Mipihra Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 Udělal jsem si radost. Vizuálně mě nadchly - a ty parametry odolnosti jsou super. #1 Jakou máte zkušenost se strojkem? Co servis? Děláte? Jak často, kde? #2 kolečka/obdélníčky - co je častější, je v tom nějaký hlubší význam, nebo jen estetická záležitost #3 měli jste někdo u Fugu nějaký problém? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 27. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2025 Ahoj. 1. Strojku není co vytknout, jde vyrovnaně a celkem přesně. Akorát má jednostranný nátah, takže je krapet hlučnější. Servis budu dělat 1 x za 10 let. Doporučuji Onyx Jihlava nebo Goldtime Praha. 2. To je věc designu a generace Fugu. Mně se líbí obojí. 3. Zatím jsem žádný neměl. L. 1
Jiří Sedlák Odesláno 28. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2025 Líp bych to nenapsal. Jenom s tím rozdílem, že mě se teda víc líbí hranaté indexy než kulaté.
sodekcz Odesláno 28. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2025 3. mám jich málo Hranaté indexy jsou myslím původní, kulaté přišly až později (když tak mě někdo opravíte). Určitou dobu jsem kulaté vůbec nepočítal mezi Fugu rodinu.
lukassob Odesláno 28. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2025 Původní jsou NY0040 z roku 1993 s kulatými indexy.
lukassob Odesláno 16. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2025 asi z roku 2007. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartinJe Odesláno 20. května 2025 Nahlásit Odesláno 20. května 2025 Taky se mi zalíbily. Na potapky jsou sice menší, ale o to lépe se nosí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kolky87 Odesláno 1. června 2025 Nahlásit Odesláno 1. června 2025 Zeleň [emoji245]Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 5
misso Odesláno 25. června 2025 Nahlásit Odesláno 25. června 2025 Vody se neboji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Honzat Odesláno 4. července 2025 Nahlásit Odesláno 4. července 2025 Právě dorazily. Asi jedny z posledních v obchodech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kolky87 Odesláno 6. července 2025 Nahlásit Odesláno 6. července 2025 [emoji245]Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 4
Lucky Lucaso Odesláno 6. července 2025 Nahlásit Odesláno 6. července 2025 Tyhle zlutasci jsou fakt paradni letni hodinky. Zavidim 1
Peka Odesláno 10. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2025 Aka je tam sirka remienka prosím? 20 mm?
kolky87 Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Aka je tam sirka remienka prosím? 20 mm?Áno 20mm
Peka Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Stale fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Peka Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února A teda fajn sice su, ale stale mam problem s datumom a dnom...po polnoci nastav aktuálny datum a den, na druhy den popoludni svieti ten dalsi den a datum. Uz som z toho zufaly...zrejme nepoznam spravne nastavovanie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se