Filini Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Krasny pohlad pre vsetkych milovnikov automatickych hodiniek http://www.watchseller.com/bulacspacal1.html
CzechJoker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Krasny pohlad pre vsetkych milovnikov automatickych hodiniek... No já nevím, ale jako automaty mi nepřipadají . Jedny doma mám, k životu potřebují baterku a vrní, když mají šťávu. Naopak otřesy jim nesvědčí, to se pak zastavují a vteřinovka pak sotva stíhá dohnat výpadek.
Pepino65 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Je to tak, není to automat, stejný quartz je i v Accutronech Astronaut (alternativně i mechanika).
Filini Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 nepisal som, ze je to automat pisal som, ze je to "nadherny" pohlad pre kazdeho kto ma rad mechaniku
Foundryman Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Je to tak, není to automat, stejný quartz je i v Accutronech Astronaut (alternativně i mechanika). Pozor, tam není quartz, je tam velice sofistikovaná jemná mechanika. Ladičkou o frekvenci 300 Hz je poháněno ozubené kolečko s 300 zuby. Ladička je rozkmitána elektricky. Jediné společné s quartzem je baterka.
Pepino65 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Pozor, tam není quartz, je tam velice sofistikovaná jemná mechanika. Ladičkou o frekvenci 300 Hz je poháněno ozubené kolečko s 300 zuby. Ladička je rozkmitána elektricky. Jediné společné s quartzem je baterka. Omlouvám se, tvoje odpověď je přesná. Je to tak, je tam elektropohon ladičky, žádný křemík. Nicméně, Astronauty jsou super. Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Pepino65
Filini Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Kazdopadne musite so mnou suhlasit, ze ten priehlad je hnus velebnosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se