tomtur Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Tak začnime o tretej mne sa to v piatok podarilo a o 19:45 som bol krásne s 3promile v posteli Dobre tak husacinu, ale tam ma asi zmysel trochu organizácie, ne že si dám ja polku kacky od hladu, Instant sa zas nazere chleba jak naposledy pri rebrách a bude fučať v polčase, polka ľudí si dá malú kofolku lebo sú autom a mali doma vajíčkovu nátierku od ženy. To nás vyjebu ešte pred záverečnou. A na takú tu kačku typu jedno stehienko za 7? majú na lístku, kto chce ten si objedná sa nemusíme asi trepať do grobu... Enslow je lokál, ten vie viac ale ja si pamätám take nejaké objednávky dopredu. Btw minimálny order jedla má aj mestan pri väčšej rezervácii...
tomtur Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Ja keď to po sebe čítam, vidím jak je ten Mariánsky pajzlik super.
McStinger Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Je mi jedno, hus alebo Marianka. S minimálnym odberom na husacine by som si starosti nerobil. Ja by som odobral z husi dve stehná a k tomu 8 lokší. Viac nie, raz som sa na husacine prežral a mám na to zlé spomienky. Prišiel som domov, zle mi bolo, krútil som sa na posteli jak chrúst a do toho frajerka vymyslela, že je hladná a že či si neobjednáme pizzu. No neobjednáme.
ony Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Alex ta Knajpa na Dunaji má otvorené len do 22:00 bude to OK?
Alexion Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 pre mna je taky cas viac nez ok. nemam vsak cas sa angazovat v organizacii, kludne to dajte tam kde to vyhovuje vacsine, ja sa prisposobim.
enslow Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ak by ste mali chuť byť vyslovene uzavretá spoločnosť tak tato husacina patrí našej rodine. Vedel by som to poriesit. Aj do budúcna napríklad http://www.grobskachalupka.sk
marecek Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 No super, tak podme do toho. Ale asi zavazna prihlaska so zalohou, ci? Sent from my SM-T800 using Tapatalk
instant Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 V 4. 11. 2017 v 22:58, McStinger napsal: Je mi jedno, hus alebo Marianka. S minimálnym odberom na husacine by som si starosti nerobil. Ja by som odobral z husi dve stehná a k tomu 8 lokší. Viac nie, raz som sa na husacine prežral a mám na to zlé spomienky. Prišiel som domov, zle mi bolo, krútil som sa na posteli jak chrúst a do toho frajerka vymyslela, že je hladná a že či si neobjednáme pizzu. No neobjednáme.Furt lepsie jak keby chcela jebat.. ber to z tej lepsej stranky, ved predsa.
Petr72 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Fešáci - Termín nejaký je alebo neviem čítať s porozumením ? Diky
tomtur Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Neni, všetko je ďaleko, nedá sa.
instant Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 jasne, termin je najmenej podstatny. teraz prebieha prieskum, ci je verejna mienka priaznivo naklonena myslienke zrazenia sa.
tomtur Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Predvianocna besiedka vo februari nieje v dnesnej dobe nic zvlastne
tomtur Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Chlapci takze takto, 24.11. V Magianke. Keď je Vám to ďaleko, pouzite auto, niektorú z aplikácii zdieľanej ekonomiky alebo bicykel. Na hus to chce organizáciu a to sa nechce nikomu, zároveň to stojí veľa peňazí a to sa nechce nikomu zas na to robiť. Takze:1. Ony2. Tomtur
Petr72 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Chlapci takze takto, 24.11. V Magianke. Keď je Vám to ďaleko, pouzite auto, niektorú z aplikácii zdieľanej ekonomiky alebo bicykel. Na hus to chce organizáciu a to sa nechce nikomu, zároveň to stojí veľa peňazí a to sa nechce nikomu zas na to robiť. Takze:1. Ony2. Tomtur 3. Petr72
enslow Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 24.11 som v Prahe a plačem na učebni takže moja účasť je v p..i. Škoda preškoda
enslow Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Od stredy do nedele mam prednasky na letisku :-( Cize na otocku chodit odtial do Magianky trochu silna kava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se