Přejít na obsah

Steinhart Chronomag l.e.

Výběr typu grafiky číselníku  

31 hlasů

1. 1. na str.1, p?ísp?vek 6 jsou varianty ?íselníku, kterou pak rozvineme?

• varianta ?. 1
      1
    • varianta ?.2
      4
    • varianta ?.3
      3
    • varianta ?.4
      2
    • varianta ?.5
      21

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Jinak pro vyjasnění - Beobachtungsuhr nejsou hodinky pro pozorovatele ale pro navigátory a pro navigaci. V té době na palubách bombardérů pozorovatelé nebyli (tu funkci do jisté míry plnil navigátor). Osádka byla většinou ve složení pilot, navigátor/bombometčík/případně i střelec, radista/střelec a střelec (střelci).

Myslím, že na některých letounech zastával funkci pozorovatele bombometčík, ale to nakonec není podstatné - hlavní je, že centrální vteřinovka se prostě hodila :-).

Za mě varianta 4, prostě mi 5 přijde přepláclá (možná v nějaké další fázi změním názor a budu také pro var.5, nějak si z toho 2D obrázku neumím udělat 100% konzistentní názor).

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ja jsem nehlasoval protoze nevim jestli budu moci mit zajem ale kdyby jsem hlasoval tak to bude varianta 5 D9 mod. Tyfo

co by jste take asi jineho cekaly :whistling:

Odesláno

Podle neanonymních hlasování je to více než jasně varianta 5, jiné než varianta 5 byly jenom dva hlasy :), podle anonymního hlasování také vyhrává varianta 5 o t už jsme v počtu hlasů určitě překonali počet limitované série :)

Odesláno

Takze gut gut. Lange cifernik, varianta Tyfo. Hodte ho sem nekdo jako final a muzeme ladit. Muzeme zkusit upravit tu sipku blize k originalu nebo ji nechat "klasickou". Uz je dohodnut strojek - tzn. jestli Unitas s centralkou nebo Eta manual? Korunka tedy asi diamantova, podle me by byla lepsi "cibule", diamant je vsude. Prosim hodte sem finalni vizualizaci a myslim, ze muzeme poslat do Steinhartu na oceneni (mohou nacenit obe varianty strojku) a celkem 25 - 30 kusu (podle hlasu). Pocitam plne dynko s popiskem a original B-Uhren provlekaci remen.

Odesláno

Dobrá, uzavírám toto vlákno s výsledkem VARIANTA 5... S Hugo 14 připravím další vlákno zabývající se variantami číselníku 5 a jisto jistě nás asi nemine diskuse o tvaru korunky, protože jak jsem zaznamenal tady i přes SZ tak původní rozhodnutí z všelidového hlasování (tj. diamantová korunka) je často napadáno ze strany vážných zájemců o tuto limitku.

Jinak volba stroje který se bude nalézat uvnitř hodinek bude záviset od zjištění která učiní Kubson, taj od rozpočtu který bude navrhnut ze strany Steinhart. Kubson již potřebná šetření činí...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...