Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak začnime o tretej :) mne sa to v piatok podarilo a o 19:45 som bol krásne s 3promile v posteli :)

Dobre tak husacinu, ale tam ma asi zmysel trochu organizácie, ne že si dám ja polku kacky od hladu, Instant sa zas nazere chleba jak naposledy pri rebrách a bude fučať v polčase, polka ľudí si dá malú kofolku lebo sú autom a mali doma vajíčkovu nátierku od ženy. To nás vyjebu ešte pred záverečnou. A na takú tu kačku typu jedno stehienko za 7? majú na lístku, kto chce ten si objedná sa nemusíme asi trepať do grobu... Enslow je lokál, ten vie viac ale ja si pamätám take nejaké objednávky dopredu. Btw minimálny order jedla má aj mestan pri väčšej rezervácii...

Odesláno

Je mi jedno, hus alebo Marianka. S minimálnym odberom na husacine by som si starosti nerobil. Ja by som odobral z husi dve stehná a k tomu 8 lokší. Viac nie, raz som sa na husacine prežral a mám na to zlé spomienky. Prišiel som domov, zle mi bolo, krútil som sa na posteli jak chrúst a do toho frajerka vymyslela, že je hladná a že či si neobjednáme pizzu. No neobjednáme.

Odesláno
  V 4. 11. 2017 v 22:58, McStinger napsal:

Je mi jedno, hus alebo Marianka. S minimálnym odberom na husacine by som si starosti nerobil. Ja by som odobral z husi dve stehná a k tomu 8 lokší. Viac nie, raz som sa na husacine prežral a mám na to zlé spomienky. Prišiel som domov, zle mi bolo, krútil som sa na posteli jak chrúst a do toho frajerka vymyslela, že je hladná a že či si neobjednáme pizzu. No neobjednáme.

Furt lepsie jak keby chcela jebat.. ber to z tej lepsej stranky, ved predsa.

Odesláno

Chlapci takze takto, 24.11. V Magianke. Keď je Vám to ďaleko, pouzite auto, niektorú z aplikácii zdieľanej ekonomiky alebo bicykel. Na hus to chce organizáciu a to sa nechce nikomu, zároveň to stojí veľa peňazí a to sa nechce nikomu zas na to robiť.

Takze:

1. Ony

2. Tomtur

Odesláno

Chlapci takze takto, 24.11. V Magianke. Keď je Vám to ďaleko, pouzite auto, niektorú z aplikácii zdieľanej ekonomiky alebo bicykel. Na hus to chce organizáciu a to sa nechce nikomu, zároveň to stojí veľa peňazí a to sa nechce nikomu zas na to robiť.

Takze:

1. Ony

2. Tomtur

3. Petr72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...