Jiří Štencek Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 Všiml jsem si, že mezi majiteli hodinek Mido je spousta nás, kteří mají Mido Ocean Star a spousta dokonce GMT verzi. Nejen pro ně jsem sepsal recenzi hodinek a budu rád, když mě doplní a případně sem hodí i pár fotek U mě se z nich staly stěžejní hodinky mojí sbírky. Ostatní sice trpí, ale baví mě fakt hodně. Zpracování ciferníku, luneta, lumi.. a ach bože! ta extenze na sponě! Ať nám ty Mida tikají a dělají radost! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Jiří Štencek Posted October 13, 2022 Author Report Posted October 13, 2022 Dnešní bezpečná volantovka. Ten cifr prostě neomrzí. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
pavel23 Posted October 13, 2022 Report Posted October 13, 2022 Trochu jiný. Říkám to pořád, že zaty kačky jsou super. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
Tenglis Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 V 12. 10. 2022 v 14:57, Jiří Štencek napsal: Všiml jsem si, že mezi majiteli hodinek Mido je spousta nás, kteří mají Mido Ocean Star a spousta dokonce GMT verzi. Nejen pro ně jsem sepsal recenzi hodinek a budu rád, když mě doplní a případně sem hodí i pár fotek U mě se z nich staly stěžejní hodinky mojí sbírky. Ostatní sice trpí, ale baví mě fakt hodně. Zpracování ciferníku, luneta, lumi.. a ach bože! ta extenze na sponě! Ať nám ty Mida tikají a dělají radost! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Jj, skvělá recenze na skvělé hodinky. Poprvé za dobu, co řeším hodinky začínám přemýšlet, že bych si MIDO pořídil. Tyhle se vážně povedly. Akorát na mou ruku 16,5 cm by asi více pasovaly Ocean Star Tribute... 1
Jiří Štencek Posted October 18, 2022 Author Report Posted October 18, 2022 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Vzpomínka na letošní moře. Zase bych potřeboval upustit stres na paddleboardu a jenom se houpat na vlnách. A Mido Ocean Star mi na ruce přišly u moře ve svém přirozeném prostředí 1
chief Posted October 23, 2022 Report Posted October 23, 2022 Hoši máte to eňo ňůňo, jak GMT tak 600 Já jsem bral z Helveti nedávno ten Vintage look & feel model - Tribute. Rozhodování bylo těžký, když se mi líbí i ty další modely. Tak třeba zase někdy příště. Foto ZDE ve zdejší chlubírně. Tímto opět děkuji Jirkovi @Jiří Štencekza rychlé reakce, rady, potvrzení a pokec po FB messengeru
Jirka1985 Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Koukám, že modrá verze tu ještě není Jinak za mě maximální spokojenost... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
paya01 Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Zeptám se (asi Jirky) - dá se na modrou verzi doobjednat tah? A na kolik by to vyšlo? Nad modrými uvažuji, ale ty nejsou na tahu...tak zjišťuji, co by to stálo
OndrejLicko Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 Tak ja to tu trochu oživím lumi shotom Ocean Staru, ktorý mám v titane nijak neupravovaný záber, pekne vidieť 30-sekundovú uzávierku foťáku Skvelé hodinky za tú cenu! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
OndrejLicko Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 (edited) A este jeden poznatok - Powermatic 80 ma v mojom pripade (statisticky) odchylku +0s za den Merane 12 dni v appke, na stroji by to asi zmeralo s vacsou presnostou Ja som ale nesmierne spokojny Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 30, 2023 by OndrejLicko
chief Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Sunday vibes Sent from my iPhone using Tapatalk 1
chief Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 On 1/30/2023 at 1:56 PM, OndrejLicko said: A este jeden poznatok - Powermatic 80 ma v mojom pripade (statisticky) odchylku +0s za den Merane 12 dni v appke, na stroji by to asi zmeralo s vacsou presnostou Ja som ale nesmierne spokojny Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tento tyden mam na ruce Tribute a docela cumim. Presnost na sekundu presne kazdy den. Oni maj ty strojky nejaky regulovany, i kdyz to neni Chronometer?
OndrejLicko Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 2 hours ago, chief said: Tento tyden mam na ruce Tribute a docela cumim. Presnost na sekundu presne kazdy den. Oni maj ty strojky nejaky regulovany, i kdyz to neni Chronometer? Robia ich aj v COSC verzii, ale ten môj nemá COSC. Dúfam, že sa presnosť zabehnutim hodiniek nebude rapídne meniť
saša1 Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 V 23. 12. 2022 v 15:59, saša1 napsal: OK v lednu napíšu a uvidíme. dekuji Tak jsem v úterý jedny Mido OceanStar Gmt od Jirky1985 koupil a jsem z nich nadšený . Moc děkuji Jirkovy.
KKA Posted March 29, 2023 Report Posted March 29, 2023 (edited) Tak už mám taky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 29, 2023 by KKA
chief Posted April 17, 2023 Report Posted April 17, 2023 Rocking Ocean Star Diver ️ Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Posted April 17, 2023 Report Posted April 17, 2023 Worldtimery Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
pavel23 Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Roman-ZA Posted June 8, 2023 Report Posted June 8, 2023 (edited) vieme, ake presne typove oznacenie ETA Powermatic 80 davaju do MIDO OCEAN STAR TRIBUTE? Edited June 8, 2023 by Roman-ZA
lemon Posted June 12, 2023 Report Posted June 12, 2023 malo by to byť ETA C07.621. Mido myslím ani nemá v ponuke základné C07. Zdroj Helveti
Recommended Posts