JR_2010 Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2024 Odpověď je překvapivě jednoduchá, ani jedny, oboje jsou úloženky.
AndyAaron Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 Jupiii! Dobra vec se podarila! Mame radost
childe Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Odesláno 24. března 2024 před 6 minutami, JR_2010 napsal: Odpověď je překvapivě jednoduchá, ani jedny, oboje jsou úloženky. Jako chápu a akceotuji i když mám názor, že občas by se měly provětrat každé
JR_2010 Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2024 před 22 minutami, AndyAaron napsal: Jupiii! Dobra vec se podarila! Mame radost Máš u mě pivo, doufám, že ty naše další si předáme osobně.
Návštěvník eloga Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Odesláno 26. března 2024 To je nádhera, , díky bohu jsem to vlákno také konečně trefil. Máš můj obdiv a vůbec. Seiko must go on.
ouskavl Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Odesláno 29. března 2024 Vetřu se sem s obyč Seikama a kapelou.
Harwey Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2024 Este ich zobrat na koncert Briana https://starmus.com/program-new/?utm_source=google&utm_medium=sem&utm_campaign=starmus-vii&utm_content=de&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw57exBhAsEiwAaIxaZr-RcuxdeLAvHVTi2h9r2BvYYjCbD0JkthiDv1KfgTHyUGSSg7J3EhoCZGMQAvD_BwE
janstuclik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Odesláno 3. června 2024 Mně se víc líbí první generace, ta stříbrná jim za mě sluší víc. Každopádně zpracování a balení je skvělé.
lucid Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Odesláno 18. září 2024 Omlouvám se, že se cpu do cizího vlákna: kdyby to vadilo, dejte prosím vědět a požádám o smáznutí. Ale nedalo mi to … Nemám rád červenou barvu, protože za minulého režimu jí bylo všude plno. A nemám rád zlaté hodinky, ani zlacené prvky na nich, protože mi připadá, že čím dál tím víc na východ, tím více zlata. A co na hodinkách rovněž nesnáším, jsou strapy apod., prostě jsem konzerva : můžu tahy nebo maximálně kožené řemeny. Co naopak jako staromilec mám rád, tak je skupina Queen, holt mládí. A pak mám rád Seiko. A Brian May a Seiko jdou dohromady, stejně jako Seiko a Mick Jagger, další můj oblíbenec spolu s kapelou Rolling Stones. Nicméně Jaggerova limitka není a pochybuji, že by se kdy chystala, zatímco Mayova limitka je. Když šla na trh a viděl jsem ji, tak jsem pokrčil rameny, protože barvou i strapem šla logicky zcela mimo mě. Nicméně červíček hlodal a hlodal, takže jsem je nakonec vzal nejen na milost, ale chtěl jsem je i zkusit. Zlatá by ale pro mne byla příliš, takže do úvahy připadla jen ta první generace, tzn. stříbrná varianta, s tím, že strap nechám odpočívat a přezuji je na tah, ostatně pouzdro je z SKX. Než jsem se ale rozhoupal, byly samozřejmě dávno vyprodané, na fóru se dlouho žádná nabídka neobjevila a o nabídkách mimo něj škoda mluvit: nejvíce mne pobavil jeden prodejce z nejmenovaného bazaru, který hodinky nabídnul za určitou cenu, v rámci korespondence jsme se domluvili na částce, na kterou byl ochoten jít, aby mi pak napsal, že zatím s nákupem nespěchá a nechá tedy nabídku za původní cenu, kterou za několik dnů navýšil asi o 5 tisíc. Prostě takový ten český rybníček. Zkusil jsem tedy štěstí ve světě a zaujala mne nabídka ze země Seiku zaslíbené, z Japonska. A myslím, že štěstí se na mne po čase opět usmálo. Narazil jsem na hodinky, a to v ceně solidní, protože byly mírně nošené, ale opravdu decentně, což bylo pro mne plus, protože mám jakousi psychickou bariéru nosit nové, "neposkvrněné" hodinky, takže pokud bych dostal uloženky, určitě by jimi i zůstaly. V Evropě se spolu s evropským vybavením (tzn. modrými manuály apod.) prodávaly jako SRPE83K1, v Japonsku pak pod původním označením SBSA073. Japonská varianta neobsahuje tolik manuálů a knížeček jako u nás, ale jen standardní dvojlist se zárukou v japonštině a s anglickým upozorněním, že záruka se vztahuje jen na zemi původu. Nevím, zda je více jazykových variant "day", mně přišly se standardní angličtinou a s kanji. Ve čtvrtek minulý týden posláno, druhý den v pátek jsem již s doručovací firmou řešil dokumenty pro vyclení, včera doručeno a následně přezuto na jubilee tah. Jako bonus pak i hezké číslo limitky: holt Japonci podle čísel nejprve myslí na sebe a teprve až pak na ten zbytek … Konec hlášení! A poděkování za prostor! 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se