Mipihra Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Udělal jsem si radost. Vizuálně mě nadchly - a ty parametry odolnosti jsou super. #1 Jakou máte zkušenost se strojkem? Co servis? Děláte? Jak často, kde? #2 kolečka/obdélníčky - co je častější, je v tom nějaký hlubší význam, nebo jen estetická záležitost #3 měli jste někdo u Fugu nějaký problém? Díky. 1
lukassob Odesláno 27. dubna Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna Ahoj. 1. Strojku není co vytknout, jde vyrovnaně a celkem přesně. Akorát má jednostranný nátah, takže je krapet hlučnější. Servis budu dělat 1 x za 10 let. Doporučuji Onyx Jihlava nebo Goldtime Praha. 2. To je věc designu a generace Fugu. Mně se líbí obojí. 3. Zatím jsem žádný neměl. L. 1
Jiří Sedlák Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Líp bych to nenapsal. Jenom s tím rozdílem, že mě se teda víc líbí hranaté indexy než kulaté.
sodekcz Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna 3. mám jich málo Hranaté indexy jsou myslím původní, kulaté přišly až později (když tak mě někdo opravíte). Určitou dobu jsem kulaté vůbec nepočítal mezi Fugu rodinu.
lukassob Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna Původní jsou NY0040 z roku 1993 s kulatými indexy.
MartinJe Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Taky se mi zalíbily. Na potapky jsou sice menší, ale o to lépe se nosí. 1
kolky87 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Zeleň Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 4
Honzat Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Právě dorazily. Asi jedny z posledních v obchodech. 1
Lucky Lucaso Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Tyhle zlutasci jsou fakt paradni letni hodinky. Zavidim 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se