Přejít na obsah

Omega do kanceláře

dave-onrb

Doporučené příspěvky

Pri tomto vyberu asi zalezi na tom, jak moc "(ne)formalni" je Tvuj kancelarsky outfit.

Pokud trochu formalnejsi, tak z vyberu trochu vybocuji ty divery. Jestli casual, asi neni problem s zadnymi a mozna stoji za zvazeni i decentni (tvarem pouzdra urcite) moony.

Take zalezi na tom, kolik hodinek tocis pac samozrejme k dzinam, kratasum, tricku, na dovolenou, do lesa, na lyze apod budou lepsi trochu sportovnejsi modely nez De Ville.

Takze moje rada jsou alespon dva modely, kazdy s jinym charakterem.

Ale pokud je "kosile" a pracovni prostredi mene formalni, tak by tak nejak asi slo vsechno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konkrétne z tejto trojice sú najuniverzálnejšie AT, ale ako píše Murphy, ide o typ oblečenia ktoré nosíš. Osobne by som bral De Ville, sú skvelé a nosiť sa tiež dajú kamkoľvek. SMP sú vyslovene športové, takže k saku a košeli nebrať :-))

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že Murphy to shrnul naprosto přesně 🙂  Já běžně nosím Divery, ale náš běžný kancl outfit je poměrně neformální 😄 A když je nějaká formální akce, na kterou se mi Divery moc nehodí, beru Aureoly po dědovi 🙂 

Odkaz ke komentáři

Za me AT jsou nejuniverzalnejsi rada od Omega. Na tahu je vezmes na neopren a na kuzi do obleku Coz ma i sva proti.
Ideal je mit  2 a vice modelu :)
JInak pokud jdes vylozene po oblekovkach, tak me se libi Globemaster rada dost a pak ty vintazni reedice s mimostredkou.

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Ne, mysleim DeVille Tresor small seconds

https://www.omegawatches.com/en-gb/watch-omega-de-ville-tresor-co-axial-master-chronometer-small-seconds-40-mm-43513402103002

Konkretne tyhle modry jsou uzasny: 

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, semi001 napsal:

Mám SMP i AT , oboje nosím ke košili na tahu.. Když chci aby to bylo formálnější hodím AT na kůži :)

Ale jsem barbar, ke košili nosím i své "dětské" pamy :lol2:

To přehazuješ po ránu tah za kůži? 🧐 Asi mi přijde moudré, jak píše Murphy točit dvoje. U nás frčí košile, takže fotky od semiho jsou top!

Upraveno uživatelem dave-onrb
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, dave-onrb napsal:

To přehazuješ po ránu tah za kůži? 🧐 Asi mi přijde moudré, jak píše Murphy točit dvoje. U nás frčí košile, takže fotky od semiho jsou top!

Kůži jsem měl asi dvakrát a vždy na svatbě, jednou na sve a podruhé jsem šel za svědka :) Ale kůži obecně nemusím, měl jsem i De Ville a nenosil :) 

btw: dnes divery a pohoda

9EA90E89-48E7-49FD-8CED-B72F03CF4D4D.jpeg

Odkaz ke komentáři

Dovolim si vyuzit vlakno, snad to kolegovi @dave-onrb nebude vadit. Tak ste ma namotali na modre hodinky, ze neviem co so sebou.
Asi by to u mna vyhratli AT vs Seamaster 300. 
Akoze blbost, ale cumim na oboje, raz to vyhravaju jedne, potom druhe...vidite tam vy nejake pre a proti?

omega-seamaster-aqua-terra-150m-22010412103001-l(1).jpg

omega-seamaster-aqua-terra-150m-22010412103004-l(1).jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...