mengelis Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 http://www.hodinkee.com/blog/2008/12/12/ho...s-men-tell.html
long Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Je si vědom toho, že před sebou má veliké úkoly a nemá evidentně čas zabývat se maličkostmi. Také si nejsem jist zda již na nižší úrovni než prezidentské, nemusí politici v USA inventarizovat případné dárky. (např.již jako kandidát) Na druhou stranu si je možná koupil sám jelikož mu jdou dobře k pleti (sorry ,ale musel jsem)
mengelis Odesláno 13. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Je si vědom toho, že před sebou má veliké úkoly a nemá evidentně čas zabývat se maličkostmi. Také si nejsem jist zda již na nižší úrovni než prezidentské, nemusí politici v USA inventarizovat případné dárky. (např.již jako kandidát) Na druhou stranu si je možná koupil sám jelikož mu jdou dobře k pleti (sorry ,ale musel jsem) no tak Barák tyhle věci moc neřeší, oblek nosí nejčastěji konfekci do 1000$, boty si po prošlapání nechává opravovat/ Bush taky nosí Timexy a Clinton taky moc luxus nikdy nevalil a rozjel se až po konci úřadování. prezident USA (ať liberál nebo konzervativec) není český politik, aby ostentativně dával najevo luxus a nadřazenost.
frista Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 no tak Barák tyhle věci moc neřeší, oblek nosí nejčastěji konfekci do 1000$, boty si po prošlapání nechává opravovat/ Bush taky nosí Timexy a Clinton taky moc luxus nikdy nevalil a rozjel se až po konci úřadování. prezident USA (ať liberál nebo konzervativec) není český politik, aby ostentativně dával najevo luxus a nadřazenost. Oni by ho taky rychle vsichni ostatni klepli pres prsty. Danovy urednik v USA je jedna z nejmocnejsich urednich osob a za uniky se chodi sedet!!! U nas by myslim sedeli "tak trochu" vsichni. JInak co to je za server hodinkee.com - to zni dost podezrele po nasem, i kdyz se to tvari jako cizi zdroj...
Monkey Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 U nas si za danovy unik sednou tak akorat do parku .............
mengelis Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 JInak co to je za server hodinkee.com - to zni dost podezrele po nasem, i kdyz se to tvari jako cizi zdroj... Náhoda to podle mně být nemůže, ale zatím jsem tam ten český kořen nevypátral.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se