chief Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Parádní nový přírůstky jak Rangemany tak Certinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 On 4/29/2023 at 11:04 AM, Kalisport said: Parádní nový přírůstky jak Rangemany tak Certinky Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Nový přírůstek Heavy Metal G’s G-Shock GMW-B5000D-1ER - Made in Japan STN-LCD Tough Solar Multi band 6 Bluetooth Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Byl jsem tady u Tebe někdy v dubnu a od té doby jsi slušně poskočil. Pěkné kousky, zejména klasika klasik Rangeman. Jen tak dál. Jo a pěkné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 On 6/24/2023 at 9:00 AM, Sphinxx said: Byl jsem tady u Tebe někdy v dubnu a od té doby jsi slušně poskočil. Pěkné kousky, zejména klasika klasik Rangeman. Jen tak dál. Jo a pěkné fotky! Diky moc! No trochu mi klesla sbirka diky redukci, ale porad se jeste nejak hledam. Bojim se, co z toho vzejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Tak kdyz uz jsme v tom FULL METAL, nejak mne vzal ten Hype kolem CasiOak, a sel sem konkretne do FULL METAL modelu GM-B2100GD-5AER, ktery ma Lume i na indexech. K barevne variante, neco mezi Rose Gold a Copper jsem dosel tim, ze ty rucky jsou na tehle a jeste i tech zlatych nejvic videt. Jinak je to klasika G's, sroubovaci dynko, Made in Japan, Tough Solar, Multi band 6, Bluetooth Digi display neni moc videt, asi nejlepsi viditelnost je primo na slunci. Ale jde to prisvitit dvojitym LED osvetlenim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Tak jsem na konci roku provedl řádnou redukci, abych si na začátku roku 2024 mohl zase něco koupit #556 Sinn 556 I B Made in Germany Zaostřil jsem na Sinn, a koupil tyhle první 556. Safír a oboustranný AR, velikost, 200m WR. Poháněné Sellitou SW 200-1 (Top grade and regulated). Tyhle s modrým cifrem a stříbrnými indexy se na světle zajímavě lámou a jsou parádně vidět. Super pohodlné. Už chápu tu jejich popularitu. V merku mám příště ještě 104. Nikdy to nekončí…. #gshock MASTER OF G - LAND MUDMASTER Module No. 5713 G-Shock Mudmaster GWG-B1000-1AER (black) G-Shock Mudmaster GWG-B1000-1A4ER (rose, burgundy) Made in Japan Heavy Duty King Kong Do pekla a zpět! Prostě robustní tůly do každé apokalypsy. Tenhle update modelu Mudmaster mne nemohl minout. Dle mého velice povedené, a premium look & feel zároveň. 200m WR, safír sklo, alfa gel, no prostě nezničitelné. Věděl jsem, že chci určitě černé, a že rose (purpurovým) se ubráním. Nepovedlo se DLC Coating a ion plated bezel je prostě topovka, a hodinky vypadají ještě o třídu výš (~MTG atd). Do rotovacích funkcí (levé spodní tlačítko) přibyli časy východu a západu slunce. A model “b”, tradičně značí připojení na BT App, Casio Watches, kde se dají hodinky pohodlně přenastavit (alarm, světový čas, doba osvětlení displeje atd). LCD okno se trochu zmenšilo oproti předchozím modelům. A i když je negativní (inverzní) tak o čitelnost se skvěle stará STN-LCD. #aquiscal400 Oris Aquis cal 400-2 Jsem letos po nákupu 4. hodinek! Asi jsem se úplně pomátl. Ale nemohl jsem jinak “S novými hodinkami je člověk ještě lepším člověkem” Huráá, tak jsem se taky dočkal Díky bohu Dlouho jsem na ně nedosáhl, pak ještě podražilo. Ale, když jsou teď ty slevy… Měl jsem je dlouhou dobu v merku. A sen se právě vyplnil. Cal 400-2 zatím šlape fantasticky. Uvidím jestli překoná 7s za měsíc jako moje Hamiltony Navy Scuba, který mají “jen” Powermatic 80 No uvidíme. Nadšení každopádně veliký. Hodinky f.sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se