Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám prosbu - neválí se doma někomu z Prahy náhodou nevyužitý zbytek pasty Polywatch (k leštění plastových sklíček)? Kdyžtak odkoupím. Díky moc.

Odesláno
Mám prosbu - neválí se doma někomu z Prahy náhodou nevyužitý zbytek pasty Polywatch (k leštění plastových sklíček)? Kdyžtak odkoupím. Díky moc.

já ji sháním už nějakou dobu, ale nedaří se, stálo to 200Kč ale zdroj už zmizel, tak kdyby někdo věděl např. eshop kde to mají....

Odesláno
Já leštím plastový sklíčka vobyčejným Tempem (leštící autokrém Tempo) a maximální spokojenost.

cožééé, to jde? Já tempopastou leštil skoro každou káru co jsem měl, spolehlivě retušovala kdejaký škrábaneček, jdu to zkusit :thumbsup_anim: dík

Odesláno (upraveno)

nepočítejte s tím že je ta pasta nějakej zázrak, moje nejlepší zkušenosti na opravdu hrubé škrábance: jemnej smirek 1000 pak 1500 a finále kl. zubní pasta

edit: vše samozřejmě pod vodou

Upraveno uživatelem Qvido
Odesláno (upraveno)
cožééé, to jde? Já tempopastou leštil skoro každou káru co jsem měl, spolehlivě retušovala kdejaký škrábaneček, jdu to zkusit :thumbsup_anim: dík

Jasně že jde. A jestli tam máš nějaký hrubší škrábance, tak nejdřív, jak píše Qvido, zkus smirkový papír. Já používám hrubost 2000 s kapkou vody. Škrábance zázrakem zmizí a po následném snadném přeleštění nepatrnou troškou tempa je sklíčko zase jako nové.

Jen s tím papírem a vodou opatrně, ať to neodnesou hodinky :)

Náklady: arch papíru 20,- Kč, 120 gramová tuba tempa 80,- Kč

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

Pokud byste chtěli něco extra dají se výborně použít i tyto leštící pasty a nebo tato. Plastomodeláři mi dají za pravdu :smile_anim:

Upřednostňuji tu druhou v tubě (Tamiya).

Upraveno uživatelem JPS

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...