Přejít na obsah

Stržená datumovka

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

podařila se mi taková nemilá věc. Neuvědomil jsem si, že nemám ručky v dolní polovině ciferníku a přitom jsem měnil datum a stalo se to, že datum teď nepřeskakuje a v datumovém okénku je nakřivo. Vím, je to moje chyba, ale chci se zeptat zda je bezpečné používat hodinky dál, než je dám do servisu, nebo se mohou pokazit ještě více? Také se chci zeptat, jestli nevíte, na kolik by mohla oprava této závady vyjít. Děkuji všem za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovinka mam na stole jeden kousek s nh35. Novy nahradni strojek neni drahy. Uz je to na hranici rentabilnosti zda vymenit cely strojek nebo opravovat. Rozborka zborka strojku neni uplne snadna. U meho strojku padlo rozhodnuti opravit protoze majitel zna historii strojku. Asi tak.

Odkaz ke komentáři

Pokud to bude jenom vymena plastoveho kolecka tak by to nemuselo byt az tak drahe. Kdyz to bude i s vycistenima a promazanim to bude trochu drazsi. Ja bych to osobne bez celkoveho vycisteni a promazani nedelal. Proc?

Na obrazku je videt jak vypada chod NH35 strojku ktery mi pristal na stole "jenom na doladeni " presnosti.noname2_DRO.thumb.jpg.44be81b1a7f84cccccac1f24720431d2.jpg

Odkaz ke komentáři

Super díky moc, no hodinky jdou zatím bez problému (až na ten datum) ale stejně to asi nechám opravit. Jen teda mi všude psali, že cena minimálně 3000,- na druhou stranu mi prý vymění komplet strojek, tak si aspoň ten pokažený můžu nechat abych se podíval, jak to vše uvnitř funguje. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...