Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdar...prídem tak nejako na otočku...napíšte ma prosím do zoznamu...a ešte otázočka pre kolegov z BA...ako sa najlepšie dostanem na miesto zrazu z centra? Za centrum pokladám Námestie SNP... ( taxík ma už napadol ) ...

Záleží, ako prídeš do Blavy. Ak vlakom na hlavnú stanicu, tak po Štefánikovej ulici, ako sme išli minule, k prezidentskému palácu a potom cez Hodžovo námestie, odbočiť do ulice ( Drevená) medzi hotelmi Crowne Plaza a Prezident. Alebo z Obchodnej ulice odbočiť hore na Hodžovo námestie. Nezablúdiš, je to asi 250 m od Prezidentského paláca.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Zdar...prídem tak nejako na otočku...napíšte ma prosím do zoznamu...a ešte otázočka pre kolegov z BA...ako sa najlepšie dostanem na miesto zrazu z centra? Za centrum pokladám Námestie SNP... ( taxík ma už napadol ) ...

namesti SNP je jen co bys titanovejma omegama dohodil od Drevenej ul.

spis mi poradte kde parkovat, vzdycky stojim v Carltone, ale jednak to neni uplne charita a druhak je to peso daleko..

Odesláno

namesti SNP je jen co bys titanovejma omegama dohodil od Drevenej ul.

spis mi poradte kde parkovat, vzdycky stojim v Carltone, ale jednak to neni uplne charita a druhak je to peso daleko..

Garáž Centrum na Uršulínskej je minimálne o polovicu bližšie. Do polnoci 2,5 Eur, od polnoci 1,5 Eur za hodinu.

Odesláno

UU-UTFG-AMASVASTN 

PM: PMG, TC, HAT, HCP(BF), GCNU. DSAVANTAC

Uwaga Uwaga - Use The F..unny Gúgel - A Ma Aj Strít Vjú Aby Ste To Nasli

Parkovat Mozete: Pri Modrej Guli, Tatra Centrum, Hotel Austria Trend, Hotel Crown Plaza (Bývalý Forum), Garaze Centrum Na Ursulinskej. Drahe Su Asi Vsetky Ale Nie Tak Ako Carlton

Odesláno

Po 16:30 sa da free parkovat na polke snpcka. Je to troska loteria ci sa tam najde volny flek, ale je tam pomerne velka rotacia aut. Vacsinou staci pockat 5-10 minut a niekto odide ked je plno.

Odesláno

Takze rekapitulacia

11.4. 18:30 Mestiansky Pivovar. Orientacny bod - Crown Plaza, byvaly Hotel Forum.

http://www.mestianskypivovar.sk/.

Link na mapu /zapnite si Street View/: TU

Zostava sampionov:

01. sibirnaya
02. OldBlack
03. instant
04. zdr
05. Stopa99
06. Alexion
07. railmaster
08. obchodnik
09. marecek
10. ivan_989 (50:50)
11. sureshot (50:50)
12. octaviakk007
13. enslow
14. cretino
15. sinoba
16. blackhead
17. tomtur
18. shag
19. m.n.
20. Bebe         

21. fobus

22. misoo

Mame rezervovany priestor na medziposchodi - po vstupe do podniku nalavo od baru schody, smerom hore o pol poschodie - neminiete to. Casnikom skusim zadat nejake zapamatatelne heslo, ktore sem zajtra dam. Na jedlo som zobral 10 tatarakov. Budem zajtra cez den nedostupny tak kto mate na mna mobil radsej smskujte, zavolam naspat. Po piatej som uz ok.

Kto nemozete, nestihate - nic sa nedeje ale dajte vediet zajtra do 10:00, dovtedy musim finalne upresnit pocet miest.

Odesláno

Takze rekapitulacia

11.4. 18:30 Mestiansky Pivovar. Orientacny bod - Crown Plaza, byvaly Hotel Forum.

Link na mapu /zapnite si Street View/: TU

Zostava sampionov:

01. sibirnaya
02. OldBlack
03. instant
04. zdr
05. Stopa99
06. Alexion
07. railmaster
08. obchodnik
09. marecek
12. octaviakk007
13. enslow
14. cretino
15. sinoba
16. blackhead
17. tomtur
18. shag
19. m.n.
20. Bebe         

21. fobus

22. misoo

Mame rezervovany priestor na medziposchodi - po vstupe do podniku nalavo od baru schody, smerom hore o pol poschodie - neminiete to. Casnikom skusim zadat nejake zapamatatelne heslo, ktore sem zajtra dam. Na jedlo som zobral 10 tatarakov. Budem zajtra cez den nedostupny tak kto mate na mna mobil radsej smskujte, zavolam naspat. Po piatej som uz ok.

Kto nemozete, nestihate - nic sa nedeje ale dajte vediet zajtra do 10:00, dovtedy musim finalne upresnit pocet miest.

Odesláno

Takze rekapitulacia

Link na mapu /zapnite si Street View/: TU

Zostava sampionov:

01. sibirnaya
02. OldBlack
03. instant
04. zdr
05. Stopa99
06. Alexion
07. railmaster
08. obchodnik
09. marecek
12. octaviakk007
13. enslow
14. cretino
15. sinoba
16. blackhead
17. tomtur
18. shag
19. m.n.
20. Bebe         

21. fobus

22. misoo

Odesláno

mal som vcera (a kusok aj dnes) akciu a momentalne mi klipkaju oci a palim zvyskovy alkohol...moznost legitimne sa ospravedlnit som premeskal :) tak sa nejako zmobilizujem a pridem asi ako jeden  z prvych, kym budem este pri vedomi :)

Odesláno

..klin klinom sa vyraza, smelo do toho  :cheers:

nene, dojdem autom, posedim pri bireli/dvoch a pojdem spat, velmi skoro rano sadam za volant...

Odesláno

ou shit. chalani tak som si prave vsimol ze som prepasol zraz, :furious:  to mam za to ze sem malo chodim, proste som si nespomenul. verim ze bolo super. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...