dave-onrb Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Ahojte, chtěl bych se zeptat na váś názor, jaké Omegy se podle vás hodí na bězné kancelářské nošení ke košili. Zúžil jsem to na Aqua Terra nebo De Ville nebo klasika Diver? Nějak se nemůžu rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Pri tomto vyberu asi zalezi na tom, jak moc "(ne)formalni" je Tvuj kancelarsky outfit. Pokud trochu formalnejsi, tak z vyberu trochu vybocuji ty divery. Jestli casual, asi neni problem s zadnymi a mozna stoji za zvazeni i decentni (tvarem pouzdra urcite) moony. Take zalezi na tom, kolik hodinek tocis pac samozrejme k dzinam, kratasum, tricku, na dovolenou, do lesa, na lyze apod budou lepsi trochu sportovnejsi modely nez De Ville. Takze moje rada jsou alespon dva modely, kazdy s jinym charakterem. Ale pokud je "kosile" a pracovni prostredi mene formalni, tak by tak nejak asi slo vsechno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Tak konkrétne z tejto trojice sú najuniverzálnejšie AT, ale ako píše Murphy, ide o typ oblečenia ktoré nosíš. Osobne by som bral De Ville, sú skvelé a nosiť sa tiež dajú kamkoľvek. SMP sú vyslovene športové, takže k saku a košeli nebrať :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Řekl bych, že Murphy to shrnul naprosto přesně Já běžně nosím Divery, ale náš běžný kancl outfit je poměrně neformální A když je nějaká formální akce, na kterou se mi Divery moc nehodí, beru Aureoly po dědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Mám SMP i AT , oboje nosím ke košili na tahu.. Když chci aby to bylo formálnější hodím AT na kůži Ale jsem barbar, ke košili nosím i své "dětské" pamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Ja by som vzal AT. Moznost tahu, remenov, 15 bar, 41 mm je super univerzalnych a s vyskou 13mm vojdu aj pod manzetu. No ale, ja som tiez barbar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Přesně, univerzalita je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) Za me AT jsou nejuniverzalnejsi rada od Omega. Na tahu je vezmes na neopren a na kuzi do obleku Coz ma i sva proti. Ideal je mit 2 a vice modelu JInak pokud jdes vylozene po oblekovkach, tak me se libi Globemaster rada dost a pak ty vintazni reedice s mimostredkou. Upraveno 28. února 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Myslis tieto? Craig ich mal na ruke vo filme glass onion. Akurat uz asi budu beznadejne vypredane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) Ne, mysleim DeVille Tresor small seconds https://www.omegawatches.com/en-gb/watch-omega-de-ville-tresor-co-axial-master-chronometer-small-seconds-40-mm-43513402103002 Konkretne tyhle modry jsou uzasny: Upraveno 28. února 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave-onrb Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) před 12 hodinami, semi001 napsal: Mám SMP i AT , oboje nosím ke košili na tahu.. Když chci aby to bylo formálnější hodím AT na kůži Ale jsem barbar, ke košili nosím i své "dětské" pamy To přehazuješ po ránu tah za kůži? Asi mi přijde moudré, jak píše Murphy točit dvoje. U nás frčí košile, takže fotky od semiho jsou top! Upraveno 28. února 2023 uživatelem dave-onrb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 10 hodinami, dave-onrb napsal: To přehazuješ po ránu tah za kůži? Asi mi přijde moudré, jak píše Murphy točit dvoje. U nás frčí košile, takže fotky od semiho jsou top! Kůži jsem měl asi dvakrát a vždy na svatbě, jednou na sve a podruhé jsem šel za svědka Ale kůži obecně nemusím, měl jsem i De Ville a nenosil btw: dnes divery a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave-onrb Odesláno 2. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 A tu kůži kupujes kde @semi001? U AD mi to přijde jako pěkná raketa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Kožka je origo a koupil jsem ji s Atéčkama.. Na pamy si nechávám šít - například od zdejšího mistra Habadeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Dovolim si vyuzit vlakno, snad to kolegovi @dave-onrb nebude vadit. Tak ste ma namotali na modre hodinky, ze neviem co so sebou. Asi by to u mna vyhratli AT vs Seamaster 300. Akoze blbost, ale cumim na oboje, raz to vyhravaju jedne, potom druhe...vidite tam vy nejake pre a proti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave-onrb Odesláno 4. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Asi stejne jako u me jde o to, k jakemu outfitu je budes nosit. Jinak kvalitativne jsou oboje top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Proti na nich nevidím absolutně nic, protože sám mám teď v hlavě tyhle (zdroj: omegawatches.com): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Mně osobně se nelíbí minutová ručka na AT - ta šipka na mně působí infantilně. Do práce mám Globy a Speedy - oboje neskutečné univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 (upraveno) Copak AT, to je krasa univerzalni… Upraveno 5. března 2023 uživatelem jenik77 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Jen teda z ATček se mně líbí ty novější s vodorovnými pruhy. Ty se svislými ve mně evokujou pyžamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se