Bisan Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Ahoj. přidávám jedny Bally. Zatím jsem je tu neviděl, tak jsem snad první . Vždycky jsem chtěl zelený hodinky, tak jsem si splnil sen. Objednal jsem si k nim ještě zelenej řemen, tak uvidím, jak si to k sobě sedne. Měly to být nefinitivní hodinky, ale kdo ví... Nejvíc nadšenej jsem z tritia. Trochu to rozčiluje manželku, že jsem začal spát s hodinkama, ale však si prý časem každá zvykne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Parádní koule. Krásný univerzály. S těma lze být OWG. Ať Ti dělají jen samou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Vypadají krásně! Gratuluji k novému přírůstku a ať dobře slouží. Kdyby se povedlo pár dalších fotek, určitě nebudu sám, kdo se rád podívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Nejlépe na venkovním světle na ruce, místo na stole po tmě . jinak gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisan Odesláno 1. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Dneska se snad nekam dostanu, tak to zkusim nafotit lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Tyhle Balony jsou fakt povedený, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se