cretino Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 zabudol.. nechcem vidiet tie pohlady okolosediacich keby sme mali vsetci biele rukavicky a ohmatavali si tam navzajom hodinky
misoo Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Paksametle zbalene... Rukavice mam len lyziarske...
FiXilVer Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 "radsej neskoro ako predsa" tak s tymto heslom som dnes poriadne meskal na zraz, no nakoniec bolo dost fajn a nabuduce sa hadam pridaju aj dalsi a bude este lepsie.. dakujem ze ste este vydrzali par minut, aj ked ste uz boli na odchode!pekny vecer vsetkym zucastnenym
Alexion Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 no lepsie si si to nacasovat nemohol, prave vcas. dobre sme pokecali, ale az pri odchode som si spomenul ze mam v kapsicke este dvoje vreckove hodiny po dedovi, tak nabuduce doplnim komplet ansabl rovno do krabicky nech je to pokope. inak vyzera to tak ze zacina tradicia na kazdom zraze aspon jedny rolexky
obchodnik-o3 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 no lepsie si si to nacasovat nemohol, prave vcas. dobre sme pokecali, ale az pri odchode som si spomenul ze mam v kapsicke este dvoje vreckove hodiny po dedovi, tak nabuduce doplnim komplet ansabl rovno do krabicky nech je to pokope. inak vyzera to tak ze zacina tradicia na kazdom zraze aspon jedny rolexky na dalsej stretavke vylozis vsetko hned na stol,aby sme vylucili takyto skrat inak ten nealko radler je po dnesku prevereny,hned ma stopli prislusnici a dali fukat
ivan_989 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Dnes bola akcia, VB na každom kroku. Takmer, takmer som aj dosiel, narozdiel od fixilvera som si povedal ze uz tam nebudete. ... Nabudúce to snáď vyjde konečne aj mne. Miesto bolo ok ?
obchodnik-o3 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 na dalsie sedenie si uz vybav priepustku aby si neabsentoval patronsky pivovar dobry,hlavne tam ako vsade,nepustaju hudbu a da sa tam normalne zhovarat
Alexion Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 na dalsej stretavke vylozis vsetko hned na stol,aby sme vylucili takyto skrat inak ten nealko radler je po dnesku prevereny,hned ma stopli prislusnici a dali fukat mne sa aj zdalo ze to nebolo zastavenie za rychlost, to si len vybehol zo zakruty a uz tam stali, som ta obiehal v trolejbuse :-)na dalsej stretavke donesiem zase nieco necakane, zaujimave nech sa nam to neopakuje.
obchodnik-o3 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 a este ma pochvalili aj za stopku
misoo Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Chlapi, dobre bolo, ludia, hodinky, podnik... Snad coskoro nabuduce!
Mr.Zizi Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Páni, plánujeme ďalší hodinkový zraz v Bratislave. Užtento týždeň. Rozhoduje sa medzi dvoma dňami, Štvrtkom alebo Piatkom. Záleží od toho, na ktorý deň sa nazbiera viac ľudí. Kto by mal záujem a kedy?
misoo Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) mozno to vyznie trochu drzo ale hlasovanie prave skoncilo... bude to STVRTOK 29.11. o 18:30 na Dunajskej ul. - Mestiansky pivovar. Tesime sa na vsetkych chrono aj hodinko magorov... http://dunajska.mestianskypivovar.sk/ Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem misoo
FiXilVer Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 akurat tento stvrtok nemozem, skoda.. dobre sa zabavte a porobte aj nejake skupinove fotky hodiniek, nech viem o co som prisiel
Mr.Zizi Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 To je škoda. Tešil som sa na tie tvoje Explorery. Minule som si ich nemal čas poriadne poobzerať. Snáď nabudúce.
railmaster Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Chronozraz by mi celkom bodol, ale do 8. decembra som v kúpeľoch. Ozaj, ak je niekto z okolia Turčianskych Teplíc, tak na kávu či pivo by sa mi skočiť dalo.
jankoxxx Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Chronozraz by mi celkom bodol, ale do 8. decembra som v kúpeľoch. Ozaj, ak je niekto z okolia Turčianskych Teplíc, tak na kávu či pivo by sa mi skočiť dalo. sadni na vlak railmaster a dame spicha v hndlovej
jankoxxx Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Janci ty ako vo stvrtok?miso, este stale nemam nazad hodinky zo servisu pridem ked budem v plnej zbroji inokedy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se