tlapka Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 ďaklujem za SEIKO zraz, fotky určite prídu boli tam asi 3 foťáky teším sa ďalší zraz, dúfam že nabudúce aj s inou značkou ...
Alexion Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 tak vcera to bol ozaj seiko zraz a bolo super ze som si osahal takmer vsetky seiko modely co ma zaujimaju + mnoho inych kuskov co na predoslych stretnutiach neboli.
StefanM Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 I s českou účastí :-)bol polozeny zakladny kamen cesko-slovenskeho zrazu:) a medzi ucastnikmi bola aj zena!
misoo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Velmi dobry zraz, skoda ze som musel skoro vypadnut... Dokedy ste boli?
StefanM Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Zostali sme styria asi do 22:15. Sarx nabuduce uz na tahu!
Red Dwarf Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Bylo to fajn, díky za pozvání a Stevovi za odvoz ;o)
StefanM Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Rado sa stalo, ja snad budem nabuduce v lepsej kondicii- zdravotnej, ale hlavne hodinkovej
Blinker Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Velmi dobry zraz, pocet clenov aj hodiniek na urovni. Dakujem vsetkym zucastnenym za fajn vecer Na dalsi zraz sa mi hadam podari prist s niecim novym...
Alexion Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 a ked ti poviem ze prisla so samurajmi budes este viac hikat? :-Dja som vcera zistil ze mi doma chybaju seika.
ivan_989 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Nebudem, urcite si hrozbami/prosbami dotiahol manželku alebo, prišla sama zo zvedavosti obzrieť si panoptikum
Alexion Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 nie nie, moja zena mala zial ine povinnosti, za zensku spolocnost treba pochvalit clena tomtur.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se