Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Hmmm - nejvetsi ? Tak asi Longines Master Collection Chronograph - ani ne tak kvuli anabazi kterou jsem s nimi prodelal pri koupi na http://www.authenticwatches.com/ (kde necetl doporucuji precist - zvlaste novackum na tomto foru), jako spise kvuli tomu, ze sice Longines rika, ze "elegance je postoj" ale mi proste tahle ulizana elegance nesedi. jsou to krasne hodinky, moc hezky zpracovane a dovedu si predstavit ze nekomu mohou sedet "jako hrnec na prdel", ale na me ruce vypadaji podivne - proste to nejsou hodinky pro me..... nedal jsem je pryc ze sentimentu (az prilis jsem si je vysnil), ale popravde - nenosim je NIKDY a asi ani nikdy nosit nebudu....dokazuji to ze cena u hodinek neni meritkem - ted nesundam z ruky (jsem doslova zamilovany) Precisty PRS 53 za 1/15 ceny Longines....

Klasický příklad -někdo holky nekdo vdolky ,LMC jsem si koupil, nosim je jako oblekovky stále se mi moc líbí ,takový retro styl a je mi jen někdy líto ,že jsem si je nekoupil s moon fázemi jako ty.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už několikrát se mi stalo, že jsem několik měsíců obdivoval nějaký konkrétní model v katalogu. Podle obrázků jsem z něj byl nadšený a myslel si, že bez něj nemůžu žít. Když jsem pak šel do obchodu se na něj podívat, bylo vešeré nadšení rázem pryč. Hodinky neseděly na ruce nebo prostě jim něco chybělo... Prostě ten reálný pocit byl úplně jiný, než jsem čekal. Ale na druhou stranu takhle člověk ušetří dost peněz :cool02: , protože se mi to takhle stává docela často. Takže jsem si pro sebe upravil jedno přísloví: Když se ti něco moc líbí, tak si na to běž sáhnout... (a možná se ti uleví) ;)

Odesláno

Žádné z mnou pořízených hodinek mě nezklamaly. Všechny, které jsem si pořídil, odpovídaly tomu co jsem od nich očekával. Nebo ještě lépe - téměř všechny mě příjemně překvapily. Spíš jsem sám sebe malounko zklamal já. :) A to zjištěním, že "pouze" kvalitní provedení a zajímavý design mě neuspokojí. Ještě jsem tam prostě potřeboval mít to zvučný jméno. Ale samozřejmě to funguje i obráceně. Pokud i "sebesnobštější" marka nemá design, kterej se mně opravdu líbí, tak si je samozřejmě nekoupím. Momentálně jsem moc spokojenej s portfoliem hodinek, který mám. A nejdokonaleji tuto nedokonalost v mé povaze řeší Autávie. Tam je všechno a ještě obrovský kus nostalgie a emocí navíc. ;)

Odesláno

Moje najvacsie sklamanie boli TH F1, zakladny model, ktory som si planoval nechat doviezt z US. Predtym som si ich este isiel vyskusat do kamenneho obchodu, a ta plastova luneta s korunkou, to ma fakt odradilo.

Nakoniec to vyriesili dvoje ine hodinky, ktore dokopy nestali sni tolko ako tie TH

Odesláno

Moje ORIENTy EY 04 CA CO, krásný, těžký, tah jako by z nich "vyrůstal". Nosím je rád, ale: mají bílé subciferníčky rezervy chodu, datumu a vteřinovky na černém podkladě. Čím víc se na ně dívám, tím víc bych tam ten kontrast (který se mi tak líbil) mít nemusel.

Odesláno

Nejvetsi zklamani bylo, kdyz jsem se sel podivat na Brejtlingy. Kvuli tomu, ze podle fotek se mi pacili jen jedny. Chtel se zbavit podjatosti kterou jsem usoudil ze k teto znacce mam. Bohuzel, ani ty jedny (potapky bez stopek s datumovkou na sestce) ve me neprobudili ten spravny pocit. Ze bych je rad mel doma.

Odesláno
Nejvetsi zklamani bylo, kdyz jsem se sel podivat na Brejtlingy. Kvuli tomu, ze podle fotek se mi pacili jen jedny. Chtel se zbavit podjatosti kterou jsem usoudil ze k teto znacce mam. Bohuzel, ani ty jedny (potapky bez stopek s datumovkou na sestce) ve me neprobudili ten spravny pocit. Ze bych je rad mel doma.

Tipnu si,.... Héritage v černým provedení? ;)

Odesláno

Hm, tak za me Tag Heuer Aquaracer - jak to tu popsal nekdo nade mnou, ty hodinky mi prisly jako fejky sebe sama. Nastesti kamaradovi se libily moc a hlavne to byly Tagy zalevno :D Mel jsem je asi 3 hodiny...

A potom Fortis - ty modely s rovnejma ruckama - cosmonaut... Mel jsem Day-Date, nejdriv nadseni, po trech dnech se mi prestaly libit. Ne, to neni presne - po trech dnech mi prisly vylozene hnusny :D Opet se nastesti libily (jinemu) kamaradovi, takze sly hned dal, narozdil od Tagu s docela citelnou ztratou.

Ale to byla vylozene chyba - nebyl jsem rozhodnutej jestli cosmonauty nebo diversky a zvolil jsem blbe.

Návštěvník Snow
Odesláno

Oproti jiným jsem to měl velice levné. V mimořádném poblouznění mysli jsem zakoupil Casio G-SHOCK G-9000TLC MUDMAN v limitce Toyota Team Rallye Paris-Dakar, získal jsem je v USA a dokonce jsem za ně zaplatil DPH :D . Při představě jaké luxusní hodinky prošly bez zdanění jiným členům chronomagu se o mě pokoušeli mdloby. Červená barva byla tak otřesná, že mě budila ze spánku, naštěstí jsem se jich téměř okamžitě zbavil díky díky NIGHTinGALOVI, který mně dal odkaz na členku fóra, která měla drsný motocykl ve stejné barvě.

Odesláno

Žeby naša profesorka geografie mala motorku ? :lol2:

Hodinky +- sedia :P

Pre mna zatial nebolo žiadne sklamanie, teda asi by som už quartz nebral, so svojimi jedinymi mechanikami som spokojny.

Odesláno

Promaster Eco-Drive Pilot Radio Controlled Titanium AS2031-57E, které jsem si koupil (nové) na běžné domácí nošení, občasně na kolo atd.... Zklamaním pro me byl ciferník, na kterém je vidět prach. Docela jsem naštvanej, to bych tak pochopil u hodinek v ceně kolem 2000Kč.

Odesláno

Pro mě určitě Wenger Commando Chrono - tenhle model s modrým ciferníkem - http://image.www.rakuten.co.jp/tokeiten/img10544007140.jpeg

Vysnil sem si je jako jedny z prvních hodinek, koupil, když přišli tak sem je radostně dal na ruku a zjistil, že na mě vypadají naprosto otřesně.

Od té doby vim, že cokoliv pod 40mm u mě na ruce vypadá divně a tak tiše leží v krabičce a čekají na nového majitele.

Odesláno

Vostok-europe N1. Moje první mechanické hodinky měly tolik dětských neduhů jako moje první motorka Cagiva.

Odesláno

Pro mě jsou zatím největším zklamáním hodinky Suunto Core. První série měly problém s výdrží baterie a teď si zase uživatelé stěžují na náhodné resetování a zamrzání v intervalu několik dní. Bohužel přesně to samé se děje i mě :( Sice není v rámci záruky problém s výměnou za nové, ale jak jsem se dočetl na zahraničním foru firmware byl u vyměněných hodinek stále stejný a vypadá to že je potřeba natrefit na "dobrý" kus. Nějak si nedovedu představit, že bych ty Šunty vzal na delší výlet a ještě se na ně musel spoléhat :thumbsdown_anim: Asi toho chci od ne zrovna laciných outdoorových hodinek renomované značky made in China nějak moc :crying_anim02:

Odesláno

no mna nastastie "nestastny" nakup obisiel, ale bola doba ked sa mi Breitling velmi pacil(samozrejme vsetko z obrazkov). Ked som mal moznost si nazivo okukat a ochytat prakticky skoro vsetky modely, tak som bol dost sklamany - ta znacka ma vobec neoslovila a dodnes nie som jej fanusikom. Takisto ma sklamali pri zivom kontakte nove modely Zenithu, hlavne moedelova rada DEFY (vcetne Extreme).

Odesláno

Prim Manufactured 1949 .... nebavilo mně to "dodělávání" a pak mně vlastně zklamalo jak se vlastně chovala značka... Kupoval jsem si je s pocitem, že trošičku přispěju k rozvoji řemesla, z patriotismu, nadšení pro věc... Přestože jsem věděl, že ty penízeo které si řekli jsou nehorázné a za věci o které jinde neplatíš (třeba laserovou gravírkou nápis PRIM na sponě.. jestli se nepletu něco přes 1000 Kč, nápis PRIM Manufactured 1949 na záp.kole podobně) tak jsem to bral jako "sponzoring" budoucího jména které bude známo jako Fénix mezi Aší a Brnem co vstal z popela... Po několika letech se firma chová stejně, prodává falešný patriotismus a falešné vzpomínky a když ty hodinky někdo vidí tak je z nich nadšen jen do doby než mu řeknu, že to jsou Primky... a nějak to i mně zkazilo chuť z jejich nošení... a samozřejmě té chuti nosit přispělo i to, že sse postupně člověk dostával dál v tom, jak hodinky posuzuje, jak se na ně dívá, čeho si všímá.. a nejen díky Chronomagu tak najednou poznával, že ty prodejní řeci dealera a spolumajitele v jedné osobě byly trochu "ala prodej hrnců ve kterých se skvěla vaří a koupit si je můžete jen tady, v přestávce co dospívá Helenka Vondráčková" .. jinde se neprodávají, protože neškolený personál neumí vysvětlit jejich výhody... etc. etc. .. a protože vlastně se nic nemění ani po těch letech, tak hodinky nemám chuť nosit... a doufám v zázrak, že třeba jednou udělá Prim manufactured 1949 nějakou reklamu (tzn. vezme zisk za jedny svoje čtvrtmilionové hodinky) , zaplatí profesionálního grafika a udělá třeba nějakou takovouhle reklamu

Odesláno
no mna nastastie "nestastny" nakup obisiel, ale bola doba ked sa mi Breitling velmi pacil(samozrejme vsetko z obrazkov). Ked som mal moznost si nazivo okukat a ochytat prakticky skoro vsetky modely, tak som bol dost sklamany - ta znacka ma vobec neoslovila a dodnes nie som jej fanusikom. Takisto ma sklamali pri zivom kontakte nove modely Zenithu, hlavne moedelova rada DEFY (vcetne Extreme).

Každý jsme jiný já si nemohu stěžovat

post-227-1230762048.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...