Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no víte jsem skromný, tyhle byly nošeny někde na polárním kruhu, viděl jsem kousek vesnice tundry, spousta emocí, takže znají asi polární zář, věčné slunce...to já ještě ne.

je tam známé el primero, rok 2001, jediná vada nemá hacking, mám je 2 měs. a seřizoval jsem je jednou nebo dvakrát cca 1,5sec denně

zkoušel jsem domlouvat řemen u simona, ale asi je k nim lepší kov, co myslíte? Luminiscence myslím příjemná, nezvyklý je trošku tikot...rychlá frekvence 2x tak rychle jako běžné ,l

mají 40mm což mi uplně stačí, doženou to vahou mám dojem kolem 145gr.

no víte, stejně jako spousta z ná, co tady jsme, jsem měnil a měnil a kupoval ale ted vážně jsem uplně spokojen.

Odesláno

Nekdy bych si je rád položil vedle těch mých Defy a porovnal.

Odesláno (upraveno)

ivoku, Rainbow sleduju už nějaký ten pátek a jednou si je taky pořídím, můj kamarád je má už 11 let naprosto bez problémů, i když já bych raději volil jednobarevnou variantu a možná obdobnou verzi fly-back. Je pravda, že mají 40 mm, což se dneska jeví jako "nic moc", ale v reálu jsou to taková pěkná buchtička, kompaktní a pocitově nezničitelné hodinky. A to EL PRIMERO... Přeju ti je, jsou krásný... No, snad příští rok, když budu hodný... :-))

edit: K těmhle hodinkám za mně určitě kovový tah (i když pro občasnou změnu bych asi taky simona otravoval :-))

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Člověk se furt učí. Přiznám se, že jsem o těchhle hodinkách neměl tušení a teď nevím, jak jsem bez vědomí jejich existence mohl doteď žít. Gratuluju, jsou překrásný.

BTW, ono toho je víc - co to je sakra fly-back?

Odesláno
  New Milis napsal:
BTW, ono toho je víc - co to je sakra fly-back?

Funkce umoznujici merení dalsiho casoveho intervalu stisknutím spodniho tlacitka chronografu, aniz bys musel stopky zastavovat a resetovat. Proste jedno stisknuti a jede to znovu.

Odesláno
  Baker napsal:
Funkce umoznujici merení dalsiho casoveho intervalu stisknutím spodniho tlacitka chronografu, aniz bys musel stopky zastavovat a resetovat. Proste jedno stisknuti a jede to znovu.

Aha, díky.

Odesláno (upraveno)
  ivok napsal:
musím se pochlubit jak to zenith uměli :)

a srovnat se oproti novým modelům co říkáte na to?

Opravdu se těším,jak budou vedle sebe vypadat, skoro bych řekl,že ty tvoje ručičky jsou praktičtější než ty moje skeletonové

post-227-1229672488.jpg

post-227-1230818926.jpg

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...