Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  Hammer_Time napsal:
Nejjednodušší řešení je - jezdit pomalu

Anebo nejezdit po dálnici...

Nojo, ty seš mi rozumbrada... :P

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Churchill napsal:
Víte o kolik starostí míň byste měli, kdyby jste jezdili, jak se má? :)

starosti by bylo min, kdyby lidi umeli jezdit jak se ma :) nekonecna to diskuze. misto stihani opravdu problemovych ridicu, si svestky vyberou obycnejne ridice a je buzerujou. chapu, ze musi vybrat urcitou sumu, kterou maji danou shora a je to tak pro ne nejsnadnejsi.

Odesláno
  911 napsal:
zkus dat dotaz na forum autorevue.cz maj tam sekci radary/policie.

jinak jak ses s nim spokojenej? ja planuju na doporuceni Beltronics. pry nejspolehlivejsi

Já zkoušel radary po domluvě s policisty... Domluvili jsme se, oni zapnuly radar a mi kolem jezdili s antiradarem... Nějak nadšený jsem z toho nebyl.. :) valných výsledku se mi nezdálo

Odesláno
  911 napsal:
misto stihani opravdu problemovych ridicu, si svestky vyberou obycnejne ridice a je buzerujou. chapu, ze musi vybrat urcitou sumu, kterou maji danou shora a je to tak pro ne nejsnadnejsi.

Tohle Ti pověděl kdo?????....tohleto jsou akorát hloupý žvásty......mimochodem...... Problémoví mi přijdete všichni,co se tady kasáte,jak jezdíte "na hraně"......chápu,že když má někdo Porsche,je těžké to občas neokouřit......buďte tedy ale připraveni za ten pocit nést odpovědnost...... ;) .....oni tohle totiž chápou i kluci od dálniční a pokud to někdo vyloženě nepřežene,nechaj ho jet.......aspoň kluci,co znám,to tak dělaj........

Odesláno
  Tada napsal:
To tvrdí jedni, druzí tvrdí, že si tě passat nejdřív zaměří radarem a až pak se natáčí

Podle mého zdroje mají nové fauvéčka pasivní měřááky, ale nic není definitivní.

Odesláno
  Gilius napsal:
Tohle Ti pověděl kdo?????....tohleto jsou akorát hloupý žvásty......mimochodem...... Problémoví mi přijdete všichni,co se tady kasáte,jak jezdíte "na hraně"......chápu,že když má někdo Porsche,je těžké to občas neokouřit......buďte tedy ale připraveni za ten pocit nést odpovědnost...... ;) .....oni tohle totiž chápou i kluci od dálniční a pokud to někdo vyloženě nepřežene,nechaj ho jet.......aspoň kluci,co znám,to tak dělaj........

to mas pravdu. co se bavim s lidma od dopravaku, tak 150 nechavaji byt. ale jednou me sebrali v plzni s tim, ze pokud neprinesou penize, tak jak rekl, "to by se mi sef vysmal a rekl by, mam si tam jit stoupnout a ukazat vam, kolik jich je nad povolenou rychlost?" ja mam s policajtama zatim dobre osobni zkusenosti

Odesláno
  911 napsal:
zkus dat dotaz na forum autorevue.cz maj tam sekci radary/policie.

jinak jak ses s nim spokojenej? ja planuju na doporuceni Beltronics. pry nejspolehlivejsi

Já ho používám jen v soukromým autě, ve služebáku jezdím přesně podle předpisů. Co se týká spolehlivosti, tak zatím je to ok, pár falešných poplachů to sice vzalo, ale zároveň i pravých, nejvíc se mi líbí ukazatele směru měřením, jela za mnou městská v bílé oktáfce a pokud by mi to V1 nezahlásil a neukázal, tak bych si jich vůbec nevšimnul. Jinak jeden známej má v autě oba, Beltronicse i V1, říká že Bel. má míň falešných poplachů, ale V1 je citlivější a ukazuje dřív než Bel. navíc výhoda je právě těch šipeček. Na dálnici moc často nejezdím, ale když jsem tam, tak je to opravdu problém u tohodle auta 200 není žádná rychlost, a člověk je tam opravdu hned bez nějakého výrazného úsilí (fakt strašný je, když přesednu rovnou ze služební 1.6) a musí se opravdu dost krotit nezkoušet to příliš často :-( Ve městě ale jezdím i s tímto dle předpisů, to že mě občas předjede na plné idiot f tuningu, mě nějak moc nerozhodí ;)

Odesláno

Slyšel jsem, že na to nefungujou antiradary, jestli je to laser, tak ten mi normálně funguje i na MP laser pistolích, je to vyzkoušený, mají v tom (passat) laser? Pistole jsem testoval s MPákem

B.F.G. napsal:
Samozřejmě existuje kalibrační protokol i na celek, rychlost auta se měří laserem a celé to šéfuje počítač. Takže je rychlost odečtená na radaru ok. Pro jistotu to v pátek přesně zjistím :)

Ofiiálně upravuje odchylku radarů meterologický řád, konkrétní benevolence jednotlivých orgánů je odvislá od MP/SP, lokality a momentální nálady. Největí paka jsou většinou MPíci.

Po netu chodila i jakási mapa kde a jak je kdo přísný, ovšem byly tam i nulové tolerance, což je samozřejmě nesmysl.

Odesláno (upraveno)

V podstatě je to jako kdysi na divokém západě-mladej a neklidnejch jsou plný hřbitovy.Ať už s antiradarem nebo bez.A to se s plynem nijak nepářu, už hezkých pár kilometrů.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  911 napsal:
Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!!! Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht!!! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny.

Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor...

Zasraný baby za volantem!!!

:thumbsup_anim: jseš můj člověk.

Odesláno

no abych tady par lidem ulehcil.....ridici policejnich passatu sou specialne skoleni na okruhu...(ne jako ostatni, ze se kouknou na video..napisou test a maj kupon) jo a jeste jeden detail....vsude se psalo ze novy policejni passat ma omezovac na 250km/h...problem je ze maj omezovac vyplej.......:)

Odesláno
  rozm3tac napsal:
no abych tady par lidem ulehcil.....ridici policejnich passatu sou specialne skoleni na okruhu...(ne jako ostatni, ze se kouknou na video..napisou test a maj kupon) jo a jeste jeden detail....vsude se psalo ze novy policejni passat ma omezovac na 250km/h...problem je ze maj omezovac vyplej.......:)

to si jako fakt myslis, ze se s nekym budou honit 250+km/h? neblazni

Odesláno
  rozm3tac napsal:

Je sice fajn, že se vyjadřuješ k autům, ale co takhle napsat svůj názor ve vlákně pojmenovaném po tobě? Možná by to někteří členové fóra uvítali spíš.

Odesláno

No, takže AR R36 nezachytí, jelikož PaCH zatím nezakoupil radarové hlavy, až se tak stane bude to v pohodě :-)

Co se týče měření, dle manuálu k Polcamu se dá nastavit vzdálenost od 50 do 1000m, přičemž na té nejnižší nefunguje nahrávání.

Hodit se snad ještě mohou RZ policejních R36.

5 ks P ČR Správa Jihomoravského kraje:

1. bleděmodrá - 5B9 9638 - Arctic Blue Silver

2. černá - 5B9 9645 - Deep Black

3. modrá - 5B9 9641 - Biscay Blue

4.

5.

5 ks P ČR Správa Středočeského kraje:

1. černá - 8S4 3201

2. černá - 8S4 3207

3. modrá - 8S4 3197

4.

5.

1 ks P ČR Správa Východočeského kraje:

1. modrá - 3H2 8341

1 ks P ČR Správa Severočeského kraje:

1. modrá - 5U3 1357

2 ks P ČR Správa Západočeského kraje:

1.

2.

2 ks P ČR Správa Severomoravského kraje:

1. černá - 5T7 8269

2.

R36.jpg

Barvy Passat R36:

4 ks Artic Blue Silver (modro-stříbrná)

4 ks Biscay Blue (tmavě modrá)

4 ks Mocca Anthrazit (tmavě šedá)

4 ks Deep Black (černá)

Odesláno
  rozm3tac napsal:

Taky se školívám na okruhu, ale okruh není dálnice a také je otázka, za jak dlouho se ten pašík na těch 250 dostane, než se začne kolíbat jak divoká kachna a jízda začne být pro posádku nebezpečná. :thumbsdown_anim:

Odesláno
  911 napsal:
to si jako fakt myslis, ze se s nekym budou honit 250+km/h? neblazni

docela se bojím že budou. Přece musí nějak dokázat jak ty auta slouží. Takže se můžem těšit až pojede nějakej kluk co nechal doma v šuplíku doklady nebo si dal malý pivo po obědě nebo má půl dne propadlou technickou. Lekne se, propadne panice a máme tady príma actionstorry jak z policejního večerníčku Kobra 11. V televizi udělali prima mediální masáž, kam se hrabe ptačí chřipka, BSE a kulhavka.

Odesláno
  PepaSFI napsal:
docela se bojím že budou. Přece musí nějak dokázat jak ty auta slouží. Takže se můžem těšit až pojede nějakej kluk co nechal doma v šuplíku doklady nebo si dal malý pivo po obědě nebo má půl dne propadlou technickou. Lekne se, propadne panice a máme tady príma actionstorry jak z policejního večerníčku Kobra 11. V televizi udělali prima mediální masáž, kam se hrabe ptačí chřipka, BSE a kulhavka.

pochybuju. mozna to maji i v pokynech, ze nesmi. ve statech se taky vykaslou na blaznivy honicky, pokud je kolem hodne aut. proste se pres vysilacky domluvi. jenze u nas nejsou ani vysilacky, ani nemuzou pouzit pasy, takze rozhodne nebudou blbnout v 250 a nechaj ho jet. budou mit SPZ.

mimochodem, zni to jako by male pivo po obede nebo zapomenuti dokladu nebylo nic. nema co panikarit. za doklady proste bud dostane pokutu nebo to usmlouva. a pivo? proste se nesmi pit a basta. za alkohol za volantem bych fakt zabavoval auta, daval vysoke pokuty pripadne basu.

Odesláno
  911 napsal:
pochybuju. mozna to maji i v pokynech, ze nesmi. ve statech se taky vykaslou na blaznivy honicky, pokud je kolem hodne aut. proste se pres vysilacky domluvi. jenze u nas nejsou ani vysilacky, ani nemuzou pouzit pasy, takze rozhodne nebudou blbnout v 250 a nechaj ho jet. budou mit SPZ.

mimochodem, zni to jako by male pivo po obede nebo zapomenuti dokladu nebylo nic. nema co panikarit. za doklady proste bud dostane pokutu nebo to usmlouva. a pivo? proste se nesmi pit a basta. za alkohol za volantem bych fakt zabavoval auta, daval vysoke pokuty pripadne basu.

No ruku na srdce nikdy jsi se nebál malinkatého zbyťáku?

Odesláno
  Conrad napsal:
No ruku na srdce nikdy jsi se nebál malinkatého zbyťáku?

bal a nejel nebo nepil. ted mam takovy to elektronicky foukatko, ale ja kdyz piju tak jezdim tagem. kdyz vim ze mam jet, tak nepiju. videl jsem nekolikrat alkohol za volantem a fakt bych ty lidi strilel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...