Pačes Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Chápu že žádná pecka, ale mě se líbí... Připadá mi to trochu omalovanej Frederique Constant. Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Ahoj, gratuluji k přírůstku a mě se líbí. Open heart mám obecně na oblekovych hodinkách rád a Louis Erard nepovažuji za nějakou méně cenou značku. Sám mám jedny Erardy a jsou to mé nejkomlipovanejsi hodinky. U nás neni tak provarena, ale proto ji naopak považuji za něco neobvyklého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 26. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Dík. Mám rád na oblekovkách římské číslice. Má to takový fajn retro look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 To jsou náhodou zajímavý hodinky. Plně rozumím, že se někomu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrejF Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Zajimavy kousek, za me palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se