Mariman Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Zdravím všechny, podařila se mi taková nemilá věc. Neuvědomil jsem si, že nemám ručky v dolní polovině ciferníku a přitom jsem měnil datum a stalo se to, že datum teď nepřeskakuje a v datumovém okénku je nakřivo. Vím, je to moje chyba, ale chci se zeptat zda je bezpečné používat hodinky dál, než je dám do servisu, nebo se mohou pokazit ještě více? Také se chci zeptat, jestli nevíte, na kolik by mohla oprava této závady vyjít. Děkuji všem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 O jaké hodinky se jedná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 (upraveno) Jde o hodinka se strojkem Seiko NH35A Upraveno 24. února 2023 uživatelem Mariman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Tam asi nebude cenovka nijak dramatická. Zkus oslovit @ONYX servis hodinek mají zde víc než dobrou pověst. Taky se chystám k nim jeden kousek poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Dobře děkuji jen nevím, jestli u hodinek za 3500,- se to zrovna vyplatí. Datumovku nepotřebuji, zajímalo by mě, jestli se ty hodinky dají nadále používat aniž by se poškodil ukazatel času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Co se dalo pokazit, jsi pokazil V klidu dál užívej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 24. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Jako jsou to hodinky hezké, mám je jen k modrému obleku jednou do roka na nějakou tu svatbu, ples či divadlo. Tam datum nebude potřeba. A děkuji za odpověď. Jsem poučen do příště a kaji se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Zrovinka mam na stole jeden kousek s nh35. Novy nahradni strojek neni drahy. Uz je to na hranici rentabilnosti zda vymenit cely strojek nebo opravovat. Rozborka zborka strojku neni uplne snadna. U meho strojku padlo rozhodnuti opravit protoze majitel zna historii strojku. Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 27. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Nakonec jsem se také rozhodl k opravě, ty hodinky si zaslouží aby fungovaly a i když jsem si myslel, že mi to vadit nebude, tak na to číslo našika se nedá prostě dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Pokud to bude jenom vymena plastoveho kolecka tak by to nemuselo byt az tak drahe. Kdyz to bude i s vycistenima a promazanim to bude trochu drazsi. Ja bych to osobne bez celkoveho vycisteni a promazani nedelal. Proc? Na obrazku je videt jak vypada chod NH35 strojku ktery mi pristal na stole "jenom na doladeni " presnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 27. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Tak ony ty hodinky i po tom stržení dávají -1s na den, pozoroval jsem je tedy jen 4 dny v kuse, ale bojím se, aby po hodinkách neputovaly nějaké ulomené ozuby, či jiné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Ty zuby se nelámou tak že odpadnou, jen se zohnou. Jedině se může stát, že to tam bude drhnout a zastaví se chod, jinak se nic nepoškodí. Pokud není díl, tak se to dělá, že se to kolečko vyndá a provozuje se to bez něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariman Odesláno 7. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Super díky moc, no hodinky jdou zatím bez problému (až na ten datum) ale stejně to asi nechám opravit. Jen teda mi všude psali, že cena minimálně 3000,- na druhou stranu mi prý vymění komplet strojek, tak si aspoň ten pokažený můžu nechat abych se podíval, jak to vše uvnitř funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Naco měnit celej stroj, řekl bych že potřebuješ jen vyměnit tohle https://www.ebay.com/itm/403680116951 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se