práci něco do činění s Italama a Ti na ně koukali dost hladově :-) svět malinkých strojků je prostě fascinující ... čeněk No vidíš,málem mě Tě bylo líto že jsi nestihl ty kal 96,a máš troje primky,já jen dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Já jen jedny a ty ještě bohužel nejdou Uf tak ale jak sem říkal jsem teprve v plenkách. Tak sem poprve ve svém žévotě otevřel hodinky a podival se na strojek. Vyhrkl sem jen "Páni". Na fotkach to působí normálně, ale nažovo to je jako lidske tělo, všechno funguje jak má a ten tikot uff radsi si du dat studenou sprchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Já jen jedny a ty ještě bohužel nejdou Uf tak ale jak sem říkal jsem teprve v plenkách. Tak sem poprve ve svém žévotě otevřel hodinky a podival se na strojek. Vyhrkl sem jen \"Páni\". Na fotkach to působí normálně, ale nažovo to je jako lidske tělo, všechno funguje jak má a ten tikot uff radsi si du dat studenou sprchu. Počkej až je rozebereš a složíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Tak to nehrozi- do toho se fakt nepustim, nejsem hodinař a ani to nechci. Já totiž nejsem moc zručný a stejně při studiu střední školy nemám potřebné znalosti. Ale byla to nádhera. Jako tlukot srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 (upraveno) Dnes ráno dorazily díky Velikému Kubsonovi Orsa Sea Angler LUME. Jsou to moje první automaty. Mám obrovskou radost! Jakube ještě jednou a veřejně Ti chci poděkovat za ochotu a pomoc! HOOAH!! Upraveno 2. června 2007 uživatelem dadasys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 jsou to moc hezke divers hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 Pánové památny den pro mne- rozchodil sem své první PRIMKY. Měl sem je už delší dobu, ale dneska jsem se ovážil je otevřít a ouha, ony naskočily. ASi vám to příjde směšné, ale mám z toho ohromnou radost. Jako malý kluk (i když zase tak starý nejsem). Páni už dvoje fungující mechaniky doma huh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 Dnes ráno dorazily díky Velikému Kubsonovi Orsa Sea Angler LUME. Jsou to moje první automaty. Mám obrovskou radost! Jakube ještě jednou a veřejně Ti chci poděkovat za ochotu a pomoc! HOOAH!! je to pořádný kus hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 http://www.mkmotorsport.com/IMGP0270e_1024.JPG http://www.mkmotorsport.com/IMGP0264e_1024.JPG Já už se z Tebe snad zblázním, musíš nám to dávat po kapkách a ne takovou prdu, zase žalem neusnu Tak ja som pockal aby si naskor zaspal :-) (Tie Daytony na remienku su napredaj a robia miesto pre PP Chronograph 5960P) Většina Rolexek mi moc neříká, ale sbírka je to krásná a hodnotná. Ale nedávno jsi zde ukazoval jedny a ty byly dokonalé. Ty bych si hned koupil. Byl to model s perle ovým číselníkem a rudými indexy. Kampak se poděly? Už je nemáš? Ty byly vážně krásné. Ano tie este stale mam aj ked ich nosim len dost zriedka, lebo sa nehodia na kazdy den - su prve zlava na hornom obrazku. Komplet stranka s viac obrazkami a technickymi data: http://www.mkmotorsport.com/watches_yachtm...master16628.htm . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2007 ... Komplet stranka s viac obrazkami a technickymi data: http://www.mkmotorsport.com/watches_yachtm...master16628.htm . . Krásná sbírka! Už jsem Ti začal psát mail, že koupím ze Tvé nabídky Rolex a Patek (po 1500,-), ale pak jsem vycítil, že to nejsou celé hodinky, jen ručičky a přezka (neumím anglicky)?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 Caute, mam taky zly pocit. Kupil som si Certina DS-Podium Automatic. Hodinky su nadherne, ale ... Dnes ma kolega presvedcil k dlhodobejsiemu testu chronografu. Prva vec co ma sklamala, tak ze chrongraf nema pribezny cas. Len spustenie, zastavenie a potom vynulovanie. Potom som ho nechal bezat dlhsie, a ked uz bola cca. 55 min. tak rucicka ukazujuca hodiny mi uz ukazovala jednu ubehnutu hodinu. Okolo 58 - 1 hod, rucicka uz bola trosicku za 1 hodinou. Vsetko ostatne ukazuje snad mikroskopicky presne, ale tu je tento miniaturny rozdiel. Dalsia vec je ze chrongraf bezal cca. od 10 hod. do 17.00 hod. Teraz som isiel skontrolovat presnost casu, a hodinky nabehli cca. na 19s meskanie. Mam ich ist reklamovat ? Je to v poriadku ? Prosim poradte mi, lebo ma porazi. Hodinky nemaju este ani tyzden ! Dakujem, Matrix44 EDIT : treba automaty natahovat aj ked ich nosim skoro denne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 Tie Montine majú zaujímavý strojček, Vreckové Omegy sú zo 40-tych rokov, v náramkových hodinkách s duralovým púzdrom je strojček Omega. Ide zrejme o povojnový výrobok LDH, presnosť na 90 ročný strojček slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 to Matrix44: Zrejme je tvoj kolega nejaký "dobrák" , keď Ťa presvedčil k takémuto testu. Ruku na srdce. Ozaj potrebuješ s tvojimi certinami niečo hodinu merať? To si si na meranie "super presného času" mal kúpiť radšej nejaké casiá. Ver mi, že asi 99% majiteľov mechanických hodiniek so stopkami tie stopky vôbec nevyužíva. Maximálne tak na odmeranie času pri varení vajíčok na "mäkko" . Reklamovať ich dávať nemusíš. Odchýlka -19s pri zapnutých stopkách je v norme. No opäť si kladiem otázku, načo majú bežať stopky na mechanických hodinkách 7h? Len kvôli testu? Kolegovi doporuč, nech si kúpi nejaké breitlingy a tie nech testuje nonstop Na tvojom mieste by som sa s tým neznepokojoval a tešil sa z nových hodiniek. Skús zistiť, akú odchýlku majú pri vypnutých stopkách pri štandartnom nosení(t.j. v noci sú na nočnom stolíku ) za 24h. No aj tak je týžden ešte krátka doba na nejaké presné stanovenie odchýlky. Určite sa to ešte za také cca 2 mesiace zmení. P.S. Ak automaty nosíš skoro denne, tak ich naťahovať nemusíš. Nie je na to dôvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 EDIT : treba automaty natahovat aj ked ich nosim skoro denne ? To myslíš vážně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 to Matrix44: Zrejme je tvoj kolega nejaký \"dobrák\" , keď Ťa presvedčil k takémuto testu. Ruku na srdce. Ozaj potrebuješ s tvojimi certinami niečo hodinu merať? To si si na meranie \"super presného času\" mal kúpiť radšej nejaké casiá. Ver mi, že asi 99% majiteľov mechanických hodiniek so stopkami tie stopky vôbec nevyužíva. Maximálne tak na odmeranie času pri varení vajíčok na \"mäkko\" . Reklamovať ich dávať nemusíš. Odchýlka -19s pri zapnutých stopkách je v norme. No opäť si kladiem otázku, načo majú bežať stopky na mechanických hodinkách 7h? Len kvôli testu? Kolegovi doporuč, nech si kúpi nejaké breitlingy a tie nech testuje nonstop Na tvojom mieste by som sa s tým neznepokojoval a tešil sa z nových hodiniek. Skús zistiť, akú odchýlku majú pri vypnutých stopkách pri štandartnom nosení(t.j. v noci sú na nočnom stolíku ) za 24h. No aj tak je týžden ešte krátka doba na nejaké presné stanovenie odchýlky. Určite sa to ešte za také cca 2 mesiace zmení. P.S. Ak automaty nosíš skoro denne, tak ich naťahovať nemusíš. Nie je na to dôvod. Diiik, velmy si ma potesil !!! Kolega ma tiez Certiny, ale obycajne quartzove, a on svoje takto testoval. Bez zapnutych stopiek som za dva dni nezaznamenal ziadnu odchylku. Mozno 1/2 sekendy, naozaj tazko povedat. Co sa tyka tych stopiek, tak tie nepotrebujem vobec, len som sa nechal nalakat na takyto test. To myslíš vážně ? to ma napadlo len koli zapnutym stopkam. Ci pri sucasnom behu hodiniek a stopiek, nedojde skor k (no a teraz neviem pouzit spravne slova) minutiu sa natiahnutia pierka (snad to pochopite). A este jedna otazka k pripadnemu natiahnutiu. Ako zistim ze ich treba pripadne natiahnut ? Aby som ich nepretiahol. Na predajni ich totiz natiahla predavacka, takze nemam ani sajn, aky odpor nastane ked uz su natiahnute, a aky je ked nie su natiahnute. A je mozne na takychto hodinkach strojcek aj pretiahnut ? Este raz dakujem, Matrix44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 Pokud se nemýlím, mají strojek Valjoux a ten nepřetáhneš, nemusíš se bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 ano maju Valjoux 7750. Dik za Vase rady, a sorry za mozno blbe otazky, ale mal som strach ze nie je nieco v poriadku. Majte sa, Matrix44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se