spiderer Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Tak jsem na ebayi objednal par veci abych doplnil Breitling zakladnu - mam propisku a nuz od Wengera. Nuz je klasicka minikudlicka s cca 4cm cepeli, dale obsahuje pilnik a nuzky, ktere maji trosku zubate ostri asi na strihani mene poddajnych predmetu Propiska je velka raze, coz podle fotek lze usoudit z tubusu, ktery ma prumer 2,7 cm No a ted par tematickych fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Tak jsem na ebayi objednal par veci abych doplnil Breitling zakladnu - mam propisku a nuz od Wengera. Nuz je klasicka minikudlicka s cca 4cm cepeli, dale obsahuje pilnik a nuzky, ktere maji trosku zubate ostri asi na strihani mene poddajnych predmetu Propiska je velka raze, coz podle fotek lze usoudit z tubusu, ktery ma prumer 2,7 cm No a ted par tematickych fotek Hezká "bižuterie". Já si před časem nechal poslat tuhle kšiltovku. Vypadá dobře a stejně dobře se nosí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Ja mel tohle, ale asi po tydnu jsem to nekde ztratil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 27. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 To jsem videl kdyz jsem se potkali v Ostrave, asi budu muset jeste neco sehnat
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 To jsem videl kdyz jsem se potkali v Ostrave, asi budu muset jeste neco sehnat Kdybys to nekde kupoval, priber mi taky jeden az dva porad tyhle veci nekde ztracim.
spiderer Odesláno 27. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Kdybys to nekde kupoval, priber mi taky jeden az dva porad tyhle veci nekde ztracim. Pokud na neco narazim ozvu se Breitling veci neni nikdy dost!
Drummer Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Zajímalo by mně jestli je no těch věcech také napsáno swiss made.
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Zajímalo by mně jestli je no těch věcech také napsáno swiss made. made in china
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Michale to péro je poradny klacek.
Drummer Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Fakt je tam China? Ach jo, nic nemůže být dokonalé.
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Fakt je tam China? Ach jo, nic nemůže být dokonalé. Na tom zapalovaci neni nic, ale nedelam si iluze.
spiderer Odesláno 27. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Nozik je znacen Swiss Made, jelikoz je od Wengera, propiska nijak znacena neni, takze si nedelam iluze o tom jaky bude jeji puvod Jakubisko - je to fakt masakr, cekal jsem ze bude subtilnejsi
Baker Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tady mas penezenku B. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Dik, ma tam i "B" kalendar 09, uvidime jak se to vyvrbi.. Penezenka je na muj vkus rozmerove velika.. ale kazdy napad na to co se kde da koupit je vitan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se