Axel Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 Na tahu US 1479, případně 1479 origo (nebo 1171 ap) mi k pohodlné regulaci většinou přesně ty dvě polohy stačili/stačí.. V létě nepo po nějaké námaze - povlím, jinak nosím v utaženější poloze. Na nové sponě to udělám hned bez zdržování.. Ale beru, že někomu to nestačí, tu třetí tam rozhodně mohli přidat
bodostr Odesláno 10. ledna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 Díky za další info. Jak udává Fade, kámoš má Seika SKX a potvrzuji, že i s mým ,,dámským" zápěstím sedí kupodivu vcelku dobře. Ano na tvaru a délce nožiček hodně záleží. Při zkoušení Moonu jsem byl tahem příjemně překvapen, krásně se obepíná. Rychloregulaci na žádných hodinkách zatím nemám, tak pokud tyhle pořídím, nechám se překvapit... Co se ještě týká hesalitu, možná je s ním ciferník o krapek tmavší (ale snad jen při některém úhlu nebo lomu světla). Za mě má saphire spíše výhody (kromě toho bílého ,,kruhu"). Ale ten asi není také vždy stále tak výrazný... Tedy když koukám na nějaké foto a youtube... Možná taková drobnost, ale víc se mi líbí aplikované logo na ciferníku, než jen natištěné. To je asi další + pro safír... A s tím, že to nejsou opravdu ty pravé ,,vesmírné" už bych se nějak popasoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se