Arthur N. Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu jsou jeste horky, ale bezvadny! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince mala mi dala mimozemstana na sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Sedí ti dobře, asi jako mě 42. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Sedí ti dobře, asi jako mě 42. Diky, ten Tvuj dodelavanej AR vypada o dost lepsi, ale vrtat do nich zatim nebudu. Ten Uncle tsh je pohodlnejsi nez original. 20/16 je supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Možná spíš míň světla v pokoji. 42 originál tah je 22/asi 20, to mě netrápí na poddajnosti mu přidává delenej střední článek na půl. Spíš mě od Uncle láká jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Firemni vanocni vecirek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se