911 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 v pohode, ja vic jak 150 nejezdim stejne ale verim, ze to bude jen otazka casu, nez se k tomu par pravniku vyjadri verejne
jirka404 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) V 13. 4. 2012 v 18:29, '911' napsal: v pohode, ja vic jak 150 nejezdim stejne ale verim, ze to bude jen otazka casu, nez se k tomu par pravniku vyjadri verejne Obávám se, že by asi použili tento paragraf 41 - (3) Vláda může stanovit nařízením další vozidla, která pro plnění úkolů souvisejících s výkonem zvláštních povinností mohou být vybavena zvláštním zvukovým výstražným zařízením doplněným zvláštním výstražným světlem modré barvy. A následujícími nařízeními. Bohužel . Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem jirka404
African Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Díky moc Jay" Já tedy osobně s tím asi policajtským před ksichtem mávat nebudu, navíc se snažím jezdit dle pravidel (autem), ale opět to ukazuje na tu naší džungli paragrafů, v které už se ani samo prasátko nevýzná Samá vyjímka, objímka, novela - já tomu říkám bordel.
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 tak jsem sivto taky precetl...ale tuhle hromadu zvastu sepisoval.nejakej dvacetiletej pepa klika z rakovnika ne? pokud by vubec nekdo nameril a urcil danemu passatu prestuppek (policajt policajta resit nebude) tak t skonci u dpravniho rizeni kde se to zamete pod koberec...
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 a zacit timhle mavat policajtovi pred nosem je jak cervenej hadr na bejka....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se