Saddam Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Tak jsem doma objevil starší Vostoky 2214. Pamatuju si, že když jsem byl malej (začátek 80. let), tak je děda ještě nosil. Pak se ale nějak rozbily, děda si koupil Primky a tyhle upadly do zapomnění. Nechal jsem je u osvědčeného hodináře opravit, vyčistit atd. (výměna minutového kola a snad stavítka, ale ten hodný pán měl ještě originální součástky), a už zase běhají. Jsou to celkem obyčejné hodinky a není na nich nic zvláštního, snad jen to, že se mi podařilo vypátrat i originální krabičku a záruční list. Řemínek je rovněž původní. Jojo, co všechno sem v osmašedesátým ze SSSR nedorazilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Řekl bych, že datem koupě to bude unikát - bezprostředně po srpnu 68 asi moc ruského zboží na odbyt nešlo. Škoda, že na tom záručáku není tolerance odchylky.
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Mít to takhle komplet je super, kdo ví. Třeba to bude mít jednou i jinou než nějakou citovo hodnotu
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) Mít to takhle komplet je super, kdo ví. Třeba to bude mít jednou i jinou než nějakou citovo hodnotu Gratulace! Hodinky tedy nejsou moje gusto, ale najít je, tak z nich mám taky radost, ale především gratuluju k původní krabičce, záručáku a účtence To je u takto starých hodinek skoro rarita, zvláště pokud se nejdná o značku jako PP, VC apod... Takže gratulece k prvotřídnímu nálezu Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem N4M
David83 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Nádherný nález, takto kompletné, to sa len tak nevidí. Gratulujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se