Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mojom predchádzajúcom príspevku som evidentne šliapol vedľa, asi sa mi nebude dať vyhnúť ospravedlneniu, tak to nebudem naťahovať. 
Pardón, pre mňa evidentne v pokročilej večernej hodine som trochu zrejme zareagoval hysterickejšie ako sa sluší.
A keď už si to človek číta možno viac ako by mal a objaví sa tu návrh stretnutia na mieste s názvom Rakúskej pohraničnej osady, tak ho to vyplaší, lebo však by som veľmi rád naživo videl čo najviac ľudí z tohto fóra tak známeho gentlemanskými zásadami. 

Myslím, že dôležité nie je len aby sa stretlo čo najviac členov, ale aby stretnutie bolo aj čo najpríjemnejšie, preto pardón, ozaj som nechcel aby to vyznelo arogantne. 

Vďaka za pochopenie!

Odesláno
  V 14. 12. 2018 v 18:32, ony napsal:

Mne je jedno kde to bude ja dojdem aj do Brna

To zní dobře - Zraz Bratislava v Brně. Já jsem pro, mám to blíž.  :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

človek tu nepríde pár mesiacov ale pozerám, že sa tu toho moc nezmenilo :D a tým myslím väčšinu vlákien... Tak ja to vidim že reálnejší bude Január a ak to bude po 7-om, prídem kamkoľvek. Ja nemám problém sa prispôsobiť, proste si ma zapíšte a dajte vedieť kedy-kde ;) Inak hlavne pohodové sviatky lidičky..! :D 

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
  V 28. 1. 2019 v 18:40, misoo napsal:

Caute, dam teda aj sem info... ;)

31.1. stvrtok 18:00 mestiansky na drevenej ul.

Pridem, oplati sa ? :) Upraveno uživatelem bizzydko
Odesláno

Ja sa skromne tiež chystám. Len budem meškať, pôjdem rovno z práce a stihnem to najskôr okolo ôsmej. tak dúfam, že tam niekoho stretnem. 
Veľmi sa teším, že sa to nakoniec podarilo zorganizovať a chválim aj výber miesta.  Je to výborná piváreň! 

Odesláno

Jj fajn bolo. Ale kua hosi, zatvarajte tie korunky za sebou... som si teraz nasiel otvorenu... :)

Odesláno

Ako fajn bolo? Však si ma ani nedočkal... Ja som tam potom bol na Onyho sám... Ten nemal nič v hlave len môj prenádherný neznačkový milánsky mesh...

Tak som ešte chcel počkať na Sibirnayu, ale ten sa asi úplne preľakol...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...