Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem na ebayi objednal par veci abych doplnil Breitling zakladnu - mam propisku a nuz od Wengera. Nuz je klasicka minikudlicka s cca 4cm cepeli, dale obsahuje pilnik a nuzky, ktere maji trosku zubate ostri asi na strihani mene poddajnych predmetu ;) Propiska je velka raze, coz podle fotek lze usoudit z tubusu, ktery ma prumer 2,7 cm ;) No a ted par tematickych fotek ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Tak jsem na ebayi objednal par veci abych doplnil Breitling zakladnu - mam propisku a nuz od Wengera. Nuz je klasicka minikudlicka s cca 4cm cepeli, dale obsahuje pilnik a nuzky, ktere maji trosku zubate ostri asi na strihani mene poddajnych predmetu ;) Propiska je velka raze, coz podle fotek lze usoudit z tubusu, ktery ma prumer 2,7 cm ;) No a ted par tematickych fotek ;)

Hezká "bižuterie". :) Já si před časem nechal poslat tuhle kšiltovku. Vypadá dobře a stejně dobře se nosí...

Odesláno

Nozik je znacen Swiss Made, jelikoz je od Wengera, propiska nijak znacena neni, takze si nedelam iluze o tom jaky bude jeji puvod :)

Jakubisko - je to fakt masakr, cekal jsem ze bude subtilnejsi ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...