Dokusan Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Inhouse SH21 se 120ti hodinovou rezervou je bezesporu klenot v rámci portfolia Christopher Ward. A proto, vždy když se objeví hodinky s tímto strojkem, cítím nutkání si je pořídit i za cenu různých kompromisů a s ne příliš privetivou cenovkou. Toť vlákno je sice o dvou modelech, ale liší se v podstatě jen cifernikem. Zatímco Abyss mají jejich "saphire" polopruhledny ciferník a jsou celkove hodně tmavé a v šeru obtížně čitelné, Shadow slibují výrazně lepší čitelnost. Více až dorazí, dnes jsou na celníci. Parametry zde: https://www.christopherward.com/specialities/c60-shadow-special-edition/C60-42APR3-SHADW-HRK.html https://www.christopherward.com/dive-watches/c60-abyss-sh21/C60-42APR3-SGKK0-BG.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Gratulace, WARD jede. Těším se na živé fotky. Pochopil jsem správně, že sis objednal oboje? Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Tys vzal oboje? Tyvoe to je srdcar, parada, tomu fandim. Me by na nich neprekonatelne stvala ta cerna uprava, jinak zajimavy, dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 19 minutami, Vit napsal: Gratulace, WARD jede. Těším se na živé fotky. Pochopil jsem správně, že sis objednal oboje? Abyss už mám rok, teď jsem objednal Shadow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 6 hodinami, Dokusan napsal: Abyss už mám rok, teď jsem objednal Shadow Díky za info, čert aby se vé hromadě Wardů, které ti prošly rukama vyznal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Shadow jsou prostě parádní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Tak dorazily, bohužel do kanceláře, kam se dostanu až v pondělí. Takže se mám o víkendu alespoň na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Ty jseš s těma Wardama fakt neskutečnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Jsou doma a jsou parádní. Výška na ruce není vůbec poznat, velikosti mě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 SH21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Konečně jsem sundal Tudory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterOva Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Wardy to fakt umí, koukal ses na novou řadu DUNE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 6 minutami, PeterOva napsal: Wardy to fakt umí, koukal ses na novou řadu DUNE? Koukal, ale nic co bych musel mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se