Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě čistě pocitově Mudmaster. Přijdou mi lepší barevnou kombinací i čitelností.

Odesláno

@xnokiax Z hlediska investice těžko říct, Frogmanů bude možná méně. Předchozí limitka Frogman Borneo Rainbow Toad se povedla, takže se dá očekávat něco podobného. V Helveti zatím sami nemáme info kolik jich do ČR dorazí. Na živo se mi tedy poštěstilo vidět pouze Mudmastery a přesto, že jsou barevně výrazné, červená mi k nim sedne a nápad se světelkujícími prvky je fajn.
Pokud je plánuješ také používat, asi by dávalo smysl se rozhodnout i s ohledem na rozměry - Frogmany budou cvalíci (výška pouzdra 19,7 mm) a funkce, přeci jen každé hodinky nabízí něco jiného.

Odesláno
[mention=15051]xnokiax[/mention] Z hlediska investice těžko říct, Frogmanů bude možná méně. Předchozí limitka Frogman Borneo Rainbow Toad se povedla, takže se dá očekávat něco podobného. V Helveti zatím sami nemáme info kolik jich do ČR dorazí. Na živo se mi tedy poštěstilo vidět pouze Mudmastery a přesto, že jsou barevně výrazné, červená mi k nim sedne a nápad se světelkujícími prvky je fajn.
Pokud je plánuješ také používat, asi by dávalo smysl se rozhodnout i s ohledem na rozměry - Frogmany budou cvalíci (výška pouzdra 19,7 mm) a funkce, přeci jen každé hodinky nabízí něco jiného.

Skôr by som chcel niečo zberateľské. Mudmatery som mal ale tie obyčajne. Frogmany ževraj by mali byt tieto posledné som niekde čítal a všetky alebo vecsina frogmanov je stále žiadaná a nie je ich veľa na predaj. Tak preto myslím že to by bola lepšia voľba
Odesláno (upraveno)
V 1. 2. 2023 v 1:11, xnokiax napsal:

Skôr by som chcel niečo zberateľské. Mudmatery som mal ale tie obyčajne. Frogmany ževraj by mali byt tieto posledné som niekde čítal a všetky alebo vecsina frogmanov je stále žiadaná a nie je ich veľa na predaj. Tak preto myslím že to by bola lepšia voľba

Je pravda, že aktuální nabídka Frogmanů je dost úzká a pokud jak píšeš mají být poslední, tak to dává smysl. Limitkových Mudmasterů na našem trhu bylo dostupných už víc, u Frogmanů to, pokud se nepletu, naposledy byly Rainbow Toad, po kterých se jen zaprášilo. Tak se případně pochlub, až vybereš :)

Upraveno uživatelem bosco
Odesláno

Frogů tady bude míň, ale ne u každého je tato barva šálek kávy. Mudů se tu objevilo více a prodávali se i dost pod cenou. Osobně bych volil ty, které se ti budou líbit a nebude vadit, že je máš doma.  

• Po letech...
Odesláno

Jestli planujes investici, tak ty prvni vypadaji, ze si je nikdo nekoupi a bude jich malo. No a pokud uvazujes prakticky, tak ty druhe.

Odesláno

@Mio ahoj, vítej na fóru. Nad příspěvkem máš vždy i čas a datum. Tady reaguješ na 2 roky staré vlákno, předpokládám, že to bude mít kolega již vyřešené 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...