harmi72 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 Dobry den všetkým , mal by som otázku koľko mohlo byt vyrobených hodiniek prim s touto upravou a či by sa ich nechcel niekto zbaviť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 Tohle se dělalo v rámci Elton renovací do ocelového pouzdra a se strojkem miyota. Zachovávalo se vlastně jen dýnko s číslem. Tohle je ale chromované pouzdro a ručky jsou kompletně špatně.
Vomi Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Ručky jsou ok. Je tady o tom celý článek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. října 2022 uživatelem Vomi
Vomi Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 O jedněch vím, ale na prodej asi nebudou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vomi Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Upraveno 8. října 2022 uživatelem Vomi
harmi72 Odesláno 8. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2022 Dakujem za odpovede chlapci , Sokola mám veľmi rad , ak by niekto vedel o nejakých na predaj nech mi kľudne napíše budem rad!
harmi72 Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Myslíš že by sa to dalo že by mi ich tak upravili ak by som mal klasické prím letecke?
financ Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Do Eltonu dodáš strojek kal. 96 a zbytek ti vyrobí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se