Cukov Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Předem se omlouvám, pokud budu duplikovat téma, ale co jsem hledal, tak jsem odpovídající téma nenašel, nebo alespoň né s odpověďmi. 1) Protože jsem velmi šikovný, tak se mi hned povedlo z jedný z mých posledních akvizic, jmenovitě Seiko SSC817P1(okrový speedtimer pandy) ztratit pin i s tou piditrubičkou(collarem) z náhradního dílku tahu. Otázka zní, nevíte kde se dají tyto díly objednat? Ideálně v Evropě, za aspoň trochu rozumné peníze? Našel jsem tuten odkaz, ale je to Amerika...jeden pin i collar tam vychází cca po 6USD. https://www.esslinger.com/watch-band-part-refills-watch-band-pins-or-friction-pipes/ Pokud by měl někdo lepší tip, byl bych velmi vděčný. 2) Teď to bude asi drobet složitější...u mých 6139 7002 se mi při zkracování stelux tahu povedlo zkurvit tu trubičku...viz obrázky. Absolutně nevím, kde sehnat jinou....a je mi líto, že k hodinkám mám sice náhradní dílek tahu, ale stejně je(bude) nepoužitelnej, když nemám tu trubičku. Rozhodně nechci za to dávat 150USD za jeden kompletní dílek, jako za to chce ten týpek na ebay, od kterýho jsem si půjčil obrázky. Tady budu rád rozhodně za každý tip, nebo rovnou nabídku na trubičku Předem díky za tipy, odkazy, nabídky a jakoukoliv další debatu.
Frantik Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Koscom, Prazske hodinarstvi, Helveti, Onyx......a dalsi. Napis jim a oni to objednaji.
Pepino777 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 (upraveno) Originalni dily seiko si pry pod sebou drzi autorizaky a nechaji si za to pekne zaplatit. Ale v Koscom pochodis urcite. Dik za pripomenuti, taky musim objednat trubicky do tahu. Upraveno 5. prosince 2022 uživatelem Pepino777
Jan7 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Hodinky365 Čep 225 Kč,dutinka 325 Kč
Pepino777 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2022 Koscom za collar na želví tah 280,-/ks
Davisimus Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2022 To jsou silene ceny... pripomina mi to ztraceny 1 sroubek z dynka na mojich Mudmasterech za 500kc v obchode... Nakonec z Aliexpresu 10ks za 50kc i s postovnym... Mrknete na Alik...
pebe Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Kdybys ještě neměl ten pin/collar, tak se ozvi do SZ, mám nějaké přebytky, poslal bych poštou.
Jiří Sedlák Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2022 (upraveno) V 5. 12. 2022 v 10:40, Pepino777 napsal: Koscom za collar na želví tah 280,-/ks Vždyť je to dražší než tlustá stěžejka na potápky, ta tamtéž stojí jestli si správně pamatuji 240,-/ks Hned jsem se byl radši přesvědčit, že mám vybrané dílky ze samurajů pečlivě schované a hlavně kompletní v krabičce od hodinek. Upraveno 19. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák
Pepino777 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2022 Za tlustou stěžejku po mě kdysi chtěli 170,-/ks, tak jsem je vzal od p. Frýdla a byl klid.
Jiří Sedlák Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Těch 240 je cenovka z kraje letošního roku. Samuraje jsem kupoval leden nebo únor a hned jsem vymačkal perka stěžejek v neorigo gumě. A když jsem byl v Praze a kupoval nové, tak sněžilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se