Campino Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Odesláno 21. července 2024 V 21. 7. 2024 v 14:50, pavel23 napsal: Campino,Co tu gumu jak jsi pořídil, popřípadě kde jsi kupoval. Co nějaké foto? Rozšířit Ja som nekupoval, ale ak chceš originál, tak som ti našielnech sa páči: https://www.uhrenlounge.de/detail/mido-kautschuk-silikon-kautschuk-kautschukarmband-ocean-star-m603016390-25967
Kbelik Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 V 20. 7. 2024 v 15:49, kopis napsal: Co říkáte na ocean star 39, letošní novinku? Modro-černá varianta mě moc láká, byl jsem se podívat a zkusit v koscomu a myslím, že se mi pomalu rýsuje plán na další hodinkový krok. Jsou to fakt velmi nízký hodinky a to je pro mě velice důležitý faktor. Přechod barev je úžasnej pod různými úhly a zdroji světla. Jako super bonus jednoduchá mikroregulace za pochodu, ruka mi v létě hodně pracuje. https://monochrome-watches.com/review-mido-ocean-star-39-caliber-72-dive-watch-compact-wave-dial-value-proposition-specs-price/Jak vypada ten cifernik nazivo?
epominos Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 Také přidám jednu foto s Mido potápkami. Za mě moc povedené. Rozhodně lepší zpracování než například Tissot seastar, které se z nějakého důvodu těší větší oblibě. 4
Petr_2014 Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Odesláno 15. října 2024 V 15. 10. 2024 v 9:00, pavel23 napsal: Rozšířit Ty jsou moje nejoblíbenější. Taky je nosím :) 1
Jenda123 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Zdravím ve spolek, na mých Ocean Star Diver 600 se mi vlivem času vyloupala většina indexů na lunetě viz. foto. Někde jsem četl o "přetmelení" nějakou lumi-barvou nebo doporučujete spíše výměnu celého insertu popř. Lunety? Budu rád za vaše názory a zkušenosti.
pavel23 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Mě se to stalo asi po roce, neváhal jsem reklamovat. Carolinum je poslalo do Švajcu, při vrácení je přepravce nějak poškodil a tak mi nakonec daly úplně nový a na těch to drží už 4 roky.
Jenda123 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna V 7. 8. 2025 v 13:02, pavel23 napsal: Mě se to stalo asi po roce, neváhal jsem reklamovat. Carolinum je poslalo do Švajcu, při vrácení je přepravce nějak poškodil a tak mi nakonec daly úplně nový a na těch to drží už 4 roky. Rozšířit Škoda, ze jsem je místo odložení do šuplíku nezačal řešit protože uz mám po záruce si myslím.
pavel23 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Stejně bych to zkusil. Byla to vada. Koukám, že i ten tah máš ten neinovovany, tahal stěžejky. Mě se nakonec rozlomil a dali mi ten nový .
Tomahawk77 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Vubec jsem je nechtel do doby, nez jsem je videl na zivo, jsou proste paradni 1
Tomahawk77 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna V 7. 11. 2023 v 21:06, Mar.V. napsal: ..jedny MIDO Ocean Star 600, černá varianta, COSC Chronometer, Calibre 80. Dnes dorazily od JanKuc.. Krásné, jednoduché, elegantní... Rozšířit Krasny
Jiří Štencek Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna V 21. 8. 2025 v 19:47, Tomahawk77 napsal: Kde delaji servis na Mido? Diky Rozšířit Carollinum v Praze je autorizovaný servis Mido. Ale kdykoliv se můžeš obrátit i na nás a my to za tebe rádi vyřídíme (když jsi bral u nás). Věřím ale, že s nimi nic nebude potřeba řešit.
Tomahawk77 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Ja taky verim, ze s nima nic nebude pokud s nima nepujdu delat na stavbu ja je mam na prilezitostne noseni a mazleni, tak jako vetsinu z mych hodinek do prace nosim g shocky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se