stenly04 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Zdravím kolegové, V této sféře se moc nepohybuji, tak bych potřeboval poradit. Poslední rok jsem začal hodně jezdit na kole a chtěl bych nějaké chytré hodinky, které mi ukážou veškeré info o aktivitě včetně map atd. Za doporučení předem děkuji. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Kes hodne jazdis, tak žiadne hodinky ale minimálne cyklopocitac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Garmin Fenix 3, 5, 6, 7 podla financnych moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Já si také myslím, ze cokoli od Garminu, ideálně z řady Fenix bude dobrá volba. A jak tu již napsal @palom možná bych zvážil nějakou cyklo navigaci, a to třeba zase od Garminu (koukni na řadu Edge - https://www.garmin.com/cs-CZ/c/sports-fitness/cycling-bike-computers-bike-radar-power-meter-headlights/ ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Přesně tak pokud hodinky nebo cyklopočítač tak za mě Garmin. Podle financí bych šel určitě do nějaké řady Fenix. V balení jsou většinou i české TOPO MAPY a za mě můžu rozhodně doporučit. PS : kdyžtak prodávám své Garmin Tactix 7 pro sapphire solar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Díky za reakce. Bližší jsou mi hodinky a ty taky preferuji. Mrknu po těch Garminach. Ještě jednou díky a pěkný zbytek víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Měl jsem Garmin hodinky, ale skončil jsem s cyklocomputerem Wahoo Bolt. Jde s ním bez problémů spárovat vše (třeba Garmin radar), vydrží dlouhé jízdy a případně se do něj dá uložit plánovaná trasa nebo Strava segmenty. Software stále aktualizují, takže máš pořád nejnovější stroj.Za mě rozhodně lepší než hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 tiez by som radsej bral cyklocomputer ako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Mám garmin forerunner 955, protože je lehoucky oproti fenixum a umí to samé. Má všechno na kolo, ale stejně raději používám edge 830. Uživatelsky je to úplně jiny vesmír. Už treba při dlouhém rukávu na hodinky není vidět. Pořád natáčet ruku je naprd. Pokud ale jde o to zaznamenat aktivitu a doma si ji prohlídnout, tak na to jakékoliv garmin hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Hodinky? Lepší Garmin 520 i s mapami. Někde se rozsekas a budeš jen naštván, že si rozbil i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Já na kolo beru SUUNTO a naprostá spokojenost Ale upřímně, pokud vidím někoho, kdo na kolo bere chytré hodinky, většinou to jsou Garmin Fenix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yorkin Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Rozhodně Fenix. Pokud je to vyloženě na sport a ne k obleku (jo, to dost často taky vídám), bohatě stačí starší 6/6X. Navigace, sledování výkonu... Ovládání je trochu méně intuitivní než třeba u Apple Watch, ale pokud je použiješ aspoň jednou týdně, tak přejde do krve. Velkou výhodou je výdrž. Souhlasím ale, že pokud to člověk skutečně nebude používat na jiné sporty a jiné příležitosti, je cyklopočítač řady Edge 530/830 úplně jiný zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se