Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj: http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=49615

Upraveno uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO
Odesláno
Já bych řekl, že jako jo... oboje dvoje.... Je to zvláštní, ale Precista si mně získává více než OP... :)

mně taky, stojí to desetinu a vypadá to jako z kolekce FERARRI :goof:

fakt je že ty hodinky s datumem mají šmrnc

Odesláno
mně taky, stojí to desetinu a vypadá to jako z kolekce FERARRI :goof:

fakt je že ty hodinky s datumem mají šmrnc

cenou to není... spíš mi ten jejich design přijde čistčí díkyabsenci velkých, hrubých nápisů...

Návštěvník YPO
Odesláno
cenou to není... spíš mi ten jejich design přijde čistčí díkyabsenci velkých, hrubých nápisů...

... vážně to vypadá pěkně a myslím, že to bude hned pryč ... hlavně to bude "kus" hodinek

Odesláno
Status projektu je následující: čeká se na potvrzení dodavatele, že bude schopen vyrobit bronzové pouzdro zadaných parametrů v zadané ceně.

Bronzové hodinky jsem vždycky chtěl.

Kdysi mě lákalo Anonimo (Dino Zei) Nautilo, ale cena moc hezká nebyla a hodinky v podstatě také ne.

To ta Precista, to je jiný kafe :thumbsup_anim:

Odesláno

Se musím zeptat. :) Bronzové pouzdro - má nějaké nedostatky proti ocelovému, třeba v kontaktu se slanou vodou nebo potem? Nebo úplně něco jinýho? Jak je to s tvrdostí? Vůbec si to nedokážu představit jako materiál na výrobu hodinkových pouzder. Díky.

Odesláno
Se musím zeptat. :) Bronzové pouzdro - má nějaké nedostatky proti ocelovému, třeba v kontaktu se slanou vodou nebo potem? Nebo úplně něco jinýho? Jak je to s tvrdostí? Vůbec si to nedokážu představit jako materiál na výrobu hodinkových pouzder. Díky.

Ty bronzové vypadají moc hezky.

Ještě doplním otázku: nevyvolává bronz nějaké alergie?

Návštěvník YPO
Odesláno
...... nevyvolává bronz nějaké alergie?

..... třeba bronzový Lenin určitě :lol:

Odesláno

Bronz je imho bez povrchové úpravy úplně nevhodný na pouzdro. Velmi rychle zoxiduje (zelená), špiní, má vysoký otěr, není moc tvrdý, může být i křehký (např. vhodný náraz na nožku). Předpokládám, že ho nějak povrchově upraví.

Odesláno (upraveno)
Bronz je imho bez povrchové úpravy úplně nevhodný na pouzdro. Velmi rychle zoxiduje (zelená), špiní, má vysoký otěr, není moc tvrdý, může být i křehký (např. vhodný náraz na nožku). Předpokládám, že ho nějak povrchově upraví.

Povrchovou úpravou myslíš nějaký tepelný proces (kalení) nebo nanesení nějaké vrstvy (podobně jako u zlacení)?

Edit: vydrží to s tou povrchovkou běžný provoz? Nebude to choulostivé jako zlacení nebo chromování?

Upraveno uživatelem Vit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...