safi Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=49615 Upraveno 13. prosince 2008 uživatelem ¨safi
spiderer Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Tak ty s datem na 6 a bez napisu vypadaji dobre, jeste by to chtelo ocelovou verzi a pak bych uz jenom vymenil rucky Ty se mi libi docela dost
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Já bych řekl, že jako jo... oboje dvoje.... Je to zvláštní, ale Precista si mně získává více než OP...
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Verze s datumovkou je zajimava a ta vodotesnost 300m je super. Centralni vterinovka ... taky dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Baker
safi Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Status projektu je následující: čeká se na potvrzení dodavatele, že bude schopen vyrobit bronzové pouzdro zadaných parametrů v zadané ceně.
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No jestli jo, tak se mnou udělají kšeft
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Já bych řekl, že jako jo... oboje dvoje.... Je to zvláštní, ale Precista si mně získává více než OP... mně taky, stojí to desetinu a vypadá to jako z kolekce FERARRI fakt je že ty hodinky s datumem mají šmrnc
safi Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No jestli jo, tak se mnou udělají kšeft už prověřuju, jestli je někde waiting list.
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Status projektu je následující: čeká se na potvrzení dodavatele, že bude schopen vyrobit bronzové pouzdro zadaných parametrů v zadané ceně. Na jakou cenu to +/- vypada?
safi Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Na jakou cenu to +/- vypada? prověřím
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 mně taky, stojí to desetinu a vypadá to jako z kolekce FERARRI fakt je že ty hodinky s datumem mají šmrnc cenou to není... spíš mi ten jejich design přijde čistčí díkyabsenci velkých, hrubých nápisů...
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 cenou to není... spíš mi ten jejich design přijde čistčí díkyabsenci velkých, hrubých nápisů... ... vážně to vypadá pěkně a myslím, že to bude hned pryč ... hlavně to bude "kus" hodinek
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 prověřím Diky Snad jich bude dostatek, myslim, ze zajem nejen na chronomagu bude veliky!
NIGHTinGALE Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Status projektu je následující: čeká se na potvrzení dodavatele, že bude schopen vyrobit bronzové pouzdro zadaných parametrů v zadané ceně. Bronzové hodinky jsem vždycky chtěl. Kdysi mě lákalo Anonimo (Dino Zei) Nautilo, ale cena moc hezká nebyla a hodinky v podstatě také ne. To ta Precista, to je jiný kafe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Hodinky nebudou v limitované edici, není třeba se nikam zapisovat. Cenu zjišťuju.
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Se musím zeptat. Bronzové pouzdro - má nějaké nedostatky proti ocelovému, třeba v kontaktu se slanou vodou nebo potem? Nebo úplně něco jinýho? Jak je to s tvrdostí? Vůbec si to nedokážu představit jako materiál na výrobu hodinkových pouzder. Díky.
Vit Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Se musím zeptat. Bronzové pouzdro - má nějaké nedostatky proti ocelovému, třeba v kontaktu se slanou vodou nebo potem? Nebo úplně něco jinýho? Jak je to s tvrdostí? Vůbec si to nedokážu představit jako materiál na výrobu hodinkových pouzder. Díky. Ty bronzové vypadají moc hezky. Ještě doplním otázku: nevyvolává bronz nějaké alergie?
Návštěvník YPO Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 ...... nevyvolává bronz nějaké alergie? ..... třeba bronzový Lenin určitě
B.F.G. Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Bronz je imho bez povrchové úpravy úplně nevhodný na pouzdro. Velmi rychle zoxiduje (zelená), špiní, má vysoký otěr, není moc tvrdý, může být i křehký (např. vhodný náraz na nožku). Předpokládám, že ho nějak povrchově upraví.
Vit Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) Bronz je imho bez povrchové úpravy úplně nevhodný na pouzdro. Velmi rychle zoxiduje (zelená), špiní, má vysoký otěr, není moc tvrdý, může být i křehký (např. vhodný náraz na nožku). Předpokládám, že ho nějak povrchově upraví. Povrchovou úpravou myslíš nějaký tepelný proces (kalení) nebo nanesení nějaké vrstvy (podobně jako u zlacení)? Edit: vydrží to s tou povrchovkou běžný provoz? Nebude to choulostivé jako zlacení nebo chromování? Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se