jamikadze Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Dobry vecer prajem.Potreboval by som malu radu,kde kupim asi to najlacnejsie co je na trhu.Ide mi o Watch Winder cize box na automaticke hodinky.Proste prednedavnom som si sice kupil Orisky,ale je mi luto vyhodit 4000 nebo 5000 za box.Proste teraz chcem peniaze odlozit na ine hodinky Made in germany. A ties ma vyjdu 12 takze by bola hlupost mi davat velke peniaze na box.Nezalezi mi na krase boxu a ani Z akeho materialu pozostava.Hlavne je aby plnil svoju funkciju pri natahu mojich hodiniek to je vse.Mam v Oriskach Caliber 773. Takze poradte kde najdem este nieco. Nasiel som nieco,ale rad este si dam poradit kde kupit lepsie.dakujem. Tie co som nasiel ma vyjdu zhruba okolo 2200sk...Ma este niekto ine napady.Pripadne nepredava niekto starsi model??
lib Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 To absolutně nejlevnější bude asi Conrad: http://www.e-conrad.cz/natahovaci-mechanis...dinky+dp101352/ Nemám ovšem tušení, jak kvalitní ty windery jsou. Je to až podezřele moc levné.
jamikadze Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Tak diky na to som uz pozeral.
CzechJoker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 lib napsal: Nemám ovšem tušení, jak kvalitní ty windery jsou. Je to až podezřele moc levné. Já bych to rozdělil na dvě části. 1. kvalita krabice - je jasné, že leštěný ořech se zlatým kováním bude dražší, než výlisek z tvrzeného plastu 2. motor + řídící elektronika - subjektivně tu velký kvalitativní rozdíl nevidím, někdo možná má "kvalitnější" motor, ale stejně je to všechno o řídící elektronice. Kup a uvidíš. Tvoji nechuť k "investici" pěti a více tisícovek bohužel sdílím. Já pokukuji po tomto, ale v podobné cenové relaci jsou jich tam mraky.
jamikadze Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No to hej.sice tych 100 dolarou ay tak nieje vela ked pripocitam vse dph a tak tak urcite neakzch 150.No aj po tom som uz pozeral. http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/W...848/subcat.html
kubson Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 CzechJoker napsal: 2. motor + řídící elektronika - subjektivně tu velký kvalitativní rozdíl nevidím, někdo možná má "kvalitnější" motor, ale stejně je to všechno o řídící elektronice. Kup a uvidíš. Tvoji nechuť k "investici" pěti a více tisícovek bohužel sdílím. tohle se dá myslím posoudit až po letech tichého a spolehlivého provozu - to bude u levných ww možná kámen úrazu
Seamaster Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) jamikadze napsal: Tak diky na to som uz pozeral. Tak to si pozeral na skutecne nejlevnejsi winder u nas. Mozna se da podobne nevybaveny winder koupit o neco levneji na e-bayi treba. Pokud je tvym jedinym kriteriem cena, dostanes se nekam pod litr CZK snad. Nebo si dej inzerat na toto forum a treba ti nekdo nejaky starsi proda... K Jokerovu prispevku: dalo by se to rici i takto jak pises v kratkosti. U toho motorku je dulezita hlavne prevodovka (trvanlivost, hluk), uchyceni bubnu, sklon, ridici elektronika...je to veda skoro jako hodinky samotne :-) Bohuzel utraceni za kvalitnejsi windery tu neni moc zvykem a bohuzel tomu odpovida i mnozstvi a roztristenost prispevku na toto tema... ale to se jiste casem zlepsi, treba tu vznikne konecne sekce tomu venovana... Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Seamaster
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Ona prave ta ridici elektronika a motor mohou byt prave ten nejvetsi problem, chci rict, ze jde o to jak cely system "plytva" energii. Pokud do toho natahovace za 10 stokorun budes kupovat baterky kazdych 14 dni, tak za rok mas zaplaceny ten za 5t.
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 kubson napsal: tohle se dá myslím posoudit až po letech tichého a spolehlivého provozu - to bude u levných ww možná kámen úrazu Taky zalezi jestli nekomu ten winder leta provozu vydrzi Kdyz to vezmu podle sebe, tak na chronomagu jsem mel hodinky nejdele 9 mesicu a nad pul roku se jich u me ohrala jen velmi mala cast - pocitam, ze s winderem bych to mel asi velmi podobny, ale kdo vi.. ted mam jednu bednu za 2000 na ceste tak uvidim co to bude za nadheru, az mi to dorazi tak o tom mozna sepisu nejaky postrehy pokud to bude fungovat, jestli ne, tak alespon zaplnim popelnici
jamikadze Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Spiderer a ked smiem co za bednu si za 2000 kupil ak to nieje tajnee?? Ked sa ti nebude pacit tak ju kupimm
Jan Zálešák Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Když už tu byl zmíněn Conrad, neví někdo jaký je mezi nima rozdíl?(Kromě ceny.)http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/natahovaci-mechanismus-pro-automaticke-hodinky/
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 jamikadze - tenhle z ebaye: Zadnej zazrak od toho necekam tak uvidime, pokud to bude vrcet moc nahlas tak pujde z domu
Olda Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 spiderer napsal: jamikadze - tenhle z ebaye: Zadnej zazrak od toho necekam tak uvidime, pokud to bude vrcet moc nahlas tak pujde z domu To musím přítelkyni taky říct.
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 spiderer napsal: Zadnej zazrak od toho necekam tak uvidime, pokud to bude vrcet moc nahlas tak pujde z domu Zase ti bude krasne modre svitit .
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Baker napsal: Zase ti bude krasne modre svitit . Na to jsem koukal, toho se taky trochu bojim, maximalne ty diody urvu
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) spiderer napsal: Na to jsem koukal, toho se taky trochu bojim, maximalne ty diody urvu Kdyby tam byly aspon tri at to sviti do krize, ale jedna ... no jsem zvedavy, pak se pochlub. Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Baker
jamikadze Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Na to som ties pozeraz akoo nevyzera to zleee:: celkom pekne))) No a mozno s to modre da vypnut niee?? ak nie ako si pisal urvat:))ALebo proste zamaluj diody ciernou farbou a bude pokoj.Tak nech ti sluzi. A ked budes vyhadzovat,len povedz kdee?
lib Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Jan Zálešák napsal: Když už tu byl zmíněn Conrad, neví někdo jaký je mezi nima rozdíl?(Kromě ceny.)http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/natahovaci-mechanismus-pro-automaticke-hodinky/ Zdá se, že žádný. Až na to, že Conrad je za +/-900, a na "zlato-stribro-hodinky" ušetříš 124,-Kč a při tom zaplatíš asi o dvě stovky víc. Kouzlo i-net nakupování. Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem lib
Alessio Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 lib napsal: Zdá se, že žádný. Až na to, že Conrad je za +/-900, a na "zlato-stribro-hodinky" ušetříš 124,-Kč a při tom zaplatíš asi o dvě stovky víc. Kouzlo i-net nakupování. ...to zní logicky...
vlabar Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 spiderer napsal: jamikadze - tenhle z ebaye: Zadnej zazrak od toho necekam tak uvidime, pokud to bude vrcet moc nahlas tak pujde z domu Jde ti to v rámci EU? Našel jsem kdysi ještě model v provedení na ležačku, ale pouze v Hong Kongu. Nechtěl bych u toho řešit celní záležitosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se