Gilius Odesláno 25. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 :lol2: Pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 To je sice dobrý, že je na výběr, ale já bych viděl rozložení verzí takto: solar+ radio a klasika na baterku. Aneb k čemu solár bez rádia, pro mě nepochopitelný v době kdy baterka vydrží 10 a více let. Ono to s tou výdrží není tak horký, v noci když se probudím tak žhavím iluminátor když zjišťuji kolik je hodin, a to pravidelně, a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 (upraveno) , a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá. Tak jak komu. Já mám DW 5700 kupovaný v 92 a mají dodnes původní baterku i řemínek. A to byly 5 let jediný moje hodinky. Upraveno 25. června 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Já zkoušel dát gwm5600 do šuplete se zapnutým rádiem na automatiku. Ani po čtyřech dnech nespadly z high na medium a to signál chytaly až napodruhé/napotřetí (tedy ty další hodiny). Ale je také fakt, že se dost pohybuji venku - denně tak čtyři hoďky určitě, rukávy mám krátký nebo vyhrnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá. Nene, to se pleteš, nebo máš holt blbou zkušenost. Nemám doma nic jiného,než baterkové kusy a nejnovější baterie běží už přes dva roky. A to s nima svítím a dělám různý blbosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Nene, to se pleteš, nebo máš holt blbou zkušenost. Nemám doma nic jiného,než baterkové kusy a nejnovější baterie běží už přes dva roky. A to s nima svítím a dělám různý blbosti. Zkušenost mám tuto. Hodinky koupeny nové v r. 1989 a nošeny do r. 1997, baterka byla měněna za tu dobu tuším jen jednou. ALE ! na hodinkách nejsou žádné funkce, prostě jen jdou, a baterka se nechá dojít až do úplné smrti, když už údaje nejsou téměř vidět. Druhý příklad tzv. moderních hodinek z r. 1997 a nošeny s přestávkama dodnes. Baterka měněna x krát v intervalech 1-2 roky. Při určitém stupni vybití naskočí indikace vybité baterie a omezí většina funkcí, včetně iluminátoru a zvuku, a je nutno měnit, přestože je displej ještě dobře čitelný. Takže z toho plyne můj názor, že u hodinek s funkcemi a používaným svícením solar přijde vhod, i když pravda ty baterky zas tak drahé nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 No nevim, ma zkusenost s geckama je takova, ze ta baterka v nich vydrzi neuveritelne dlouho, 10 let neni zadna vyjimka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 No nevim, ma zkusenost s geckama je takova, ze ta baterka v nich vydrzi neuveritelne dlouho, 10 let neni zadna vyjimka. Bral jsem Casia obecně, možná G-čka mají nějaké zázračné moduly... Taky jedny mám, ale co se rozsypala ta guma na pouzdře tak jsem je nepoužíval, mezitím došla baterka, takže těžko hodnotit. Ale vím že tam celkem dlouho vydržela, ale to jsem se s nimi nebudil a ta žárovka byla taky k ničemu, takže vlastně jen šel čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 tohle je asi nejvhodnější téma - Sjors udělal rozhovor s otcem G-ček ( Ibe Kikuo-san ) KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 klikněte si a kochejte se ! KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Koch-koch! Díky. Stávám se schizofrenním. Dr. Jekyll má rozum, Mr. Hyde je chce. Jako mod jste měl mít rozum a nedávat sem ten link... Mr. G, prostřední s inverzním. Jo jo. Ještě že neumím japonsky číslice. Tedy ceny. Zejtra zvýším úrazovku a tnu se sekyrou do palce... mně se líbí kombinovaný. Protože klasiku mám na ruce a v šupleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 (upraveno) Ceny lidové: pro mě jsou tyto nové MRG-8100B-1AJF 2915,99 usd zdroj Upraveno 28. července 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Že von jim tam pomáhá na částečnej úvazek Kalousek?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 novinky pro srpen 2011 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Nejde asi o žádnou novinku, ale musim to sem dát. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 tak nás v září zase čeká nášup super jsou zejména MTG-1200B-1AJF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Mickey je dobrej kontrast k tomu drsnáckýmu zbytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 A máme tu 3 nové G-čka - GW 4000 ( za mne jsou nejpovedenější GW-4000A-1AJF ) - KLIK A nové verze Jasonů - KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Tak tyto AWG-M500 se vážně povedly !!!! KLIK EDIT - G shock figurky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 v listopadu čeká fanoušky G-ček pěkná nadílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se