Campino Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 2 hodinami, pavel23 napsal: Campino,Co tu gumu jak jsi pořídil, popřípadě kde jsi kupoval. Co nějaké foto? Ja som nekupoval, ale ak chceš originál, tak som ti našielnech sa páči: https://www.uhrenlounge.de/detail/mido-kautschuk-silikon-kautschuk-kautschukarmband-ocean-star-m603016390-25967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Co říkáte na ocean star 39, letošní novinku? Modro-černá varianta mě moc láká, byl jsem se podívat a zkusit v koscomu a myslím, že se mi pomalu rýsuje plán na další hodinkový krok. Jsou to fakt velmi nízký hodinky a to je pro mě velice důležitý faktor. Přechod barev je úžasnej pod různými úhly a zdroji světla. Jako super bonus jednoduchá mikroregulace za pochodu, ruka mi v létě hodně pracuje. https://monochrome-watches.com/review-mido-ocean-star-39-caliber-72-dive-watch-compact-wave-dial-value-proposition-specs-price/Jak vypada ten cifernik nazivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Vypadají opravdu moc moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Také přidám jednu foto s Mido potápkami. Za mě moc povedené. Rozhodně lepší zpracování než například Tissot seastar, které se z nějakého důvodu těší větší oblibě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 8 minutami, pavel23 napsal: Ty jsou moje nejoblíbenější. Taky je nosím :) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se