Přejít na obsah

fotky G-Shocků

Gilius

Doporučené příspěvky

To je sice dobrý, že je na výběr, ale já bych viděl rozložení verzí takto: solar+ radio a klasika na baterku. Aneb k čemu solár bez rádia, pro mě nepochopitelný v době kdy baterka vydrží 10 a více let.

Ono to s tou výdrží není tak horký, v noci když se probudím tak žhavím iluminátor když zjišťuji kolik je hodin, a to pravidelně, a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

, a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá.

Tak jak komu. Já mám DW 5700 kupovaný v 92 a mají dodnes původní baterku i řemínek. A to byly 5 let jediný moje hodinky.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Já zkoušel dát gwm5600 do šuplete se zapnutým rádiem na automatiku. Ani po čtyřech dnech nespadly z high na medium a to signál chytaly až napodruhé/napotřetí (tedy ty další hodiny). Ale je také fakt, že se dost pohybuji venku - denně tak čtyři hoďky určitě, rukávy mám krátký nebo vyhrnutý.

Odkaz ke komentáři

a věř, že ta baterka deset let nevydrží. Tak snad rok, když je dobrá.

Nene, to se pleteš, nebo máš holt blbou zkušenost. Nemám doma nic jiného,než baterkové kusy a nejnovější baterie běží už přes dva roky. A to s nima svítím a dělám různý blbosti.

Odkaz ke komentáři

Nene, to se pleteš, nebo máš holt blbou zkušenost. Nemám doma nic jiného,než baterkové kusy a nejnovější baterie běží už přes dva roky. A to s nima svítím a dělám různý blbosti.

Zkušenost mám tuto.

post-1272-075351200 1309091455.jpg

Hodinky koupeny nové v r. 1989 a nošeny do r. 1997, baterka byla měněna za tu dobu tuším jen jednou. ALE ! na hodinkách nejsou žádné funkce, prostě jen jdou, a baterka se nechá dojít až do úplné smrti, když už údaje nejsou téměř vidět.

Druhý příklad tzv. moderních hodinek z r. 1997 a nošeny s přestávkama dodnes.

post-1272-035828500 1309092213.jpg

Baterka měněna x krát v intervalech 1-2 roky. Při určitém stupni vybití naskočí indikace vybité baterie a omezí většina funkcí, včetně iluminátoru a zvuku, a je nutno měnit, přestože je displej ještě dobře čitelný. Takže z toho plyne můj názor, že u hodinek s funkcemi a používaným svícením solar přijde vhod, i když pravda ty baterky zas tak drahé nejsou.

Odkaz ke komentáři

No nevim, ma zkusenost s geckama je takova, ze ta baterka v nich vydrzi neuveritelne dlouho, 10 let neni zadna vyjimka.

Bral jsem Casia obecně, možná G-čka mají nějaké zázračné moduly... Taky jedny mám, ale co se rozsypala ta guma na pouzdře tak jsem je nepoužíval, mezitím došla baterka, takže těžko hodnotit. Ale vím že tam celkem dlouho vydržela, ale to jsem se s nimi nebudil a ta žárovka byla taky k ničemu, takže vlastně jen šel čas.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Koch-koch! Díky. Stávám se schizofrenním. Dr. Jekyll má rozum, Mr. Hyde je chce.

Jako mod jste měl mít rozum a nedávat sem ten link...

Mr. G, prostřední s inverzním. Jo jo. Ještě že neumím japonsky číslice. Tedy ceny.

Zejtra zvýším úrazovku a tnu se sekyrou do palce...

:suicide_anim:

mně se líbí kombinovaný.

Protože klasiku mám na ruce a v šupleti.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...